Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Covid beni öldürmez ama olunan aşıların uzun vadede aşıkoliklere ne yapacağı muallak. Buradaki arkadaşları tenzih ederim ama çevremde aşı olmayanlara cahil, ikinci sınıf insan gibi bakan, her şeyi kendilerinin bildiklerini düşünen aşıkolikler umarım kısır kalırlar ve bu primat beyinler gelecek nesillere aktarılmaz.

Allah'tan kimseyi ötekileştirmeyen sizin gibi sağduyulu insanlarımız da var.

Scudo
Kendisine bunu bende sordum. Biontech olduktan bir kac gün sonra vefat ettigini söylemişti. Yani aşıdan değil aşıyı malesef olduktan sonra henüz antikor oluşmadan hastalığa yakalanmış.

Ya ben artık buradaki aşı karşıtı yazılara kahkahalarla gülüyorum. valla.. Ciddi söylüyorum. Demiştim önceden, freak show diye.. Yanı bunu hobi olarak hatta bir din olarak, inanç olarak sürdürüyorlar.

Yazdıklarını okudukça ya trolleniyoruz diyorum, değilse de kendi çevrelerindeki insanlara sabır diliyorum sessizce..
Valla o kadar ölümüne savunuyosunuz ki en ufak bi delilli bişeyler yazdığımda bile trollüyo hissediyorum

@fztserhat hadi bizim etrafımızdaki vakalara olaylara inanmıyorsunuz belki amerikan olunca inanasınız gelir.

(link)

Sonra burda yabancı sporcular yan etki yaptığından bahsediyor. Amerikalı olunca yan etki yapmış olabilir vs. Biz diyoruz yan etki yaptı şu oldu. Yalan söylüyosun delilin neye getiriyorsunuz olayı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
ben en çok bilinmeyenden korkarım arkadaş.. covit olursam hemen hemen ne olur biliyorum, belki ağır bir grip.. yoğun bakım belki entübe sonuç belki kara toprak ama biliyorum. aşıyı ise bilmiyorum arkadaş... bilmiyorum , hem de hiç birşey bilmiyorum ve çok korkuyorum. Hatta sadece ben değil hepimiz, hatta biz hepimiz değil doktor, virolog, halk sağlığı uzmanı, asker - polis - devlet başkanı kimse bişey bilmiyor. Ama neden bir tek ben bu kadar çok korkuyorum. Tek ben miyim bilmediğinden korkan? Yaklaşık bir ay sonra ilk doz aşımı olacağım. Bu arada belki covitten belki başka bir sebepten belki de aşı olup korkudan öleceğim. Ben ölüp kurtulacağım. Peki aşı olmayan çocuklarım... aşı olan eşim, anam, babam, dostum, akrabam....

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Valla o kadar ölümüne savunuyosunuz ki en ufak bi delilli bişeyler yazdığımda bile trollüyo hissediyorum

@fztserhat hadi bizim etrafımızdaki vakalara olaylara inanmıyorsunuz belki amerikan olunca inanasınız gelir.

(link)

Sonra burda yabancı sporcular yan etki yaptığından bahsediyor. Amerikalı olunca yan etki yapmış olabilir vs. Biz diyoruz yan etki yaptı şu oldu. Yalan söylüyosun delilin neye getiriyorsunuz olayı.

(link)

Hah, bu da oldu.

İletişim ve reklamcılık alanında doktorası olduğu için isminin yanına DR. yazan kadını da bu konuda bilimsel bir otoriteymiş gibi koydular buraya.

Dur bakalım daha neler göreceğiz.
belki kara toprak ama biliyorum

Bildiğiniz için korkmadığınız kara toprak nasıl bir şey ya, anlatsanız da biz de öğrensek.

Hah, bu da oldu.

İletişim ve reklamcılık alanında doktorası olduğu için isminin yanına DR. yazan kadını da bu konuda bilimsel bir otoriteymiş gibi koydular buraya.

