Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

@Mehmet Metin Levent Ortaokuldayken daktiloyla bu mektubu 10 kişiye göndermezsen ailenden 1 kişi ölecek yazıp postayla etrafımızdaki çocukların evlerine gönderirdik. Mektupların alt kısımlarına da mektubu göndermediği için ailesinden bir kişi ölen insanların listesini yazardık. Tabii ki listenin tamamını sınıfın arkasında oturan iki üç arkadaş kafadan atarak oluştururduk. İnanırmısın kendini akıllı sanan ve hiç beklemediğimiz kişiler mektupları çoğaltıp 10 arkadaşına gönderirdi. Bazen sevdiğimiz çocuklar da işin içine girdiğinde onlara olum kimseye mektup falan gönderme biz dalga geçmek için yaptık derdik inandıramazdık.
O günlerde daha çocukken anlamıştım insanları kandırmanın ne kadar kolay olduğunu. Yapmayın etmeyin. Sizin beyniniz var düşünün. İnsanlığın sonunu getirmek için aşı yapmalarına gerek yok. İçtiğiniz sudan yediğiniz domatese kadar, koladan sigaraya kadar her şey adamların zaten.

• Beğen
Tepkiler: Peregrine
Scudo
Tıp literatürü ARR ye değil, RRR'ye bakar. Hangi tıtrinizle bu palavranızı ısrarla devam ettirdiğinizi sorabilir miyim acaba? Hani ignorance is bliss diyorsunuz ya. Bu hikayedeki ignorant işkembei kübradan sallayan siz olabilir misiniz acaba?

(link)

(link)

(link)

Özet geç diyenler için: Aşı etkinliği RRR ile hesaplanır. ARR sadece RRR hesaplamasında kontrol grubunun arkaplan risk değerlendirmesini (bir başka deyişle, salgının derecesini) hesaplamakta kullanılır.

Tartıştığımız konu ilaç endüstrisinin güvenirliği değil. Tartıştığımız şey bilim. Dünya 1920'lerin bilimsel metodolojisiyle dönmüyor artık. Bahsettiğiniz kokain-ritalin bağlantısını da evinde oturup kıçından uyduran komplo teorisyenleri değil, bu konuda bilimsel araştırma yapıp bunu metodolojik olarak bilim dergilerinde yayınlayan bilim insanları tespit ettiler.

Ben insanların aşı karşıtlığını sorgulamıyorum. Herkesin cehaleti kendini bağlar. Ama bunu açıkça yalan ve ispatı olmayan kocakarı hikayelerine dayandırıp cehalet borazanlığı yapılmasını etik olarak da doğru bulmuyorum; hatta daha ileri gidip insanları bu denli yalan yanlış şeylere sevk etmenin de suç olabileceğini düşünüyorum.
"Aşı karşıtlığını sorgulamıyorum herkesin cehaleti kendine" demişsinde bill gates 'in kurmuş olduğu teyit siteleriyle cehaletini gidermeye çalışıyorsun yazık kafana...
Uzman doktor olan babam ve doçentlerin lafına göre diyorum!!

false positive diye birşey var. birisi doğru söylüyordur ama söyleyen kişi, o söylenecek şeyi söylemesi beklenen en son kişidir. burada bir kasıt olabilir. o kişiye karşı olanlar, sırf o söyledi diye, doğru şeyin aksini yapacaklardır.

"Aşı karşıtlığını sorgulamıyorum herkesin cehaleti kendine" demişsinde bill gates 'in kurmuş olduğu teyit siteleriyle cehaletini gidermeye çalışıyorsun yazık kafana...

Babanızın uzmanlığı nedir? Kendisinin çalışmaları nelerdir? Bu konuda ne tip yayınları vardır?

Hangi doçentlerin lafına göre diyorsunuz? O doçentlerin uzmanlığı nedir? Hangi karşı tezlerle hangi yayınlarla bu iddialarını müspet bir şekilde ortaya koymuşlardır?

Bunlara cevabınızı ya buraya koyarsınız, ya da müfteri olursunuz. Yok öyle "Bill Gates'in kurmuş olduğu.." hebe hübe gibi berbat seviyede komplo teorileriyle konuşmak. (Bu arada teyit sitesi dediğiniz şeylerden biri en geçerli ve saygın tıp yayınlarından biri The Lancet. Bilmiyorsanız Öğrenin!)

Bilim dediğiniz şey dingonun ahırı değil. Bisiklet sitesinde "Babam ööle diyo" denecek konu hiç değil.

Biraz izan yahu!

Allah'tan beşik ulemalığı kalktı. Koskoca Osmanlı böyle yıkıldı demek ki.

1.5 milyar nüfuslu Çin'de virüs kaçmış anlaşılan.

