Cube cross race 2014'ü ikinci el aldım. Performansından oldukça memnunum. Gerçi ilk sahibinden miras vites ve fren ayarı yaptırdım. Pedallarını değiştirdim. Son olarak arka jant ayarı kaldı elden geçirilecek. Selesini değiştirip yerine paraya kıyıp brooks aldım. Binmesini sevdiğim kadar can sıkıldıkça evde bisikletimi de seyretmeyi ihmal etmiyorum.
@tutuksuz-17 gidonun yerle yaptığı açıda sıkıntı var gibi geldi. Salcano servisine yaptırdıysanız normal böyle şeyler. Google'dan "road bar bike fit" diye ararsanız ergonomik ayarları öğrenebilirsiniz.
Resmin açısı yanıltmıyorsa gidon biraz daha aşağıya bakacak, vites kolları hafif yukarı çıkacak. Gidonun boynuz kısmı yere paralel ya da çok hafif yukarı duracak şekilde ayarlanır. Vites kolları da düz bir çizgi ile ya da hafif bir V yapacak şekilde hizalanır. Resimde tam düz olarak ergonomik bir şekilde ayarlanmış bir kokpit var:
http://sheldonbrown.com/deakins/images/dropbarpositions.jpg
Cyclocross cyc02 apex almak isteyene satarım bisikletimi yukarıda resmi var. 3.Ayda alınmış çok kullanılmadı kesinlikle sorunsuz. Son salcano cyc02 apex cyclocross. Başka yok : ))
@Ismail Hakkı Y. Aynen çok memnunum bisikletten. Önceki bisikletim alman malı focus'tu, bunu alırken de alman markası olarak içim rahat aldım. 2. el temiz aldığımdan kalite/fiyat açısından oldukça iyi bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum.
@Birtan Kolburan (link) sitesinden aldım. Fiyatı o zamanlar piyasada 410-450 arasıydı ben tek çekim 365tl'ye oldukça iyi bir fiyata aldım. Şu an aynı sitede 420 tl olmuş fiyatı. Renk siyah.
Sayın forum ahalisi, içinizde hem yol hem de cyclocross tecrübe edenleriniz vardır diye tahmin ediyorum. Çocukluğumdaki bisikletleri es geçersem ilk bisikletim şu an zevkle kullandığım scott s30 . Aklımın bir köşesinde cyclocross soru işareti olarak duruyor. Bunun sebebi de bende her yola gider izlenimi oluşturması sanırım. Eh malûm biz Türkler az iş çok aş zihniyetinden vaz geçemiyoruz cyclocrosslarin bagaj delikli olanları bu noktada söylediğim kalıba giriyor sanırım. Uzun uzun anlatmaya gerek yok siz alt anlamları anladınız. İki tür arasındaki tecrübe edilmiş farkları zahmet olmazsa ( defalarca zaten yapmışsınızdır gerçi ) paylaşabilir mi? Sektör gelişti, yeni ekipmanlar türler arasında derin farkların oldukça az seviyeye çekildiğini düşünüyorum. Neyse, siz benim niyetimi anladınız
@ilker Selamlar, seleyi bu (link) aldım. Stoklarda gözüküyor şu an. Bir çok bisiklet mağazasının web sitesinde yok ancak mağazadan da sorarsanız belki bulabilirsiniz.
Seleden memnunum, diğer brooks modellerine nazaran alışma süresi yok. Deri olanlarını uzun bir süre kullandıktan sonra kalça şeklinizi alıyor ancak bu model deri değil daha kısa sürede alışıyorsunuz. Son olarak yağlamak da gerekmiyor.