Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhabalar

Boyum 190 cm 103 kg yim.

Bana sıkıntı çıkarmayacak bisiklet tavsiyesi istiyorum. Tercihim şehir bisikleti.
Daha önce Carraro kullandım, o zamanlar yüksek kilom yüzünden ve sağlık nedeni ile satmak zorunda kaldım.
Tekrar bisiklet kullanmak istiyorum.

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Merhaba hocam mesajınızı yeni okuyorum umarım yararlı olur. Boyum sizinle aynı, bisikleti aldığım zamanki (nisan) kilom da yakın değerler 3-5 fazlası vardır. Sportive 224 kullanıyorum 56 kadro. 2000 km civarı yol yaptım herhangi bir sıkıntı çıkarmadı, memnunum.

Scudo
Selamün Aleyküm Arkadaşlar 2020 carraro sportive 321 var bende üstünde 700x38 lastikler var en yüksek kaç takabilirim tecrübesi olan arkadaşlar varmı

Arkadaşlar biraz acil bir sorum var.
Resimlerinden ve kullanilan parçalarından anladığım kadarıyla 2016 veya 2017 model sportive 225 bisiklet buldum. fiyatı 1750 tl belki biraz düşürtebilirim. Bu sahibi 6 aydir kullanıyormuş bisikletten pek anlamıyor çok da konuşkan birisi değil cımbızla laf alıyorum.
Gidip baktığımda temiz olduğunu görürsem bu fiyat bu bisiklet için iyi midir?
Teşekkürler
Merhabalar, yaklaşık 2 hafta önce sizin düşündüğünüz bisikletin oldukça temiz halini satın aldım. Bu fiyat segmentinde oldukça iyi bir bisiklet olduğunu söylüyor çoğu arkadaş, ben de çok memnunum. Fiyat olarak da makul bir fiyat.

Selamün Aleyküm Arkadaşlar 2020 carraro sportive 321 var bende üstünde 700x38 lastikler var en yüksek kaç takabilirim tecrübesi olan arkadaşlar varmı

Arkadaşlar bildiğiniz bir bayide Sportive 230 model olan var mı yardımcı olur musunuz? Boyum 170 kilo 85. 46-50 kadro olmasi lazım sanırım

Öncelikle herkese selamlar 2017 model carraro sportive 227 bisikletime tam boy çamurluk taktırmak istiyorum ama sanırım ön maşadan kaynaklı sportive serilerinde sorun olabiliyormuş. Tam boy çamurluk taktırmış bir arkadaş var mı acaba? Varsa hangi çamurluğu nerde taktırdı? Şimdiden teşekkürler
Yok mu hiç daha önce çamurluk tecrübesi olab bir arkadaş

Yok mu hiç daha önce çamurluk tecrübesi olab bir arkadaş
Sks Bluemels Primus 45mm ya da Polisport Towny takabilirsiniz. Ön maşada çamurluk için delik var fakat takabilmek için aparat almanız ya da çamurluĝun baĝlantı demirini oraya göre biraz eĝmeniz gerekiyor
Çamurluklar takıldı :)
Bu resimdeki gibi
Ya da bu
Tekeri niçin kalınlaştırmak istiyorsunuz?

Herkese selamlar,

Ben de kulube son üç ayda üç bisiklet değişikliği ile 321, 220 ve sonunda 227 serisi ile devam ediyorum.
Genelde düz yollarda kullandığım için amasitörlü maşayı düz ve daha hafif bir maşa ile değiştirmeyi planlıyorum.
Aramızda Sportive serisi için bu tarz bir maşa değişikliği yapan var mı ?

Varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Daha önce yapan var forumu aratın derim.
Ön taraf 5 cm aşağı düşecek, aynı konforu elde etmek için gidon yükseltici alacaksınız. Ve bisikletiniz böyle olacak.

Dosyalar

• AE00E876-502B-4F6A-97A2-D820CF189096.jpeg
    AE00E876-502B-4F6A-97A2-D820CF189096.jpeg
    1,1 MB · Okunma: 90
Bayilere yeni üretimler gönderilmiş sanırım birer ikişer. Ben sportive 230 aldım hemen 46 kadro. boyum 170 iç bacak 73cm sanırım bana uygun.

iyi günler sportive 328 almayı düşünüyorum internette buldugum kadarı ile 48 ve 52 kadro olarak 2 seçenek boyum 1.77 iç baçak boyum 76 kilo olarak 110 kg yim benim için uygun olan ölcü nedir acaba 52 almayı düşnüyorum ama dogrumudur karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Gördüğüm kadarıyla şuan Carraro bisiklet liste fiyatlarına zam geçmiş. Niyetlenmiş fakat henüz alamamış arkadaşlar adına üzücü bir durum.

• Beğen
Tepkiler: Smhcetinkaya
Bendede 121 sportive hybrid var
Performansimi darbogaz yaptigi kanisindayim buna 28 jant takmam mumkunmudur acaba suanda orjinalinde gelen 26 jant var

@castelan Hocam bulabildinizmi modeli arkadaşın dediği yerden ?

Geri