Screenshot_2021-09-27-18-04-50-70_a87fd7db6caa850b517aa6fa9d2fcd0e.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
Babanızın uzmanlığı nedir? Kendisinin çalışmaları nelerdir? Bu konuda ne tip yayınları vardır?

Hangi doçentlerin lafına göre diyorsunuz? O doçentlerin uzmanlığı nedir? Hangi karşı tezlerle hangi yayınlarla bu iddialarını müspet bir şekilde ortaya koymuşlardır?

Bunlara cevabınızı ya buraya koyarsınız, ya da müfteri olursunuz. Yok öyle "Bill Gates'in kurmuş olduğu.." hebe hübe gibi berbat seviyede komplo teorileriyle konuşmak. (Bu arada teyit sitesi dediğiniz şeylerden biri en geçerli ve saygın tıp yayınlarından biri The Lancet. Bilmiyorsanız Öğrenin!)

Bilim dediğiniz şey dingonun ahırı değil. Bisiklet sitesinde "Babam ööle diyo" denecek konu hiç değil.

Biraz izan yahu!
Dahiliye uzmanıdır. Çalışma prensibini bilmesi için çalışması olması gerekmiyor okulda öğrettiklerine göre ARR değerine bakıldığını söylüyor! Keza göğüs hastalıkları profesörü Serhat Fındık bunu söylüyor. Tavsiyem bill ve melinda gates vakfı tarafından fonlanan teyit sitelerine güveneceğinize gerçek hekimlere güvenin derim.

Dahiliye uzmanıdır. Çalışma prensibini bilmesi için çalışması olması gerekmiyor okulda öğrettiklerine göre ARR değerine bakıldığını söylüyor! Keza göğüs hastalıkları profesörü Serhat Fındık bunu söylüyor. Tavsiyem bill ve melinda gates vakfı tarafından fonlanan teyit sitelerine güveneceğinize gerçek hekimlere güvenin derim.

Şimdi anlaşıldı bu muhteşem tespitlerin asıl kaynağı. "Gerçek hekimlere" güvenmek iyi fikir.

Şimdi anlaşıldı bu muhteşem tespitlerin asıl kaynağı. "Gerçek hekimlere" güvenmek iyi fikir.
Nedeseydik her fırsatta ana akım medyada boy gösteren medya maymunu "doktor"lara güvenin mi deseydik ?

Hocam nediyim sen teyit sitelerinde mutluluğu ara,

Bill&melinda gates vakfı resmi faaliyetlerini araştırmak, 2017 G7 zirvesi gündeminde pandemi tahvilleri ve pandemi yokken ülkelere pcr test kiti satışlarını araştırmak, mevcut resmi belgelerini araştırmak iki beden fazla gelir...

Nedeseydik her fırsatta ana akım medyada boy gösteren medya maymunu "doktor"lara güvenin mi deseydik ?

Bill&melinda gates vakfı resmi faaliyetlerini araştırmak, 2017 G7 zirvesi gündeminde pandemi tahvilleri ve pandemi yokken ülkelere pcr test kiti satışlarını araştırmak, mevcut resmi belgelerini araştırmak iki beden fazla gelir...

Bak referans gösterdiğin adamla ilgili 2011'den bir haber. O zamanlar doçent miş. Adı S.F. olarak geçiyor haberde ama kim olduğunu tahmin edebilirsin sanırım.

(link)

Bu daha güncel aldığını iddia ettiği ödüller sahte çıkmış.

(link)

Dikkat çekmek için boşluğa üfüren bir tatlı su kurnazı. Ama inanan çıkıyor demekki.

Artik iyice zivanadan ciktiniz. Ufurdugunuz deli teorilerinin yeri burasi degil, gidip istediginiz koy kahvesinde sacmalayabilirsiniz.

Veya acikca her yerde gorunen, yazilan, bilinen bir bilimsel metodoljiyi uzmanligi olmayan babaniz veya aldigi odulleri saibeli ve asi karsitligi konusunda yalan haber ufurmeleriyle meshur olmus bir doktor oyle buyuruyor diye siz ona inanabilirsiniz, bu dediginizi hakli cikarmaz. Azicik kafasi calisan birisi, enfeksiyona karsi uretilen bir asinin etkinliginin neden ARR degil de RRR ile hesaplanmasi gerektigini zaten anlar da; ikide bir uydurdugunuz Gates vakfi falan gibi mesnetsiz iddialarinizi gayet saygin bilimsel yayin kaynaklarina dogrultmaniz ancak sahip oldugunuz cehaletin tezahuru olur.

PCR test kitini sadece pandemi ile alakali sanmak, pandemiyi (yani hastalik salginini) kendi ulkesinde ilk kez gordu diye yeni bir sey sanmak gibi zirnik anlamadiginiz ve en ufak bilginiz dahi olmayan konularda ahkam kesmenize ise hic girmiyorum.

