Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Salcano insomnia alsam sonra kadro degiştirsem olur mu ihtiyaç olursa?

Scudo
Salcano insomnia alsam sonra kadro degiştirsem olur mu ihtiyaç olursa?

Ben karışmıyorum :) diyeceğimi dedim

İnsomnia modeli ile ilgili sikayetlere baktim hic rastlamadim. Genelde kötü modellerde sorun çıkmış. O yüzden makul geldi bu :)

@M.Kutalp 2000 TL'ye geliyor kargosu hariç hocam TR'den daha cazip makineler alınabilir.

@Jant s beden kadro boyunuza uyarsa abimin bir heves alip 2-3 kere sahilde ancak bindigi 2015 model 27.5 jant kron xc1000 var. Sifirdan farksiz. Satabilirim diyordu. Deore arka vites geri kalan alivio. Gidondan kilitli masasi var. Aksesuarlari vs var yaninda. Ilgilenirseniz sorayim kendisine?

@Jant
Salcanoların kadrosu vebalı mı ? :D Bu kadar abartmayın , salcano kullanıcısı olarak sadece servislerden sorun yaşadım.Elinizden geliyorsa mekanik işler tavsiye ederim. Yok ben vites ayarı bile yapamam derseniz , servislerden çok çekersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Jant
Hidrolik disk guzel deilmi @GLN bende 650 alcam da boy 174 kilo 80 27.5 yoksa 29 mu

@Ahmet50
Hidrolik disk iyidir daha güvenli ve performanslıdır ama v frenlerde ekonomik ve pratik.
27.5 ve 29 jant ebatıdır yani kullanıcı boyuyla alakalı değildir. Sizin alırken dikkat etmeniz gereken kadro boyudur. Boyunuza göre uygun kadro 17-18 inç .

• Beğen
Tepkiler: Ercan Cebeci
@GLN mekanik işler elimden gelir ancak bisikletlerle uğraşmadim bayadır. En son ilkokuldaki vitessiz bisikletimle uğraşmıştım :D

@Ahmet50 hidrolik fren iyidir. Jant capinin boyla ilgisi yok. Boyuna gore degisen kadro olcusudur. Ornek vermek gerekirse bir gomlegin bedeni bisiklette kadro boyu, kol uzunluguda jant capi gibidir. Gomlegi bedenine gore alirsin. Kullanim sekline gorede uzun kollu veya kisa kollu tercih edersin. Yani boyuna gore; 1.74cm boyun varsa M veya 18" ( dag bisikleti icin) kadro uygun olacaktir.

Gomlegin medium veya large oldugunu nasil anliyorsan buda ayni. Ustunde yazar☺

• Beğen
Tepkiler: n500
Biri tavsiye istiyo biraz bilgisi olan yardimci olma adina onu alma sunu al diyo,digeri illa alsam soylemi olur boylemi olur yada soyle yaparim boyle yaparsam olmazmi vs vs sonundada tavsiye veren ben diyecegimi dedim diyo:):) ,buda bir klasik zaten bildiginizi yapacaksaniz ne sormaya gerek var ne baslik acmaya kafanizdakini alin gitsin.daha sonralarida bu basliklar cogaliyo kimse yazmayincada yokmu yardim edecek felan denilmeye basliyo:):) neyse sonuc olarak salcano alma bari carraro sportive 330a bak donanimi iyidir 1750ye birakiyolar pazarlikla

@bagetci öncelikle kafamda salcano alma fikri ile açmadım konuyu, bu koyduğum tablodan da anlaşılıyor. Salcano nun o modelini de araştırırken gördüm. Tablodaki bisikletler ile kıyaslayınca da donanım olarak iyi durduğu ve @Halilibrahim beyin bayır çıkmak için söylediği minimum gereksinimleri sağladığı için beğendim. Gönül isterdi ki 2000 3000 arası bir bisiklet arayıp deore veya daha üstü aktarıcılı ve kaliteli kadrolu bisikletler arasından seçim yapabileyim. Zaten bütçe olarak zorluyorum 1500 için, mümkün olduğunca aza indirmeye çalışıyorum çünkü daha alacağım ekipmanlar var :)

@Jant millet bizi ağaoğlu saniyor 2000 3000 tl lik bisiklet alin diye yok iste. Para yettigimize almak en iyisi kardes

• Beğen
Tepkiler: Jant
Geri