Dur bakalım daha neler göreceğiz.
otorite olarak koymadım. trollüyosunuz demişsiniz . ben de troll bi görüntü attım. Zaten laf çarpıtmalar bitmiyor. Delilleri alta yazdığım gördüğünüz gibi. Hem de amerikanyalı ingiliççe

otorite olarak koymadım. trollüyosunuz demişsiniz . ben de troll bi görüntü attım. Zaten laf çarpıtmalar bitmiyor. Delilleri alta yazdığım gördüğünüz gibi. Hem de amerikanyalı ingiliççe

Delil mi?

Şu iki haber mi delil? Sürekli big pharma, big chemicals gibi zırvalarla haber pompalayan The Defender ile RedNeck hanzo amerikalıların pek bi takıldıkları InfoWars sitesi.. (wiki'den alıntı: The site has regularly published (link) which have been linked to harassment of victims.(link) In February 2018, Jones, the publisher, director and owner of InfoWars, was accused of discrimination and sexually harassing employees.(link) InfoWars, and in particular Jones, advocate numerous conspiracy theories particularly around purported domestic (link) operations by the (link) (which they allege include the (link) and (link)). InfoWars has issued retractions various times as a result of legal challenges.(link)(link) Jones has had contentious material removed, and has also been suspended and banned from many platforms for violating their terms of service, including (link),(link) (link),(link) (link),(link) (link),(link) and (link).(link) )

Reklamcı kadın daha iyiydi yahu.

Delil mi?

Şu iki haber mi delil?

Reklamcı kadın daha iyiydi yahu.
Delil olarak ne dediğimi düşünüyosunuz? Aşı yapan herkes ölücek mi?
Başından beri tek bişey diyoruz yan etkileri nereye varıcağı kesin değil. Bize yan etki yaptı çevremizdekilere şu oldu dediğimizde yalancı ilan edilmemek. İki tane de amerikalı koyuyorum ki belki onları ciddiye alırsınız başka bişey değil. İnşallah herkes aşıdan %100 sağlıklı çıkar. Kimseye bişey olmaz

Yan etkilerinin olduğu sır değil zaten. Ben de biontech aşısından sonra kas ağrısı yaşadım. Çocuğuna yaptıranlar bilir menenjit aşıları özellikle de bexero çocuklarda baya ateş ve halsizlik yapar. Ama siz sadece yan etki yaptı demiyorsunuz, "ilaçlardan ötürü kalpten ölen yakinlarim var diyorsunuz" öteki aşıdan ötürü 4 yakınım öldü diyor. Ben de diyorum ki hangi doktor, hangi hastane söyle de arkasını arayalım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
İki tane de amerikalı koyuyorum ki belki onları ciddiye alırsınız başka bişey değil.

Valla verdiğiniz linkteki amerikalı askerin ifadelerini okudum da, siz bile daha mantıklı konuşuyorsunuz.

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
@gmfaruk bu arada bana "medyada duyduğunuz herşeye inanıyorsunuz" diyen sizdiniz değil mi 😀

