Scudo Sports

Dağ bisikleti kullananlar kaç km hız yapabiliyor?

yine söylüyorum süratte lastik ebadı en önemli etkenmiş gibi yazanlara sesleniyorum. Bi zahmet aynakol ruble diş oranlarınıda yazın. Pedal 1 turda teker kaç tur dönüyor. 21 vites ama nasıl 21 vites. 42/14 oranmı 48/11 oranmı. Ve dağ bisikletiyle düz yolda 45 yapanlar fransa bisiklet turunda ilk 10'a girer ! Bence katılsınlar

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Scudo
rampa aşağı 61 gördüm daha da denemedim. Düz yolda en fazla 35 gördüm 15 sn :)

Diğer yazanlara da inanmıyorum açıkçası 55 nedir yahu yuh..

@İskender Şerit

Evet çok doğru söylüyorsunuz ben kendi deneyimlerimi yazıyım ;

Eski bisikletim 8 senelik çift amortisör 20kg ağırlığı olan bir market mtbsiydi
48-14 dişli ile 26" jant kalın fakat aşınmış lastiklerle düz yolda 52.5 km/s. hız yaptım.

Yeni bisikletim salcano astro 290 shımano 29er ile ise ;
48-11 dişli komb. ile hafif rüzgara karşı 42 civarı yaptım ama alalı 1 hafta olmadı daha hız denemedim fazla yakın zamanda denicm 50 civarı yaparım diye düşünüyorum.

Beyler bence burda herkez salliyo boyle ortalamalar mtb ile mumkun degil.o zaman yol bisikletinde bunlar yariscilar kadar hizli gider:))

Kişiye Ve Kondisyona Bağlı Bende 2.1 Schwalbe Black Jack Lastik Var Hep 30 Tempo Gidiyorum 40 ıda görüyorum ama çook uzun süre değil Max: 70 Km/h Gördüm (Kamyon Arkası)

ben bu akşam tranvay yolunda bildiğiniz arnavut kaldırım taşı döşeli olan. 500 mt lik kadar bir düz yolda, ilk 50 mt başlayıp hızlandım gerisi devamlı 40 la 44 km arası indi çıktı. bisiklet kron xc 250 lastikler 26-1.75 schwalbe maraton, ön maşa mosso sabit maşa, km saatim sigma deneme yaptığım yer; tekstil meslek lisesinden başlayan, ups ilk öğretim ve lisesine doğru uzanan tranvay yolu eğer asfalt yol olsa sanırım 50 yi görürdüm tahmin ediyorum.

düz yolda 35 40 la rahat gidiyorum 5 dakika kadar da 52 yapabiliyorum

Bende yazılanları biraz fazla buldum ki:
Garmin edge 200 GPS lie ve kron xc250 standard bisiklet ile tatlı bir yokuş aşağı son vitesde (ki ne kadar hızlı basarsam basayım boşa dönüyordu) 38 km gördüm

Herkeste akıllı telefon var. Yükleyin bir GPS bisiklet uygulaması ve karşılaştırın hızları. en sağlıklsı bu olur bence

@sabri yamak

ben yol bisikleti kullanıyorum yarış koşuyorum antrenmanlarım en sert düzeyde ama ben düz yolda 5 dakika 52 yapamıyorum 40 la rahat gidemiyorum

herkes abartmaya başlamış tdf ye katılacak adam çıkacak buradan yakında heralde

keşke strava gibi bir programla bu denilenler örnek olarak gösterilse, hem birbirimizi takip etmiş oluruz, güzel olurdu.

5 Dakika 52 İle ??? Sizin Şu An WordTour ' Ların Birinde Olmanız Gerekmezmiydi ? Burada Vakit Kaybetmeyin Bence

valla ben 25 sabit gidiyorum
40 yapıyorum ama 2 dk gitsem o hızla ne ala...

yokuş aşağı 78 gördüm : ))

http://img854.imageshack.us/img854/9265/cimg0989v.jpg
bu da bugün eskişehir bozdağ'dan inerken yaptığım hız, bizde yalan yok her şey fotoğraflı kanıtlı :D tabi koptuktan sonra tekrar elimle tutturduğum km saati kablolarımın da etkisi olabilir bunda :D

Her ay en az 1 defa Kocaeli-İstanbul ya da İstanbul-Kocaeli yapıyorum. Yaklaşık 80 km asfalt yol bu yolunda büyük çoğunluğu düz ya da hafif eğimli yol. Arkamdaki heybemde yaklaşık 7-10 kg yük oluyor her seferinde. Bisikletim 29" mtbdir.

Bu bilgileri verdikten sonra gelelim forumun konusuna. Ara sıra hızlanmalarım olsa da genelde 25 km/h civarı(-+2km/h) ortalama oluyor. Yük olmadığı zaman düz yolda 28-30km/h ortalama ile gidebiliyorum. Gayette memnunum.

Geri