Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain-L zincir yağı uygulaması

@SerkanH aynı konuda mesajı birleşim yollasak ozaman düzenleme yapabilirler belki. sadece ben atınca belki kaale almayabilirler

Scudo
@GrandHan
Evet ertesi gün elimdeydi.

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
@chnkrmz

Mesaja beni de katabilirsiniz. En az üç kişi oluruz.

Küçük tüccar mantığı ile iş yapınca sonuç böyle oluyor.

Arkadaşlar n.11 de arkadaş ürünün distiribütörlüğünü almış yurt dışından sipariş ediyorsunuz türkiyeden geliyor..Yanında ufak yağlar yok bilginize..

Formula X Lastik jelini de bu firma satıyor. Aynı fatura:)

distiribütörlüğünü alındığına göre türkiyeden gelen siparişlerin mailini yönlendiriyor demekki.

Faceden yazısın n11i aradan cıkartın havale ile almak istediginizi soyleyip indirim talep edin..

chain l mesaj attım bakim ne diyecek 60 tl ye 1 büyük 2 küçük şişe veriyorsa şimdi niye tekini alalımki

Arkadaşlar, bunu bir hizmet olarak düşünseniz? Adam ne güzel trde 1 günde teslim ediyor. Varsın küçük şişeler gelmesin. Zaten büyük şişe yıllarca gidecek gibi. Bence fazla abartıyorsunuz. Alın geçin işte. Ne güzel 1 günde ayağınıza geliyor daha ne olsun?

@ozgurgokalp dediğiniz gibi distrübütörlüğü almış hizmet veriyor ve n11 ile alınınca orayada komisyon veriyor sonuçta.amerikadan alınınca burdan gönderilmesi istemiyorum sadece ve orjinali nasılsa öyle isterim burdan istesem zaten burdan alırım.havale ile makul fiyata gelecekse burdan alacam zaten mesaj attım kendilerine.yoksa da acelem yok amerikadan alırım

@Mehmet H. Anlamadınız sanırım amerikadaki satıcı verilen siparisleri burdaki saticiya yonlendiriyor senin siparisini tr deki temsilcisi gonderiyor..

Küçük şişelerin ayrı bir fonksiyonu yok değil mi? Sadece gramaj olarak daha küçükler.

Geri