ben en çok bilinmeyenden korkarım arkadaş.. covit olursam hemen hemen ne olur biliyorum, belki ağır bir grip.. yoğun bakım belki entübe sonuç belki kara toprak ama biliyorum. aşıyı ise bilmiyorum arkadaş... bilmiyorum , hem de hiç birşey bilmiyorum ve çok korkuyorum. Hatta sadece ben değil hepimiz, hatta biz hepimiz değil doktor, virolog, halk sağlığı uzmanı, asker - polis - devlet başkanı kimse bişey bilmiyor. Ama neden bir tek ben bu kadar çok korkuyorum. Tek ben miyim bilmediğinden korkan? Yaklaşık bir ay sonra ilk doz aşımı olacağım. Bu arada belki covitten belki başka bir sebepten belki de aşı olup korkudan öleceğim. Ben ölüp kurtulacağım. Peki aşı olmayan çocuklarım... aşı olan eşim, anam, babam, dostum, akrabam....
bilmediğinden korkmayan için cahil cesareti var denir bizim oralarda. 18 ağustosta iş arkadaşım, ikinci biyontek aşısını olduktan bir hafta 10 gün kadar sonra, oğlunun rahatsızlanması sonucu pcr verdi ve pozitif haberini aldık. bizi ekip olarak eve gönderdiler. 22 ağustos akşamı pcr verdim, bir gün sonra karantina sürecim başladı. delta varyantı imişim. kapıdan bir ilaç verip gittiler. 2 günde bir sağ mıyım diye telefon ettiler. ateşim 38 i geçerse ambulans çağır doğru acile dediler. 7.günün akşamı ateşim 38 oldu. acile mi gideyim parol mu alayyım derken parol aldım. 3 gün sadece akşamları ateş düşürücü aldım ateş 38 olunca. sonra ateş mateş olmadı.
üç aya kadar pcr pozitif sonuç verebiliyormuş. işinize yarayacak bir uygulama, eve dışardan dönen aile bireyleri, eve girince ilk iş olarak burun temizliği ve boğaz temizliği yapsınlar. ılık suya tuz karışımı, okyanus suyu işinizi görür. bu virüs bu bölgelere yerleşiyor ilk. bana söylenen bu sağlık ekipleri tarafından. bana eczacı arkadaşımın söylediği ise mucovit c denen efervesan tabletleri 4 ay kadar kullanmam gerektiği idi. bir de 4 ay kadar kan sulandırıcı aspirin ecopirin gibi destekleri almamı hem kurum doktoru, hem halk sağlığı hekimi hem eczacı arkadaşım önerdi. olumsuz düşünmeyin. ölümcüllüğü yüzde 1 civarında açıklanan bir salgın ama kimin gripten kimin covitten öldüğü net değil. belki ölümcüllüğü binde 2- binde 5 tir belki daha az. o nedenle, yanlı-karşı medyası ile aşı olmadı öldü haberlerine çok itibar etmeyin. bizde iktidar ve muhalefet bir tek milletvekili maaşları zammında tek ses olurlardı şimdi bu aşı kampanyasında birlikteler. anlayın buradan durumun vehametini. aşı olunca da, kan sulandırıcıyı ihmal etmeyin derim. size sevdiklerinize sağlıklı bir ömür diliyorum.

Yan etkilerinin olduğu sır değil zaten. Ben de biontech aşısından sonra kas ağrısı yaşadım. Çocuğuna yaptıranlar bilir menenjit aşıları özellikle de bexero çocuklarda baya ateş ve halsizlik yapar. Ama siz sadece yan etki yaptı demiyorsunuz, "ilaçlardan ötürü kalpten ölen yakinlarim var diyorsunuz" öteki aşıdan ötürü 4 yakınım öldü diyor. Ben de diyorum ki hangi doktor, hangi hastane söyle de arkasını arayalım.
Hocam yan etkiden kastımız şu. firmanın açıkladıkları dışında olan yan etkileri de yok saymayın. Durun daha çıkalı kaç sene oldu diyoruz. Hemen biontech yan etki listesi açıp hmm senin yan etki burda yokmuş o zaman dediğin yalan dememeniz. Bundan 3 yıl sonra birine farklı bi yan etki vericeğinin de garantisi yok tek denilen nokta bu.
Kalpten giden hastalar olayı şöyle oluyor. Hemen unutmuşsunuz her şeyi. Virüs çıktı baştan sona herkesde bi panik doktorlar dahil. Baktılar elden bişey gelmiyo bari şu ilaçları verelim dediler. İlacın virüste nasıl fraksiyon gösterdiği bilinmeden. Bunlar oldu yani. Olmadı mı diyecekseniz şimdi bilmiyorum. Bi günde onlarca hap verdiler insanlara bazılarının bünyesi kaldırmadı. Sonrasında millette ilaç bişeye yaramıyorsa neden veriyorsunuz isyanı patlak verince kullanımı kesildi. Ahanda tedavide kullanılan ilacın yan etkisi neye inanmıyorsunuz anlamıyorum. En önemli yan etki kardiyo diyor ayrıca
Screen Shot 2021-09-28 at 22.10.18.png

