Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Merhabalar arkadaslar;
Forum sitesine yeni üye oldum, bisiklet kullanmasini seviyorum fakat bayadir kullanmiyordum. Simdi bisiklet almak için imkan yarattim ve hemde sizlerin arasina katıldım.

Mtb bisikletleri arasinda 1 haftadir bakmaktayim ve kararsiz kaldimm. sizlerinde fikrini almak istiyorum.fiyat olarak 1000-1500tl arasi düşünüyorum. Ve hem kaliteli hem de görünüşü guzel olmasini istiyorum

Öncelikle 1.80 boy, 88 kilodayim

*** Whistle 1637 - 27.5 jant 18 kadro
** Scott 2016 aspect 770 - 27.5 jant 18 kadro

Belki bi ihtimal whistle patwin 1688.

Hangi modeli sizce almaliyim?
Ve jant ve kadro seçimlerim sizce doğru mu?

Yardımlarınızi beklemekteyim.

Scudo
Arkadaslar oncelikle merhaba.decathlon magazasinda gezerken hic aklimda yokken gozume b'twin bisiklet carpti cok hosuma gitti ve bisikleti 1000 tl ye aldim fakat ne bir bilgim nede daha once bisiklet deneyimim yoktu henuz deneme sansimda olmadi.bisiklet 27.5 cant xl olculerinde fakat 190 boyunda yim ve 84 kilo agirligindayim bu bisiklet benim olculerim icin uygunmudur sizin degerli yorumlariniz benim icin cok onemli ve binerken arti olarak bisikletin bakiminda nelere dikkat etmeliyim onerilerinizi bekliyorum saygilar.

29" Jant 18 inç alu mtb kadrosu yada mtb arıyorum... slx ve xt set... mavic crossride... rockshox reba en azından bunlar olmalı

Merhaba geçtiğimiz günlerde bisikletimin bozulmasıyla beraber bir dağ bisikelti almaya karar verdim çok fazla bilgim yok. Kron sedona carraro bianchi gibi birsürü markayı araştırdım ama pek bir bilgi edinemedim burda şuan bisikletcilerde dönem sonu indirimi var. güzel bir bisiklet arıyorum 2. el istemiyorum 900tl ye dağ bisikleti önerisi yaprsanız sevinirim şimdiden sağolun bilgili kişiler yazarsa sevinirm bir türlü karar veremedim

Arkadaşlarım maksimum 1000 TL mtb tavsiyelerinizi bekliyorum. Boy.185 -sıfır olması tercihimdir-
NG450 HD düşünüyorum siz ne dersiniz.

bu iki bisikletten birisini alıcam 1000 tl bütcem var ama bisikler hakkında fazla bi bilgim yok arkadaşlarım bu bisikletleri önerdi ben de size soruyum dedim sizce hangi bisikleti alıyım ikiside aynı fiyat aşagıda özellikleri koyucam

Carraro Force 320 26'''' Dağ Bisikleti
Marka(link)
Bisiklet Tipi.Dağ Bisikleti
CinsiyetErkek, Kadın
Fren Tipi.Hidrolik Disk Fren
Jant26 inç
Kadro Boyu46 cm
Kadro CinsiAlüminyum
Lastik TipiDağ
Vites21
Yan TekerYok
Diğer
Garanti Süresi (Ay)24
Marka(link)
AmortisörMekanik Ön Amortisör
Bisiklet Tipi.Dağ Bisikleti
CinsiyetUnisex
Fren Tipi.V Fren
Kadro CinsiAlüminyum
Lastik TipiDağ
Vites21
Yan TekerYok
jant 26 inç

Aklımda birkaç bisiklet var ama daha amatörüm pek bilgim yok.

Ümit Magnetic 28
Carraro Force 310 26 Jant
Cararo Big 627 27.5 Jant

Aklımda olanlar bunlar. Önerileriniz varsa yazın.

Herkese merhabalar,
Forumda daha yeniyim.Bisiklet alacağım ve uzun bir suredir pek çok modeli araştırıyorum.İster istemez kafam çok karışıyor.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Bazı tanıdıklarım scott,felt,merida,salcano,cube,trek,giant,lapierre,focus hakkında iyi yorumlar yaparken kron,carrora hakkında pek iç açıcı yorum yapmadılar. Sizlerinde görüşlerini almak benim için iyi olacaktır.

