sportive 328Merhaba,
Ben de yeni bir bisiklet alarak aranıza katılmak istiyorum. İkinci el satmayı düşünen var mıdır? 327,328, 330 emsali düşünmekteyim İşe gidip gelmek için kullanacağım. Tavsiye ve yardımcı olacak var mıdır, görüş ve öneri verirseniz çok sevinirim.
Merhabalar,
Carraro SPORTIVE 225 28" bisiklet kullanıcısıyım bir aydır aynakoldan gıcırdama sesi geliyor bende ortagöbek bakımı yapmayı geçmez ise ortagöbeği değiştirmeyi düşünüyorum. Fakat hangi ölçülerde ve hangi marka almam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. O yüzden bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Önereceğiniz ürün için üst limit belirlemek adına, 2 yıldır düzenli olarak hava durumunun izin verdiği sürece işe bisiklet ile gidip geliyorum ve günlük max. 20 km yol yapıyorum, bisiklet tamircilerine çok uğratmayacak bir öneriniz varsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
56 kadro nerede bulabilirim 324 modeli için. Bildiğiniz güvenilir site var mı?
Hocam benim bildiğim vites sayısı çok da önemli değil. Önemli olan dişli sayıları. Mesela benim bisiklet1.5 senedir 3 vitesli sağlık bakanlığı bisikleti kullanıyorum artık yetmiyor hem vites sayısı hem 2 günde bir patlayan lastikler.
bisikleti değiştirmeyi düşünüyorum sizden de fikir alayım, şu an alacak olsanız hangisini tercih edersiniz şehir içi ve çevresi asfaltta kullanım için
Carraro Sportive 327 56 boy
Bisan Trx 8600 altus 56 boy
Bisan mtx 7400 29inc 21inç boy
Fiyatı nedir. Bende bugün ankaradakı 224 lere bakmıştımCarraro Sportive 224 bisikletim İkinci El bölümünde ilanda.Uygun fiyata Giriş seviyesi bisiklet arayan, bisiklete yeni başlayacaklar bakabilirler
Sahibindende aynı bisikleti 4500TL' ye koyan görünce vay be dedim ne kadar değerlenmiş bisikletFiyatı nedir. Bende bugün ankaradakı 224 lere bakmıştımbırtanede bende var 16 model 46 kadro.
Arkadaşlar benim sol ön fren pabucuna senkronize şekilde jant sürtüyor akort ayarım mı bozuk sanki balans yapıyor jant... daha önce hiç akort ayarı yaptırmadım neye dikkat etmeliyim.
Sığar. C aurıse sığıyor. Sizde en fazla iki tekeri çıkarırsınız sıgmazsaSelamlar, ön tekeri çıkarınca b sınıf bir aracın bagajına koltukları yatırıp bisikletimi sığdırabilir miyim? Daha önce deneyen var mı? Taşıyıcım başka yerde kaltı o yüzden bu şekilde taşımam gerekecek.