Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar 1400 TL Bütçem var hangi bisikleti önerirsiniz?

Scudo
Arkadaşlar selam 2 bisiklet arasında kaldım acaba aralarında çok fark var mı ekipman olarak.

Carraro BİG plus

Carraro Daytona 2930

Merhaba,
Adım Umut 29 yaşındayım yaklaşık 4 senedir Gaziantep'de yaşıyorum 2 yıl boyunca işe bisiklet ile gidip geldim 28 km günlük bisikletim kron tx 450.Şuan Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde göreve başladım doğal olarak çok güzel bir yer, fakat city bike gitmiyor dağ taş tırmanma iniş konusunda çok güzel yerler ve yollar var (25 km kare içinde), bunun içinde mtb almaya karar verdim scott aspect 930 ve ghost kato 5.9 al arasında kaldım. Bu fiyat bandın da sizinde önerebileceğiniz markalar varsa değerlendirmek isterim gölbaşından birileride varsa beraber sürerlim lütfen :)

Arkadaşlar bu iki bisiklet arasında seçim yapacak olsanız tercihiniz hangisi olurdu??
Kron Xc 1000 27,5 jant 30V
Carraro Daytona 730 27,5 jant 30V

@Efe_s cok yonlendirmek istemem ama arkadasim kron markasinin son modellerinde malzeme kalitesinin normalin altinda kaldigini soylemisti gecenlerde. Bende carraro daytona 2930 siparisi verdim. Butcen ne bilmiyorum ama Dag bisikleti konusunda cogu kisi shimani deore setini tavsiye eder

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
Arkadaşlar bana yardımcı olabilcek var mı
Dağ bisikleti arıyorum ön amasitörlü kitlenebilir maşa hidrolik disk fren alüminyum gövede max 3000 bütçe var 2500 olursa daha iyi olur
Sıfır alıcam ona göre biisklet öneriiseniz sevinirm

Arkadaşlar merhaba, bundan 1.5 sene öncesine kadar bir Carraro CRP 710 bisikletim vardı ve bana yeten donanınmı ile severek bindiğim bir bisikletti. İkinci el olarak temiz bir halde almış ve aynı titizlikle kullanıyordum taa ki apartımanın altından bodrum katından kilitli olarak durmasına rağmen çalınana dek. Neyse sadete geleyim, hemen bir bisiklet alamadım bir müddet bulunur umudum vardı ondan bekledim daha sonra malum 2018 Ağustos ayındaki dolar, euro döviz kuru patlamasının ardından fiyatlar uçtu ve bir süre bisikletsiz kaldım. Şimdi bu bahara hazır olmak için yeni bir bisiklet almak isityorum. Donanım olarak Deore set altı olmamak kaydı ile 27-30 vites, Hidrolik frenli beni bir önceki bisikletim gibi memnun adecek 3000 - 4000 ₺ aralığını aşmayacak bir bisiklet bakıyorum. Temiz bir ikinci elde olabilir. Konu hakkında tavsiyeleri olan arkadaşların düşüncelerini almak isterim.

Abi Carraro Daytona 730 ya da 930 ekipman olarak güzel Deore set var, bi bakın isterseniz 730 27.5inch 930 29inch

Arkadaşlar aşağıda vereceğim linkte Merida big nine 300 kullanan varmı , yorumlarınızı merak ediyorum.

(link)

Merhabalar. Ben oğluma 24 jant bisiklet almak istiyorum. genelde ekrek çocuk için 24 jant dağ bisikletleri oluyor.
iki model de kararsız kaldım tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
1.Carraro Force 400
2.Kron XC100
sizce hangisi?

@LostParadise hocam ben 9 yaşındaki çocuğuma 15 gün önce Kronxc 100 aldım ,13-14 yaşına kadar rahatlıkla sürebilir, hani üst düzey değil ama kötüde değil , oğlum beğenerek sürüyor :harika:
Giddi gidiyor dan aldım 50 lira world hediye puanı verdi , bisiklet bana 957 Tl ye maloldu ve 3 taksit , 2 haftadır sürüşlerimiz de herhangi bir sorun çıkmadı , tercih sizin tabi :harika: ki

20200223_005456.jpg
Merhaba tekrar.
Bisikletimin arka tekeri bu şekilde. Ön teker gibi mandallı olsun istiyorum. Götürdüğüm bisikletçi "mtb için sağlıklı olmaz, değiştirmeyelim" dedi. Ama bazı mtblerde iki tekerin de mandallı olduğunu gördüm. Değiştirsem sorun yaşar mıyım? Değiştiren var mı?

Yok bir zararı olmaz , hangi mantığa göre demiş onu anlamadım doğrusu :kötü: Elinde mi yoktu arka hazne onu da anlamış değilim .

• Beğen
Tepkiler: wuuduu
Öyle tepki verince çok çılgın bir şey istediğimi düşündüm🤦‍♀️ yapası yoktu demek.
Teşekkürler, taktıracak bir yer bulayım😊

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Çok ucuz bir arka haznede taktırmayın lütfen , 50-60-70 TL arası hazneler işinizi görür , tabi tercih yinede sizin :harika:
Kendiniz alıp takabilirsiniz çok zor değil

• Beğen
@wuuduu Rica ederim , yardımcı olabildiysem ne mutlu bana , bende dağ bisikleti tavsiyesi için yazdım 3-5 mesaj önce ama cevap yazan olmadı , yada arkadaşlar çok meşguller :kötü:
Nasıl alıştınız mı bu arada yeni bisikletinize

• Beğen
Katlanır bisikletten sonra viteslere alışmakta zorlanıyorum🤦‍♀️ kullanım açısından hala katlanır bisiklet favorim; ama mtb ile dağda, bayırda, çamurun içinde olmak harikaymış. İnsan kendini çok özgür hissediyor. Gerçi ben epey korkarak kullanıyorum, katlanırla asla geçemeyeceğim yerlerden bununla geçmeye çalışınca tabi :))
Genel olarak çok memnunum, iyi ki almışım.

Haydi hayırlı işler :koptum: o çamuru tozu yuttuktan sonra insan pek keyif almıyor normal sürüşlerde
Hayırlı geceler olsun size , ben kaçarım :harika:

• Beğen
Abi Carraro Daytona 730 ya da 930 ekipman olarak güzel Deore set var, bi bakın isterseniz 730 27.5inch 930 29inch
Cevap için teşekkür ederim. benimde radarıma giren bisikleti önermişsiniz.
3 tane bisiklette kaldım aslında.
Bütçem 3000-4000 aralığında.
1. mosso 681 XC SLX 26 Jant 30 Vites (4500 TL)
2. Carraro Daytona 27.5 jant 730 30 vites ( 3450 TL )
3. Kron XC 1000 27.5 jant 30 vites ( 3500 TL )

Özellik olarak en üstün bisiklet Mosso. Donanım ful SLX havalı maşa daha sonra Kron deore XT ve havalı maşalı, Carraro da deore li ve yaylı maşa var.
kadro kaliteleri açısından hangisi iyidir o konuda bir fikrim yok.

Bu özellikleri göz önünde bulundurduğumuzda hangisi tercih edilir?

@Efe_s kron hakkında çok iyi yorumlar yok, diğerleri ise ortalama.

Geri