Edit: Ölüm sebebinin kalp olduğunu doktorların bize ilettiklerinden biliyoruz. Belki başka doktorlar da kalp olmasına rağmen ölüm sebebini virüs yazmıştır bilemeyiz bunu. Rahmetliler çok yakınım olmadığından olayı araştırıp da yakınlarına daha da üzüntü vermek istemiyorum bütün olay bu.

Edit 2 : sizin basın inancınızı zaten sorgulamıyorum artık. 11 Eylülün el kaide planı olduğunu söylediğinizde orda koptum zaten

Edit 3 : bakın yan etkide verdik iyi geldi diyor. yani sizin gibi bilimsel delil aramamışlar denedik tuttu demişler. Mikroskop altında incelenmemiş yani benim anlayacağım tabirle. Sonradan anlaşılıyor ki hiç bişeye yaramıyor.

Son düzenleme:
Mağdur olurlarsa aşı mağdurları en azından bir başlık açabilecek.Ya aşı olmadığı için ölenler.Siz de onların mezarlarına bir çiçek bırakıp üç ihlas bir fatiha okuyabilirsiniz.
Hatırlatmakta fayda var biontech in virüse karşı kesin etkinlik oranı(ARR) %0.84 o bakımdan keşke denecek bir durum yok aksine iyiki yaptırmadık denecek çok şey var...

(link)

Şu linke bakın verilen ilaçların kaçında aman kardiyoya dikkat demişler. Sonra ben kalpten gittiler diyince yalan oluyor

Kalpten giden hastalar olayı şöyle oluyor. Hemen unutmuşsunuz her şeyi. Virüs çıktı baştan sona herkesde bi panik doktorlar dahil. Baktılar elden bişey gelmiyo bari şu ilaçları verelim dediler. İlacın virüste nasıl fraksiyon gösterdiği bilinmeden. Bunlar oldu yani. Olmadı mı diyecekseniz şimdi bilmiyorum.

Edit: Ölüm sebebinin kalp olduğunu doktorun bize ilettiklerinden biliyoruz. Belki başka doktorlar da kalp olmasına rağmen ölüm sebebini virüs yazmıştır bilemeyiz bunu. Rahmetliler çok yakınım olmadığından olayı araştırıp da yakınlarına daha da üzüntü vermek istemiyorum bütün olay bu.

Edit 2 : sizin basın inancınızı zaten sorgulamıyorum artık. 11 Eylülün el kaide planı olduğunu söylediğinizde orda koptum zaten

Benim yan etkilere birşey dediğim yok diye kaç kez daha söylemem lazım bilmiyorum.

Baştan sona herkes panik sonra baktılar olmuyor şaak diye verdiler ilacı sonra şaaak diye bi ilaç daha bi ilaç daha... Gercekten hekimlerin böyle mi karar aldığını zannediyorsunuz😀

Önce bir çok yakınınız var dı kalpten ölen, şimdi bire indi onu da doktor öyle soyleyiverdi. Az daha uğraşırsak onun da aslında covid den öldüğü sonucuna ulaşırız bence.

Bak edit2 de koptum😀 11 Eylül saldırıları planı ile ilgili yorumumu nereden uydurdunuz çok merak ediyorum😀

