Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba.

Önümüzdeki ay bir tane mtb alacağım bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu süre boyunca araştırma yapacağım. Bisikleti %70 arazide kullanacağım. (Kamp, günlük gezi...)

Bisiklette olmasını istediğim özellikler.
Hidrolik disk fren,
Kilitlenebilir maşalı.

Arkadaşlar her türlü tavsiyede açığım sonuçta bu işin piri sizlersiniz...:)

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Jant ebatına karar verdin mi? 26-27,5-29? Ona da karar ver arkadaşlar ona göre bilgilendirsin.

Mossonun bisikletlerinden al bir tane. Memnun kalacaksın. Wildfire hyd sağlam bisiklet. Ama üstüne biraz eklemen lazım ve ekle. Salcano felan almanıda tavsiye etmem. Mosso almalısın kesinlikle. Bu fiyatlara en iyisi bence.

@sedatdurgun Hocam merhaba boy 1,80 kilo 98-100 arası. Açıkcası hangi jant aralığı bana uyar onuda bilmiyorum.

@BicycleLover Merhaba, malesef bütcemiş aşıyor. 2. bisikletimi daha bir şey alacağım ama şu anda yazı çıkarmalık bir şeyler bakıyorum.

@Yusuf !!WOW!! Merhaba, tur için değilde arkadaşla haftasonu ormanda kullanmak için.

Arkadaşlar şu sizce nasıl?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Samet Horasan kardeşim btwın ömür boyu kadro garantisi verir bu fiyata alınır fakat attığın bu model mekanik disk fren yani istediğiniz şekilde hidrolik değil. Şu ürün bütçenize en uygun ve istediğiniz standartlardadır. Salcano NG750 26 HD. N11de şu an 922 tl.

• Beğen
Tepkiler: Samet Horasan
@sedatdurgun Olabilir aslında Salconaya soğuk değilim açıkcası. Bir sorum daha var 180 boyum var, 26" jant uyar mı bana? Veya kadro boyumu önemli? Eğer kadro boyu önemliyse hangi boyutlara bakmam lazım?

@Samet Horasan aynı boydayız bende de 26 Jant var :) Jant ve kadro boyu için forumda detaylı bilgi alabileceğin konular mevcut ordan bakabilirsin. Jant büyüdükçe (27,5-29 gibi), fiyat da ona göre yaklaşık 50 tl artar. Ama bu fiyata sıfır almak istiyorsan en iyisi bu bence.

@sedatdurgun Peki hocam boyut konusu akşam evde bi araştırayım. Peki bu iki bisiklet arasında en iyi maşa hangisine ait? Belki fren HD olmasada olur.

@hashus1099 Başka alternatif olmssa ya 750'yi yada rr500den birisini alacağım. Ama hangisi üstün kestiremiyorum.:)

hazır konu varken yeni konu açmıyım abilerim kardeşlerim bende önümüzdeki ay bu fiyat aralığında bir bisiklet sahibi olmak istiyorum ümit mirage 29 md yi buldum hoşuma gitti acaba alınır mı yardımcı olur musunuz :)

@Samet Horasan maşalar arasındaki farkı hissetmeniz mümkün değil fakat mekanik frenle hidrolik fren arasındaki farkı çok hissedersiniz. Hidrolik fren candır.

@korkmazx o fiyata iyidir kardeşim. Ama pek fazla performans beklememek lazım.

Baba md hd'de alma v-fren iyidir yani bütçeye bakarsa kaliteli bir hd'de alamazsın sonra başın çok ağrır çok söversin çok keşke alsaydım v-freni mis gibi yağ akma değiştirme gıcırdama derdi yok diye :)..

@MertAG hocam benimki Shimano BRM 355 attığım salcanonunki ile arasında çok bir şey yok bir yılı geçkin süredir kullanıyorum söylediğiniz sorunlardan hiçbirini yaşamadım.

Merhaba dostum, ben de yaklaşık aynı fiyat aralığında bir bisiklet arıyordum. Bugün bunu aldım: (link)

Sarı siyahı kalmış: (link)

Bahsetmem gereken diğer bir şey de salcano astronun bu modeli 2-3 yıl önceki modellerinden. Özellikler genel olarak belirtildiği gibi ama bana 24 vites geldi. Kilitli maşa bunda var ama v-fren takılı. İlla hidrolik demezseniz ilginizi çekeceğine inanıyorum.

Riders bisiklet ile ilgili görüşüm de kendileri her soruma cevap verdiler. Hızlı ve özenli bir kargoyla yolladılar, ürün bir günde elime geçti. Reklam yapmak gibi olsa da müşterinin adam yerine konmadığı bir dönemde ziyadesiyle takdir ettim.

Bildiğiniz bir bisikletçi varsa iskonto ile belki Mosso 29" Hyd var tam sizin için uygun olan bisiklet tabi sıfır fiyatı 1100₺ İskonto ile 950-1000 ile alırsınız :D
Salcanoya bulaşmayın özellikle 27.5 luklara arka lastik sıkınıtılı çıkıyor

26 da jant kısmında iceride kalan yerden 25km kullandim parcalandi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri