Hocam özellikle trek'te kadro çok iyi duruyor. Aynı yer satıyordu 3 bisikleti de, emin olamadım. Yarın tekrar bakmayı düșünüyorum, ki kadrosu kalitesiz gözüken bisiklette kullanılan ( yaylı olsa bile ) rockshox mașa önemli bir detay. Karar veremedim ve eve döndüm bugün, aslında güzel bir giant alayım diye gittim ama yoktu. Sabah decathlon, giant, scott, trek derken bir ton bisiklet baktım ama bayilerde bile sıfır bisiklet yoktu.Kesinlikle componentleri iyi olanı tercih edin. Kadroyu kırıp parçalayacağınızı düşünmüyorsanız trek veya scotta gerek yok onlar sonradan da masraf ister kanaatimce
Sahibinden 2. Ellerdede çok güzel bisikletler var. Peşin almayı düşünüyorsanız bakabilirsiniz. Peşin değilde taksitli düşünüyorsanız , teknik özellikleri yüksek ve fiyatı daha düşük olanlara bakın derim. Markaya takılmayın yani.Hocam özellikle trek'te kadro çok iyi duruyor. Aynı yer satıyordu 3 bisikleti de, emin olamadım. Yarın tekrar bakmayı düșünüyorum, ki kadrosu kalitesiz gözüken bisiklette kullanılan ( yaylı olsa bile ) rockshox mașa önemli bir detay. Karar veremedim ve eve döndüm bugün, aslında güzel bir giant alayım diye gittim ama yoktu. Sabah decathlon, giant, scott, trek derken bir ton bisiklet baktım ama bayilerde bile sıfır bisiklet yoktu.
Teșekkürler hocam, açıkçası ikinci el bisiklet almayı düșünmüyorum. Yoksa sıfır kilometre giriș seviyesi bisiklet fiyatlarına orta - üst düzey bisikletler rahatlıkla alınabiliyor. Daha taksitli bisiklet almak nasip olmadı bakalım, neden olmasın ama? Orta seviye doğru düzgün bisiklet yok denecek kadar az piyasada, decathlon'da sordum ve 3 ayı bulur diyor yeni bisikletlerin gelmesi.Sahibinden 2. Ellerdede çok güzel bisikletler var. Peşin almayı düşünüyorsanız bakabilirsiniz. Peşin değilde taksitli düşünüyorsanız , teknik özellikleri yüksek ve fiyatı daha düşük olanlara bakın derim. Markaya takılmayın yani.
Teșekkürler hocam, açıkçası ikinci el bisiklet almayı düșünmüyorum. Yoksa sıfır kilometre giriș seviyesi bisiklet fiyatlarına orta - üst düzey bisikletler rahatlıkla alınabiliyor. Daha taksitli bisiklet almak nasip olmadı bakalım, neden olmasın ama? Orta seviye doğru düzgün bisiklet yok denecek kadar az piyasada, decathlon'da sordum ve 3 ayı bulur diyor yeni bisikletlerin gelmesi.
Aslında benim hedefim btwin rockrider st 520 alıp iyi de bir mașa almaktı, bisikleti bulamayınca yattı o iș.
Benim baktığım mağazada sadece bir iki tane absürt beden bisiklet kalmıștı. Hatta bir iki tane pahalı model dıșında sadece btwin rockrider st 120 görebildim. Onun dıșında doğru düzgün bisiklet yoktu neredeyse, artık ne bulursam alayım diye bașka markalara gittim oralarda da sadece pahalı modeller vardı.Şu an Decathlon'da bisiklet yok mu hocam ? Son durum nedir..
Bugün trek marlin 5 aldım arkadaşlar, indirimde bulunca alayım dedim. Kadro olarak çok güzel bir bisiklet, yalnız m beden ve sonrasında 29" olarak geliyor. Benim ki de m beden olduğu için 29" bir bisiklet, ayrıca elcikleri ve selesi de oldukça kaliteli duruyor.Arkadașlar merhaba, 2 haftadır sıfır bisiklet bulamıyorum. Bugün de mağaza mağaza gezdim ama doğru düzgün bir bisiklet bulamadım. Bulduğum modeller ise scott aspect 970, trek marlin 4 ve adını ilk defa duyduğum bir marka diyeyim.
Siz olsanız benzer fiyatlara hidrolik disk frenli, rockshox yaylı mașalı, 2x9 altus setli ve pek kaliteli durmayan kadrolu bir bisiklet mi alırsınız yoksa 3x7 kilitsiz mașalı bir trek, scott'mı alırsınız?
Hayırlı olsun. İyi günlerde pedallayasın.Bugün trek marlin 5 aldım arkadaşlar, indirimde bulunca alayım dedim. Kadro olarak çok güzel bir bisiklet, yalnız m beden ve sonrasında 29" olarak geliyor. Benim ki de m beden olduğu için 29" bir bisiklet, ayrıca elcikleri ve selesi de oldukça kaliteli duruyor.
Çok teșekkür ederim hocam, açıkçası birkaç yıl sonra bisiklete geri dönebilmek cidden beni çok mutlu etti.Hayırlı olsun. İyi günlerde pedallayasın.
Canyon'da aynıydı, sırf bu yüzden caydım.😕yalnız m beden ve sonrasında 29" olarak geliyor.
Hocam benim boyum 1.71, lan acaba dedim ama en sonunda aldım. Keșke 27.5 olsaydı ama yapacak birșey yok. Özellikle m bedende neden 27.5 yok diye düșündüm, gerçekten çok șașırtıcı. Siz hangi modele baktınız acaba?Canyon'da aynıydı, sırf bu yüzden caydım.😕