bilmediğinden korkmayan için cahil cesareti var denir bizim oralarda. 18 ağustosta iş arkadaşım, ikinci biyontek aşısını olduktan bir hafta 10 gün kadar sonra, oğlunun rahatsızlanması sonucu pcr verdi ve pozitif haberini aldık. bizi ekip olarak eve gönderdiler. 22 ağustos akşamı pcr verdim, bir gün sonra karantina sürecim başladı. delta varyantı imişim. kapıdan bir ilaç verip gittiler. 2 günde bir sağ mıyım diye telefon ettiler. ateşim 38 i geçerse ambulans çağır doğru acile dediler. 7.günün akşamı ateşim 38 oldu. acile mi gideyim parol mu alayyım derken parol aldım. 3 gün sadece akşamları ateş düşürücü aldım ateş 38 olunca. sonra ateş mateş olmadı.
üç aya kadar pcr pozitif sonuç verebiliyormuş. işinize yarayacak bir uygulama, eve dışardan dönen aile bireyleri, eve girince ilk iş olarak burun temizliği ve boğaz temizliği yapsınlar. ılık suya tuz karışımı, okyanus suyu işinizi görür. bu virüs bu bölgelere yerleşiyor ilk. bana söylenen bu sağlık ekipleri tarafından. bana eczacı arkadaşımın söylediği ise mucovit c denen efervesan tabletleri 4 ay kadar kullanmam gerektiği idi. bir de 4 ay kadar kan sulandırıcı aspirin ecopirin gibi destekleri almamı hem kurum doktoru, hem halk sağlığı hekimi hem eczacı arkadaşım önerdi. olumsuz düşünmeyin. ölümcüllüğü yüzde 1 civarında açıklanan bir salgın ama kimin gripten kimin covitten öldüğü net değil. belki ölümcüllüğü binde 2- binde 5 tir belki daha az. o nedenle, yanlı-karşı medyası ile aşı olmadı öldü haberlerine çok itibar etmeyin. bizde iktidar ve muhalefet bir tek milletvekili maaşları zammında tek ses olurlardı şimdi bu aşı kampanyasında birlikteler. anlayın buradan durumun vehametini. aşı olunca da, kan sulandırıcıyı ihmal etmeyin derim. size sevdiklerinize sağlıklı bir ömür diliyorum.
Covid in öldürücülüğü %0.5, semptomsuz atlatma oranı %80. Zaten ortada pandemi yok, pandemi sayılabilmesi için de dünya çapında insanların %10 una bulaşması gerekli(pandemi oranı). Buradaki oran ise sadece %1.2 yani pandemi diye milleti dolduruşa getirip korkutmaktan başka yaptıkları yok. Nede olsa sırtlarından milyar dolarlar kazanmaya devam ediyorlar!

Benim yan etkilere birşey dediğim yok diye kaç kez daha söylemem lazım bilmiyorum.

Baştan sona herkes panik sonra baktılar olmuyor şaak diye verdiler ilacı sonra şaaak diye bi ilaç daha bi ilaç daha... Gercekten hekimlerin böyle mi karar aldığını zannediyorsunuz😀

Önce bir çok yakınınız var dı kalpten ölen, şimdi bire indi onu da doktor öyle soyleyiverdi. Az daha uğraşırsak onun da aslında covid den öldüğü sonucuna ulaşırız bence.

Bak edit2 de koptum😀 11 Eylül saldırıları planı ile ilgili yorumumu nereden uydurdunuz çok merak ediyorum😀
Laf çarpıtmakta cidden üstünüze yok.
doktoru genel söyledim sonra doktorlar olarak düzelttim. Takıldığınız şey bu olsun. Farkındaysanız kalpten giden hastalar demişim.Arkasından rahmetliler çok yakınım değil diye eklemişim.
Virüsün başında aynen şak diye yazıp verdiler ilaçları. Mikroskop altına yatıracak vakit yoktu.
Size kaç tane tıbbın 50-60 senede çok temel şeylerde hata yaptığını bu kadar yeni bi teknoloji de hemen güvenmeyenlere saldırmanın anlamsız olduğunu aşıdan vefat eden tanıdıkları olduğunu söylene insanlara yalan diyemeyeceğinizi söyledim. Aşıya o kadar inanıyorsunuz ki Sizi modern zaman bilim havarisi ilan ediyorum. Gelecekte çok anlatıcaklar çok savaştı bilimin yolunu bırakmadı diye.
(link)

Geri