Alaninda saygin ve bilgili insanlara yonelttiginiz "maymun" ifadesi de cok yakismis, aferin size.

Artik iyice zivanadan ciktiniz. Ufurdugunuz deli teorilerinin yeri burasi degil, gidip istediginiz koy kahvesinde sacmalayabilirsiniz.

Veya acikca her yerde gorunen, yazilan, bilinen bir bilimsel metodoljiyi uzmanligi olmayan babaniz veya aldigi odulleri saibeli ve asi karsitligi konusunda yalan haber ufurmeleriyle meshur olmus bir doktor oyle buyuruyor diye siz ona inanabilirsiniz, bu dediginizi hakli cikarmaz. Azicik kafasi calisan birisi, enfeksiyona karsi uretilen bir asinin etkinliginin neden ARR degil de RRR ile hesaplanmasi gerektigini zaten anlar da; ikide bir uydurdugunuz Gates vakfi falan gibi mesnetsiz iddialarinizi gayet saygin bilimsel yayin kaynaklarina dogrultmaniz ancak sahip oldugunuz cehaletin tezahuru olur.

PCR test kitini sadece pandemi ile alakali sanmak, pandemiyi (yani hastalik salginini) kendi ulkesinde ilk kez gordu diye yeni bir sey sanmak gibi zirnik anlamadiginiz ve en ufak bilginiz dahi olmayan konularda ahkam kesmenize ise hic girmiyorum.

Alaninda saygin ve bilgili insanlara yonelttiginiz "maymun" ifadesi de cok yakismis, aferin size.
Önce sakin ol ekmeğine kan mı doğradım(muhtemelen).
Belli ki sende o ilaç kartelinden nemalanıyorsun agresyonun sebebi

Be google özürlüsü insanları salak mı sanıyorsun bill&melinda gates vakfının fonladığı projelere yaptırdığı pandemi simülasyonlarını araştırmaktan aciz değiliz !

Şimdi ben sana o pcr testininde kavun karpuz domates te pozitif verdiğini söyler, virüs yokken kaç döngüde pozitif çıkardığını anlatırım da anlayacağını sanmıyorum.

@Murat-k beni 2 adet medya maymununa biat etmekle suçlamıştınız, referans gösterdiğiniz adam medya maymununun tillahı çıktı.

Be google özürlüsü insanları salak mı sanıyorsun bill&melinda gates vakfının fonladığı projelere yaptırdığı pandemi simülasyonlarını araştırmaktan aciz değiliz !

Şimdi ben sana o pcr testininde kavun karpuz domates te pozitif verdiğini söyler, virüs yokken kaç döngüde pozitif çıkardığını anlatırım da anlayacağını sanmıyorum.

kaynak yine S. F. mi?

Son düzenleme:
  • Beğen

Çok komik duruma düşüyorsun, sana yazılana karşı ortaya koyacak bir argüman bulamayınca direk ilaç şirketlerinden nemalanma ile itham ediyorsun. 😂😂

• Beğen
Saddamın kimyasal silah üreten fabrikaları var diye Irak a girenler hala bulamadılar o fabrikaları. Hala arıyor olmalılar. Komplo teorileri dediğiniz şeylerden bir örnek işte.

Kapalı kapılar ardında neler olabileceğine dair örnek sykes picot anlaşması. Fransa ingiltere rusya arasında yapılmış. Rusya devrimi sebebiyle bize söyleyince haberdar olduk.

İşin mutfağını bilmek zor ama her önünüze sunulana inanıvermek bazen sakıncalı.

Saddamın kimyasal silah üreten fabrikaları var diye Irak a girenler hala bulamadılar o fabrikaları. Hala arıyor olmalılar. Komplo teorileri dediğiniz şeylerden bir örnek işte.

Kapalı kapılar ardında neler olabileceğine dair örnek sykes picot anlaşması. Fransa ingiltere rusya arasında yapılmış. Rusya devrimi sebebiyle bize söyleyince haberdar olduk.

İşin mutfağını bilmek zor ama her önünüze sunulana inanıvermek bazen sakıncalı.

Amerika daha ırak a girmeden önce bile yaptığı ikna çalışmalarında başarısız olmuş hiç kimseyi Irak'ta kimyasal silah olduğuna ikna edememişti. Yani bu bir komplo teorisi değil herkesin bildiği üzerinde uzlastigi bir gerçek.

Komplo teorilerinin en önemli ortak özelliği yanlışlanmalarının mümkün olmaması zaten.

Ayrıca artık komplo teorileri masum kalıyor çünkü siz düpedüz yalan söylüyorsunuz. Türkiye de aşı kaynaklı ölüm bildirilmemişken siz sadece benim 4 yakınım aşıdan kaynakli öldüler diyebiliyorsunuz. Bu komplo teorisinden daha tehlikeli.

