Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Beyler bende ege turu için bisiklet almayı dusunuyorum bagaj
Vs. Olacak yol bisibisikletimi dağ bisikletimi almalıyım sizce
 
Scudo
Mekanik fren ısrarınızı anlayamadım açıkçası. Hidrolik olmadıktan sonra V fren daha çok tavsiye ediliyor. Bakımları kolay, problem çıkartması daha güç. Basit yapı çünkü.

Carraro Force 310'a da bakabilirsin. Donanımları giriş seviyesidir yalnız.
 
V den bıktım o yüzden mekanik de ilerde kadroyu değiştirmeden hidroliğe geçeyim param olunca diye yoksa v md hd ayrımı pek yapmıyorum v alırsam kadro değiştirmem gerek oda bisiklet satıp yeni hdli almak gerek benden satıp almak yerine fotodaki hd seti getirip kendim takıyım diyorum yani

Carraro 800 lira bende o kadar para bi olsa daha iyisinide bulurumda bide v fren ilerde hd yapmak istesem direk ilk olarak kadro değiştirmem gerek yani o daha çok masraf olur

@buzlulimon
Bana kalırsa dağ almana gerek yok senin şehir seleli sepetli bi hafif bisiklet al
 

Dosyalar

  • Screenshot_20160624-012840.png
    Screenshot_20160624-012840.png
    30,2 KB · Okunma: 10
Triban 500 alsam işimi görür gibi ama lastikler cok ince duruyor :)
 
@buzlulimon
Alacağın bisikletler ekte hocam bunlar senin işini rahat görür
 

Dosyalar

  • Screenshot_20160624-014834.png
    Screenshot_20160624-014834.png
    34,4 KB · Okunma: 12
  • Screenshot_20160624-014510.png
    Screenshot_20160624-014510.png
    31,4 KB · Okunma: 12
Bunlar hoşuma gitmedi triban 500 hakkında ne dusunursunuz bana yol bisikletlerinde lastikleri çok ince geldi millet o lastiklere nasıl 300 km filan gidiyor anlamadim
 
biraz daha koyup triban 500 alın bence.
 
o kadar para sıkıntı değil ama düz gidon istiyorum

peki hiç shimano parçası yok kalitesiz mi oluyor

bid ben bunun aynakolu karbon istiyorum onon fiyatı ne kadar
 
Arkadaşlar 920 liraya Salcano Ng650 HD var.Frenler Shimano m355 hidrolik.

Gerçi Sivas'ta bir site bisikletcim.com

Bianchi Rcx 426 da var 960 liraya. Ne yapsam acaba.
 
selam, kardeşimin geçen kış aldığı bianchisi var, hidrolik fren sistemli önden amortisörlü, alüminyum kadro, 28 jant. kendisi dövmeci, yaz günü iş yoğunluğundan binemediği için duruyor, toplamda tahminimce 300 km. yolu yaptığını sanmıyorum. eğer düşünürseniz tahminimce 900-950 liraya verir diye düşünüyorum.

bu arada pardon diyorum 28" değil 27,5" jant ölçüsü, fiyatı 1750 idi nakitte 1600 liraya almıştı. düşünürseniz gelip istediğiniz gibi inceleyip bakabilir sürüp deneyebilirsiniz beğenmezseniz tanışmış muhabbet etmiş oluruz.
 

Dosyalar

  • IMG-20160505-WA0009.jpg
    IMG-20160505-WA0009.jpg
    91,5 KB · Okunma: 17
Bendede var salcano ng 650 26 jant avid hidrolik freenler shimano vitesler tertemiz sıfır gibi

500 tl satıyorum ilgilenirseniz dönebilirsiniz
 
Ilginiz için teşekkürler.
2.el ilanlar ile ilgilenmiyorum.
Çünkü üçkağıt konusunda yine birşeyler tespit ettim.Ama buraya yazmayacağım ki başkalarıda bunu tespit etsin ve kazıklanmasın.İnsanlar kendini çok kurnaz sanıyor ama karşısındaki sadece 2 dakikada dönen dolapları çözüyorsa bu durum çok komim gerçekten.
 
Bisikletin resmini attım ilk etapta fiyat onemli demişsiniz rakam zaten 850₺ diye belirtmiştim,gerçekten bisiklet alacağınıza eminmisiniz.
 
