Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Scudo
Covid ilk patladığında, daha evvel 10 kuruşa aldığım maskeyi 4 liradan aldım. O zaman ekonomiyi kurtarmayı düşünen yoktu. İlk furya vurguncularını oturup izlediler efendiler. Bir ürün bedavaysa, o durumda ürün sizsiniz aslında. Her ne sebeple olursa olsun.
4 ₺'ya iyi almışsınız. Geçen sene Başkent Hastanesi'nin yakınlarındaki eczanelerde 10-15 ₺'ydı. Tuttuğunu öpmek denir buna. Türkiye'yi referans alırsanız yanılırsınız. Bizim millet krizleri fırsata çevirmeyi iyi bilir. Belçika'daki patlamada gavur diye tabir ediken taksiciler insanları bedava evlerine götürürken 28 Haziran Atatürk Havalimanı patlamasında Türk taksiciler adam başı 100$ almışlardı. Dünyanın en pahalı ülkelerinden biri olan Danimarka'da N95 maskelerini bizim paramızla 14 ₺'ya alıyoruz. İşin komik tarafı maskeler Türk malı. Uzun lafın kısası olay ekonomiktir, çip takmak, kısırlaştırmak diye bir şey yoktur. Önemli bir bağışıklık rahatsızlığınız yoksa aşı olun.

Üzülerek belirteyim, aşılanan bir arkadaşımın tanıdığı bugün Covid den vefat etti. Sinovac olmuş. Şeker hastası imiş rahmetli. Vefat etmiş.

Arkadaşlar covid aşısı olduktan 2-3 gün sonra (biontech) diş dolgusu yaptırmakta sakınca var mıdır?

Arkadaşlar covid aşısı olduktan 2-3 gün sonra (biontech) diş dolgusu yaptırmakta sakınca var mıdır?
Biyontek olurken imzalatılan kâğıtta diş dolgusu olursanız ve sorun çıkarsa biz mesul değiliz diye bir madde varsa, dikkatli olun.

(link) 'ın 29 Haziran’dan bu yana uygulanan B18880035A serisi aşılarının kullanımı dün Sağlık Bakanlığı’nın talimatıyla durduruldu.

Hocam ben diş hekimi olarak yapıyorum tedavilerimi. Bu konuda söylenmiş bir şey yok. Sorun olacağını düşünmüyorum.

Dün sabah gereksiz gaza gelip, 100kmlik hızlı bir grup sürüşü yaptım, akşamında ikinci dozum olduğunu bile bile. Vücudum bugün intikamını alıyor, biraz ateş ve çılgın bir yorgunluk hali ile. Kısa kısa, eforsuz sürüşlerden zarar gelecegini düşünmüyorum ama ikinci dozu olacaklara tavsiyem, öncesinde ve sonrasında vücudu çok yormamaları.

sabah gidip ilk dozumu oldum, ağrı veya ateş yaşamadım daha. Bugün ne olur ne olmaz diye bisikletle çıkmayacağım ama yarın tam gaz devam 😁

sabah gidip ilk dozumu oldum, ağrı veya ateş yaşamadım daha. Bugün ne olur ne olmaz diye bisikletle çıkmayacağım ama yarın tam gaz devam 😁
Selam, herkeste ayni olacak diye birşey yok ama ben de 2. dozu dün sabah oldum ve dünü sorunsuz geçirdim. Bugün sürüş yapmış gibi yorgun hissediyorum. 2. doz etkisi de olabilir tabii. Sürüşe başlayıp zorlamayın diye yazmak istedim.

44 sayfayı komple okudum.

Aşı olmak isteyenleri okudum .Gerekçeleri haklı geldi.

Aşı olmak istemeyenleri de okudum . Onlarda haklı geldi.

Bende ilk dozumu olup 2 dozumu olmayarak her iki görüşede desteğimi vereceğim.

44 sayfayı komple okudum.

Aşı olmak isteyenleri okudum .Gerekçeleri haklı geldi.

Aşı olmak istemeyenleri de okudum . Onlarda haklı geldi.