Madem komplo teorisi üretmek bedava o zaman neden ben de yapmayayım ki?

Siz aşı karşıtları asıl büyük komplonun kurbanlarısınız. Bill Gates vakfının asıl amacı hem pcr kiti ve pandemi tahvilleri ile parasını katlamak, hem de bu yaptıklarını basına sızdırıp aşı karşıtlarını gaza getirmek, içten içe onların eline koz vererek aşı karşıtlığını büyütmek. Bu sayede hem para kazanacak, hem başından beri planı olan dünya nüfusunu azaltma planını aşı olmayan insanların patır patır ölmesi ile işletmiş olacak, hem de bunu yaparken dünya nüfusundan bilim karşıtlarını, kendisine bilimsel verilerle kanıt gösterilmesine rağmen safsataya inanmayı seçen kesimi eleyerek nüfusu daha nitelikli hale getirecek.

Sizler de aşı karşıtlığını körükleyerek Bill Gates'in bu oyununun birer piyonu haline gelmişsiniz. Tam da onun en baştan planladığı gibi. Bu planda en başından beri yahudi lobisi ile el sıkışıldığı için israil tüm ülkeyi aşılıyor. Ayrıca amerikan ordusu da tüm orduyu aşıladı. Aşıların içeriğinde gizli bir madde var. Bölge ülkelerindeki ordular ve halkın yarısı aşılı yarısı aşısız olduğunda, yeni bir varyant salınacak ve aşının içerisindeki gizli madde aşılı olanları korurken, aşısız ülkelerdeki insanlar çok hızlı bir şekilde ölecek ve dünyanın tüm dengeleri bir anda değişecek.

Siz daha uyuyun !

Çok komik duruma düşüyorsun, sana yazılana karşı ortaya koyacak bir argüman bulamayınca direk ilaç şirketlerinden nemalanma ile itham ediyorsun. 😂😂
Ortaya videolar ve makaleler halinde çok argüman koydum(geçmiş mesajlarımda mevcut) ancak kış uykusudan uyanma potansiyeli olmadıktan sonra BOŞ.
İlaç şirketleri tarafından nemalananlar deyince gülüyorsun da şuan birçok "sağlık çalışanı" bu şirketler tarafından prim alıyor, çeşitli hediyeler veriliyor, kongre adı altında seyahatlere çıkartılıyor. Uyuduğun için bunları bilmene imkan ve ihtimal yok.

Madem komplo teorisi üretmek bedava o zaman neden ben de yapmayayım ki?

Siz aşı karşıtları asıl büyük komplonun kurbanlarısınız. Bill Gates vakfının asıl amacı hem pcr kiti ve pandemi tahvilleri ile parasını katlamak, hem de bu yaptıklarını basına sızdırıp aşı karşıtlarını gaza getirmek, içten içe onların eline koz vererek aşı karşıtlığını büyütmek. Bu sayede hem para kazanacak, hem başından beri planı olan dünya nüfusunu azaltma planını aşı olmayan insanların patır patır ölmesi ile işletmiş olacak, hem de bunu yaparken dünya nüfusundan bilim karşıtlarını, kendisine bilimsel verilerle kanıt gösterilmesine rağmen safsataya inanmayı seçen kesimi eleyerek nüfusu daha nitelikli hale getirecek.

Sizler de aşı karşıtlığını körükleyerek Bill Gates'in bu oyununun birer piyonu haline gelmişsiniz. Tam da onun en baştan planladığı gibi. Bu planda en başından beri yahudi lobisi ile el sıkışıldığı için israil tüm ülkeyi aşılıyor. Ayrıca amerikan ordusu da tüm orduyu aşıladı. Aşıların içeriğinde gizli bir madde var. Bölge ülkelerindeki ordular ve halkın yarısı aşılı yarısı aşısız olduğunda, yeni bir varyant salınacak ve aşının içerisindeki gizli madde aşılı olanları korurken, aşısız ülkelerdeki insanlar çok hızlı bir şekilde ölecek ve dünyanın tüm dengeleri bir anda değişecek.

Siz daha uyuyun !
Olamaz diyemiyoruz bu yazdıklarınıza. Bekleyip göreceğiz yada göremeyeceğiz :) nasip artık.
Bill gates efendiden evvel, Bu işi başka biri yapıyordu malum. Bill gates efendi halk sağlığına katkıyı seçti çok şükür.

Olamaz diyemiyoruz bu yazdıklarınıza. Bekleyip göreceğiz yada göremeyeceğiz :) nasip artık.
Az önce mabadımdan uydurduğum bir yazıya olamaz diyemiyorsunuz ancak burada çarşaf çarşaf paylaşılan bilimsel verilere rahat rahat olamaz diyebiliyorsunuz. Zaten asıl sorun da bu.

Geri