Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Deniz
Benim mesajlara bakarsaniz sayin yönetici, düzelttim. Arkadasa da özelden su mubarek ayin ugruna herseyi unutalim ve arkadas olalim teklifi yaptim. Daha ne yapa bilirimki.
 
@Murat Cömez
Sayın üye, ne yapabilirim ki demişsiniz. Yukarıdaki mesajda ricamı belirttim zaten.
 
@Deniz
Tamam onu yerine getiriyorum ve ayrica saygi duyuyorum. Güzel yorumlar dileyi ile hayirli ramazanlar hepinize.
 
@Utku Oktay
Arazi ağırlıklı kullanacaksan Mosso Wildfire, dediğin gibi şehir ağırlıklı kullanacaksan Salcano City Fun 60 tavsiye ederim. Salcano City Fun 60 güzel bisiklet, youtube'da birkaç tane inceleme videosu vardı izleyebilirsiniz. Her bisiklette olabilecek sorunlar işte sıkıntı yapma sen söylenenleri.
 
  • Beğen
Tepkiler: Utku Oktay
İkinci el düşünürsen Full acera 3x9 / Shimano M447 Fren 3 aylık / Süper Stylo Gidon Sıfır / Rotwild S120 gidon boğazı Sıfır (Resimden sonra alındı) / Sedona Line 2600 Jant Sram Göbekli / Wake Sele Borusu Sıfır / Wellgo Pedallar / Kilitlenebilir Maşa / Avid Rotorlar / Sele Kılıfı (Resimlerde olmayan sıfır aynakol koruyucu slikon,fren kolu koruyucu slikon,kadro koruyucu,vites kablosu,vites telleri) vs vs

26 Jant 18 İnç kadro tüm bakımlarını yaptırıp teslim edicem şuanda aliexpress'ten 2-3 aksesuar ve vites kablosu beklemektedir kendileri.
 

Dosyalar

  • 13511461_1194490690570301_1460828704_n.jpg
    13511461_1194490690570301_1460828704_n.jpg
    77,7 KB · Okunma: 20
Şu dağ bisikleti anlayışından kurtulamadık gitti
 
@Alberto hocam şu linktekine bak istersen ben satıyorum sadece 1 kere kullanıldı 0 ı 1650 lira 22 km yol yaptı sadece

(link)
 
@KronCHE

Fiyat önemli ilk etapta.

@mustafa genç

Usta bak sizi anlıyorum görünüm iyi diye birçok insan gereksiz şekilde Dağ bisikleti alıyor belliki ama benim kullanacağım yollar çoğunlukla mucurlu toprak.Şehir bisikleti olsa çok zarar görür.

@Mrttkgz

Yüksek hocam fiyat benim bütçeme göre.
 
@Alberto fiyat 850₺ ehliyet alacağım,bu donanıma bu fiyata zor bulursunuz..
 
Salcano City Fun 60 gibi bir şehir bisikleti mucurlu toprakta zarar görmez. Fazla kaçmamak şartıyla araziye girebilirsiniz.
 
Bunlar nasıl arkadaşlar.
Ng750 HD. Fren takımı tektro hd.Fiyat 810 lira
(link)

Ng650 HD. Frenler shimano HD. Fiyat 910 tl
(link)

Birde

Bianchi RCX426 var. Shimano m360 HD fren.940 lira.
(link)

Yorumlarınızı eksik etmeyin.Hepinize Teşekkürler.

(Fiyatlar bu sitede katalogtan 30-40 tl daha ucuzmuş.Siteyi tanıyanlar onunla ilgilide bilgi verebilirse sevinirim)
 
@Alberto Sadece yazlıkta kullanacaksanız. Plaja inmeye geri dönmeye, kışın göl turu falan 10-20 km. turlar demişsiniz. Bence siz katlanır bisiklette düşünebilirsiniz. Hiç olmazsa evde yer kaplamaz, yazlığa götürüp, kışlığa dönerken katlanır kolay taşınır, kolay muhafaza edilir, metrobüs, tren, tramway, minibüs, otobüs her yere binersiniz. Toplu taşıma araçları ile biraz pedallayarak koskoca şehir turu yapabilirsiniz. Kahrınızı uzun yıllar çeker. Canınız sıkılınca satarsınız veya ileride ikinci bisiklet olarak tutar, başka bir bisiklet alabilirsiniz.
 
@soneryen

Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim.Zahmet edip o kadar yazmışsınız.

Aklıma çocukluğum geldi.
Küçükken mahalleden arkadaşlar toplanıp Galatasarayın Seçmelerine gitmiştik.Benim mevkim sağ açık sağ bek kısmende stoperdi.İyi sayılırdım.Diğer arkadaşlarım genelde orta saha ve santrafordu.Bazıları benden yetenekliydi.Soyunma odasında üstümüzü değiştirirken önce biri sonra diğerleri kaleci yazdırmam gerektiğini daha iyi olacağını söyleyip beynime girdi.Kalede iyidim de orası saha ve kramponlar ile vuruyorlar. Kaleci yazdırdım.Birkaç top çıkardım ama ortada bizim takım olmadığı için yağmur gibi top geliyor. Kısa süre sonra gelen topu çıkarırken bileğimi burktum :) Sakatlanıp çıktım.Patladı bizim iş yani.Öteki kaleye top gitmedi ama adamı seçtiler.O seçmelerde gazetelere de boy boy çıkmıştık.Sonra bizim arkadaşlara çok küfür ettim tabi :) Onlarda sonraki turlarda elendi. Belkide geleceğin sağ beki ben olacaktım ve Galatasaray yıllarca SABRİ'yle saç baş yolmayacaktı ama işte olmadı :)

Teşekkürler.
 
Bende max 550 650 arasına bi aliminyum kadro mtb bulamadım ya 3 gündür arıyorum şöyle aliminyum hdli yada mdli full shimaniolu bişey
 
@Sirrage

Valla kafam çok karıştı ama Shimano mekanik disk varmıydı hatırlamıyorum.Tektro vardı mesela. Ng750 md modeli 700 tl civarında ama md fren zoom marka.
 
Yaa işte ben 600 den öteye çıkmak istemiyorum işte bi çıkacak durum olsa yada elden senetle veren olsa 1000 liralık alacam ama kart çekmem lazım oda kartın limitini kapatıyor şöyle ya 2. El uygun yada sıfır mekanikli bişey arıyorum paxton ve ümit bisiklet dışında yok başka öyle olan v frende almak istemiyorum bıktım artık v frenden
 
Geri