Bende ilk dozumu olup 2 dozumu olmayarak her iki görüşede desteğimi vereceğim.

Madem postu bir kere de olsa deldireceksin sonuna kadar git aşı karneni al. Nerde işine yarayacağı belli olmaz.

Olmak istemeyen arkadaşlara da saygım sonsuz.

Selam, herkeste ayni olacak diye birşey yok ama ben de 2. dozu dün sabah oldum ve dünü sorunsuz geçirdim. Bugün sürüş yapmış gibi yorgun hissediyorum. 2. doz etkisi de olabilir tabii. Sürüşe başlayıp zorlamayın diye yazmak istedim.
teşekkürler hocam tavsiye için, yarını 30 dakikalık kısa bir sürüşle kapatırım o zaman. 2 gün üst üste salacak kadar gönlüm el vermiyor :koptum:

Aşı olacak arkadaşlara tavsiyem:

1.dozda ben pek yan etki yaşamadım.
Bu Cumartesi ikinci dozu oldum. Pazar günü hafif ateş ve az da olsa halsizlik yaptı.
İkinci gün yani bugün herşey normale döndü.

bu kapsamda aşıyla aynı gün veya ertesi gün yorucu ve yoğun olmayan gün aşı için daha uygun olabilir. Ertesi günü sakin geçirmek daha mantıklı gibi.:)

İlber Ortaylı: İnsanlık tarih boyu çeşitli salgın hastalıklarla mücadele etti. Bu salgın hastalıkların zulmünden ancak bazı hekimlerin bulduğu aşı sistemiyle kurtulabildi. Şu anda da bunların belki en korkuncu ve dayanıklısıyla savaşıyoruz. Koronavirüs’e karşı mutlaka aşılanalım.

(link)

Sabah dişçiye geldik, hekim panik yaptı aşınız yok mu diye :bsmagryr: (Aile hekimimden randevu alıp gitmiştim ama kendisi yaz tatilinde olduğu için aşı olamamıştım geçtiğimiz bölümlerde anlatmıştım size de :D) Hekime 2 kez korona oldum diyorum hala aşısız olmaz ki ama böyle diyor, kafa gitmiş hekimde... 30 yıllık aklı başında diş hekiminin geldiği hal buysa, benim kafama takıldı şimdi: Sizce aşı mı daha koruyucu yoksa hastalığın kendisini (üstelik 2 kez) geçirmek mi? Acayip merak ediyorum gerçekten düşüncelerinizi :ssrtcbya:
Hacamat öneren bile çıkabilir, temkinliyim :eek:

kısmetse bugün 2. doz Biontech olacağım. aşı sonrası 2 saatlik antrenmanı yapmalı mıyım sizce?

Sabah dişçiye geldik, hekim panik yaptı aşınız yok mu diye :bsmagryr: (Aile hekimimden randevu alıp gitmiştim ama kendisi yaz tatilinde olduğu için aşı olamamıştım geçtiğimiz bölümlerde anlatmıştım size de :D) Hekime 2 kez korona oldum diyorum hala aşısız olmaz ki ama böyle diyor, kafa gitmiş hekimde... 30 yıllık aklı başında diş hekiminin geldiği hal buysa, benim kafama takıldı şimdi: Sizce aşı mı daha koruyucu yoksa hastalığın kendisini (üstelik 2 kez) geçirmek mi? Acayip merak ediyorum gerçekten düşüncelerinizi :ssrtcbya:
Hacamat öneren bile çıkabilir, temkinliyim :eek:

Bir olsaydı sıkıntı olmazdı hocam. İkiyi duyunca alışkanlık olmuş artık üç de olur diye düşündü herhalde 😁
kısmetse bugün 2. doz Biontech olacağım. aşı sonrası 2 saatlik antrenmanı yapmalı mıyım sizce?

Bugün ben de ilk doz biontech olacağım. Nisan ayında ağır geçirmiştim. Dün 10 km koşu ve 2 km yüzme antremanı yaptım. Fakat bu sabah ve yarın antreman yapmayacağım. Sonraki günler için de vücudu dinleyeceğim.

Geri