@Tarumok hocam ben bisikleti sürekli asfaltta kullanırım,yollar iyi dersen kesinlikle 330 eğer yollar bozuk,ara ara toprak yola da girerim olsun biraz daha ağır olsun dersen 230 bu kadar basit üstündeki donanımlar eşit zaten lastik ve maşa farkı var
@Desert Fox hocam sağolun bilgiler için.Şehir içi asfaltta kullanıcam.Konyadayım.2500 iyi para derken bu kadar para vermeyin mi demek istediniz?Yani 225 veya 227 de işimi görür mü?Kullanım amacım şehir içi ulaşım ve gezmek.İlk bisikletim olacak
@Tarumok ben 225 kullanıyorum ve bana yetiyor 24 vites olması dez avantaj gibi görünüyor bana yetti. sen de konya da kullanacaksan sadece sana da yeter bence artan parayı da ekipmanlara harcarsın doyasıya
@dtcf31 Letgo, sahibinden bunlara baktım. Şimdi bu sitenin marketini inceliyorum. Bu arada yeni yeşil olanın görüntüsünü daha çok sevdim renk dışında bir farkı yok değil mi?
@Ozgur17 hayırlı olsun 5-6 bin km dır aynı renk modeli kullanıyorum aldığıma pişman olmadım. 225 almadığıma da pişman değilim. Aradaki fark ile aksesuar paranız çıkıyor nerdeyse yağmurlu havalarda dikkat edin tekerler sabun gibi kayabiliyor
Evet aksesuar param cıktı bende pişman olmadım sonradan yağmurlu havalarda pek çıkmayı düşünmüyorum biraz kayabilcegini tahmin ettim simdi tam emin oldum teşekkür ederim uyarınız icin dikkat edicem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Tarumok hayırlı olsun sele ayarinizi düzgün yapın internetten ulaşabilir kendiniz ayarlayabilirsiniz. başlangıçta popo ve diz ağrısı olabilir bir süre sonra geçer. Haricinde pişman olacağınız bir bisiklet olduğunu düşünmüyorum iyi pedallamalar ek olarak yeni bisiklet alanlar vidaları genel olarak bir sıkın bazen gevşek kalan vidalar olabiliyor buna bağlı gıcırtı ve benzeri durumda