Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@sensei90 hevesinizi kırmayim ama pahalı. Carraro 227 1500-1600 arası rahat bulunuyor bayilerde, arka deore üstelik

Scudo
@ASAP Rocky Yok heves niye kırılsın. Yani baya bi yere baktım, ama bianchi t727 bu fiyata göremedim. Bayiilerin %90'ı zaten indirimi bırak katalogu elime verip gönderdiler. Bisikletten soğuyodum. Carraro 227 ye bakma fırsatım olmadı. Ama fiyat olarak bianchi de indirim yaptı sadece.

Arkadaşlar şuradan 1600TL ye taksitle aldım bisikleti 2017 model. Konuştuğum hiçbir bisikletiçi istanbulda nakit 1700'den aşağı inmemişti. İçinden bir montaj kuponu çıkıyor herhangibir servise götürüp kurdurabiliyorsun benim bisiklet şuanda montajda akşam gidip teslim alacağım :

(link)

Satılık 227 bisiklet mevcut ilan var ilgilenen yazabilir

Kelebek gidon kullanan var mı? 31.8mm gidon boğazına uygun kaliteli gidon önerebilecek var mı?

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@BaranGL
bütçeniz uygunsa tabi ki satori zone

Merhaba arkadaşlar carraro sportive 227 bisiklet aldım 3 gündür kullanıyorum, gerçekten de çok rahat ve yağ gibi akıp gidiyor, bisikletime göre uygun spor çamurluk takımı almak istiyorum, var mı tavsiye edeceğiniz marka ve ürün??

@predator82dMerhaba,
Aynı seriye Polisport Georgia taktım. Montajı biraz hassas çalışma ve el becerisi gerekiyor ama deyiyor.
Öneririm.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Cycmode Merhaba eğer bisikletiniz halen daha duruyor ise arka sepetlik ve ön arka çamurluk seti ne marka acaba sormamın nedeni bende de sportive 227 var o yüzden taktırmayı planlıyorum...

@erphan Selam resimde bisikletine baktımda kilit tutacağı ve kilit hangi marka bende de sportive 227 var bir adet alıp sele altına koyayım diyordumda

Merhaba Carraro sportive 224 ile araniza katildim. Yeni başlıyorum bakalim hayirlisi Tavsiyeleriniz varsa alabilirim

Merhaba kardeşlerim bende 225 sportive alarak aranıza katılmak istiyorum :) ama halen bulamadım 2. El satan tanıdığı olan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba sportive 225 kullanıcısıyım tura çıkma gibi bir niyetim var bagaj ve tur çantasına ihtiyacım var kalite ve uygun fiyatlı ulaşabileceğim bildiğiniz bir yer varmı?

@BaranGL ben kullanmadım fikrim yok ama bildiğim kadarıyla en kaliteli kelebek gidon

Hocam n11 de 70 ₺ ye gayet uygun bir bagaj ve akabinde 80₺ ye 60lt lik heybe de bulabilme imkanınız var link atıyım isterseniz (link) (link)

Benim kullandığım ürünler bunlar memnunum 130 ₺ gibi gayet uygun mevlaya heybe ve bagaj sahibi olabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
@atakan tosunoğlu stand cd-47 model bagaj var bende memnunum. Alırsanız kadroya sabitlemek için vidasını fazla sıkmayın. Dişleri atıyor.

@BaranGL 225 gidonu 31.8 mm mi görünce bende almaya karar verdimde. ölçü konusunda fikrim olmadıgı için sordum

@Amor16 25.4 olması lazım bence xlc almanız lazım uygun

Fiyatı

@bitinya_s
Aynen kardeşim alalı bir aya yaklaşıyor Carraro Sportive 225 kadro boyu 50 M kadro çok rahatım denediğimde hem fiziğime hemde kullanım olarak bana hitap edeceğini düşündüm 46 Size S olan bisikletimi Accell bisikletle irtibata geçerek M kadro ile değiştirdim bu konudada hiç ikiletmediler saolsunlar memmun bir şekilde kullanıyorum.

Geri