Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Cemil Dada

Bunlar olmadan yola çıkılmaz... En Önemlileri, Eldiven ve Kask

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Merhaba kısmet olursa carraro sportive 330la aranıza katılıcam,bisiklet hakkında bilgisi olan var mı acaba?

@Cemil Dada onereceginiz marka var mi Ya da decathlondan veya benzeri yerden markasiz alsam olur mu?

Carraro Sportive 224 ile 2015 haziran ayından beri yaklaşık 9500 km mesafe katettim. V fren pabuçlarını bir kere değiştirdim. Eğer stok fren pabuçlarının yüzeyini ince kum bir zımpara ile hafif çizerseniz , ses kaybolacaktır. Benim bu şekilde çözüldü. Seleyi kendim için ve lastikleri eridikleri için (7000 km) değiştirdim. Bence fiyatına göre çok güzel bisiklet , bu yılda onunla geçireceğim.

Yeni kullandığım lastikler Schwalbe marathon plus tour 700 x 35. Şimdilik çok memnunum :)

@Prusias
Lastik almakta dert yaa. Araba lastiğinden pahalı :kötü:

@Musa_06-18

Öncelikle mesajımı cevapladığınız için teşekkür ederim. Arastırdım fakat Forumda yeni oldugumdan dolayı bu kadar detaylı sonuç bulamamıştım kusura bakmayın. Büyük carrraro ailesine cumartesi günü katılcam inşallah

2017 carraro sportive 220 kullanıyorum,hafta sonu bana göre fazla (50km) yol yapacağım için iç lastik almaya decathlona gittim.Çalışanlarda yardımcı olmaya çalıştı ama hangisini alacağımı bulamadık.Yanlış almamak için %50 kumarı oynamayıp internetten almaya karar verdim.Hangi ebatlarda almam gerek birisi yardımcı olabilirse veya direk link atabilirse çok memnun olurum.

@kerem37
İnşallah. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Üşenmeden okursan bu sayfalarda istediğin tüm bilgiler var. :harika:

Carraro 224 e kelebek gidon takıp tura çıkmak istiyorum. şekli bakımından (link)markayı beğendim. sizce bu gidon bu bisiklete uyumlu olur mu?

@rknsycck
Tutuş şekli hep ilginç gelmiştir bu gidonun bana. XLC ve UNO daha standart

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@Musa_06-18 standart ürünler bende hep ağrı sızı yapmıştır:) carraronun standart selesi standart gidonu falan gibi. belki bu satori iyi gelir ağrısız sürüşler yaparım. bir de uzun yol düşünüyorum :)

@rknsycck
:) Deneyin o zaman. Deneyimlerinizi paylaşırsınız.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@Musa_06-18

Hepsini tek tek okudum ve kararımı netleştirdim,kesin alıyorum 330u. Suan aklimi tek kurcalayan sey 2.el olarak alıcak olmam bisikleti inşallah bir sıkıntı olmaz

@kerem37
Alınca güzel bir bakım yaparsın veya yeniysen yaptırırsın. Birşey Olmaz. Kadro çatlağına detaylı bak ama ne olur ne olmaz.

@Musa_06-18

Her soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim Musa abi.Bisiklette yeniyim,almadan önce bisikletciye götürüp göstersem anlar mı acaba? Ya da ben anlayabilirmiyim ki?

@kerem37
Baktırırsan iyi olur tabiki. Göbeklere, Furç takımına, Ruble durumuna falan baktırabilirsin. Birde en önemlisi; Faturasını sor: ÇALINTI FALAN OLMASIN.

arkadaşlar carraro 225 2017 modellerini inceleyen var mı, arada 150 Tl farka değecek bir özellik var mı sizce? (2016'ya göre)

Geri