@mustafa genç

Mustafa Bey size yada başka birine bir zararı mı var ki, isteyen istediğini alır. İnsanların genelde çok fazla deneyimleme şansı yok, bunu alayım olmazsa diğerinden alayım.Alınınca da uzun süre kullanılıyor. O nedenle de en azpişmanlık duyup en geniş amaçlı kullanabilecekleri bisikleti istiyorlar doğal olarak. Hani balık vermek değil balık tutmayı öğretmek gibi keşke milli gelir ve gelir dağılımı adaleti değerleri iyi olsa da herkes hepsinden edinebilse. Şimdi karı-koca düşünün 2 kişi de bisiklete binecekse maliyet ikiye çıkıyor bir de 2 türde bisikletim olsun derseniz 4 de. Ağzını açan da 1500 TL den aşağı bisiklet önermiyor. Zor işler. Anlatılır farkları kişi kendi tercih eder memnun kalmazsa seçiminden kalır günahıyla sevabıyla artık yapacak birşey yok, çok takmayın.
 
  • Beğen
Tepkiler: brkcrdk
@KronCHE

Alacağım kesin.Ama bu işlerden çok anlamadığım ve yapım gereği de her söylenen şeyin peşine gitmem , aksine daha fazla soru işareti ile daha çok irdelerim.

Şimdi 2.el konusunda ise diğer şeylerde olduğu gibi bisiklette de üç kağıtlar olduğunu tespit ettim.Bu yüzden 2.el konusu zaten aklımda yoktu hepten arka plana attım.

Forumlar,yorumlar,ürünlerin özellikleri,fiyat,temin,ödeme ve tabiki anlık bütçeme göre bir ürün kararım halen net değil.

Mesela yapılan yorumlara göre MD frenden vazgeçtim.Normal V vites alacağım.Tabi istanbulun en büyük ilçesi olan Küçükçekmece'mizde bir tane düzgün bisiklet satıcısı da olmadığı için ancak netten gördüğümüz kadarıyla seçim yapabiliyoruz,bu durumda satın alma işlemini sürekli geciktiriyor.

Neyse yani kısacası ben orjinal birşey alacağım hocam.Anlamadığım bisiklet konusunda 2.el alıp başım ağrırsa bırakın parayı hevesim kaçar.
Size hayırlısı satışlar.

@SOZUAK

Siz yardımsever birine benziyorsunuz :)

Aşağıdaki ürünlerden fiyat-özellik anlamında hangisini tercih etmem daha doğru olur sizce.
Mosso bayağı pahalı ama maşası yukarıdan kilitliymiş.Ayrıca V fren ama yeni teknoloji diyor.Az güçle iyi performans verdiğini yazıyor.Dikkatimi çekti onuda aldım.

(link) 660TL

(link) 640TL

(link) 720TL

(link) 590TL

(link) 784 TL
 
Iftar vakti kisaca sunu yazayim. En azindan md alin. 2. El 100 150 TL arasinda hd fren satiliyor sifiri 200 250 TL arasinda birini kesenize gore alirsiniz vfren alirsaniz hd ye donusum cok daha pahaliya gelir.
 
@Alberto
O linkteki mosso yerine bu mosso yu alabilirsin tabi ki dağ bisikleti düşünüyor isen. Hidroliklisini arkadaşım kullanıyor cidden kaliteli güzel bisiklet.

(link)

@buzlulimon
Dağ veya yol bisikleti yerine tur/şehir bisikletlerine bakmanızı tavsiye ederim. Yol bisikletleri genellikle yarışlarda kullanılıyor bildiğim kadarıyla rahat değil uzun süreli kullanımda sırt ve bel ağrıları yaşayabilirsiniz. Dağ bisikleti mağlum arazida kullanıldığı için lastikleri dişli yapıya sahip düz yolda sürtünmeyi artırır bacaklarınızı daha fazla yorar. En uygunu bu ikisinin karışımı olan şehir bisikleti. Bütçeni söylersen bisiklet önerisinde bulunabiliriz. Tura çıkacaksan ayrı ekipmanlara da masraf çıkarman gerekecek hatırlatıyım.
 
Geri