(link)

(link)

(link)

Bunlar baktıklarımdan bazıları.Özellikleri anlamında da pek bilgi sahibi değilim bu spora yeni yeni başlayacağım için.Yorumlarınızı bekliyorum :)

Merheba arkadaşlar forumda yeniyim ayin 15 sinde bisiklet alaçam ama kararsizim bu arada 1200 u gecmemeli zaten 1300 olsa btwin 540 baya iyi gibi beyler 4-5 yıl kullanırım en az zirt pirt ta bakım dır parca değişimi istemiyorum aklımda ki modeller : btwin 520. Ng 350-450 , bide carraro ya sempatigim dır :) şimdiden teşekkürler bu iyi derken sebebini de yazarsanız sevinirim 27.5 inç hd

Sizce bu fiyata en iyi mtb ? Örn : ng 350 btwin 520

Merhaba hacılar,

Havalar iyice kötüleşince iyice bisiklete binme isteğim doğdu. :) İstediğim bisiklette XT ve ya SLX aktarıcı olmasını istiyorum. Şuan aklımda RR540 var;

(link)

Tabi bunun kompenentleri uygun değil. Altusa bir dal giripte havaya uçmasını istemem bisikletin. Black Friday Kullanaraktan da şu kompenetleri takmak istiyorum;

Aynakol (Narrow Wide Oval, Tek dişli, 104mm 30t): (link)

Vites Aktarıcısı Kolu (Shimano XT M8000 Trigger Shifter, 11 speed): (link)

Arka Aktarıcı (Shimano XT M8000, Shadow RD+, 11 speed): (link)

Arka Fren İçin Düşündüğüm Bundle (Shimano XT M8000): (link)

Ruble Dişlileri (Shimano XT M8000, 11 speed);
11t-42t: (link)
11t-46t: (link)

1-) Yani set 1x11 olacak. Bu rubleler arasında kaldım. Yokuş yukarı çıkarken sıkıntı çekmek istemiyorum. Yokuş yukarı bilen varsa Kocaeli Kartepe çıkışını baz alabiliirsiniz. 1x11 olması benim çıkış performansımı etkiler mi? Kullanıcılar bu konuda ne diyor?

2-) Yokuş yukarı çıkarken sıkıntı çekmemek adına 19 dolar daha fazla verip 46 tooth almak daha mı mantıklı?

3-) Birde fren sistemi rr540ın hayes radar hidrolik fren. Eğer bisiklete alışırsam çok hızlı süreceğimi düşünüyorum bu durumda fren sistemini yükseltmem gerekir mi? Çünkü bisiklete alışmam durumumda araziden başka yerde kullanacağımı zannetmiyorum.

Fiyat çizelgem;
XT M8000 Frenle;
46t ruble ile: 1186.82 türk lirası + rr540
42t ruble ile: 1126.84 türk lirası + rr540
XT M8000 Fren Olmadan;
46t ruble ile: 793.85 türk lirası + rr540
42t ruble ile: 733.86 türk lirası + rr540

4-) Öğrenci olduğum için olabildiğince düşük fiyatları değerlendiriyorum. XT vites aktarıcı kolu yerine deore aktarıv-cı koluda kullanılabilir mi?

5-) Arka aktarıcının kafesinin uzun, orta ve ya kısa olması neyi değiştiriyor?

Şunu kaçırdığıma çok üzülüyorum :'( :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

(link)

Downhill bisikletle hardtail bisikletin şehirde kullanım rahatlığı farkediyor mu?Mesela downhillin amortisörleri kilitli vaziyette şehirde kullanılabilir mi??
Yanıtlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

Bu arada konu başlığını yanlış yazdım ve bir daha da düzeltemedim kusurumu afbuyurun..

Merhabalar 1000 tl civarı MTB bisiklet arıyorum daha önceden Salcano Ng 650 im olmuştu.(Jantları sıkıntı çıkarmıştı)
Rockrider 520 ile 540 arasında kalmıştım. Disk fren sıkıntılı olur diye düşündüm 540 ise decathlonda çoluk çocuk yere düşürmüş darbeliydi.
Ghost 1150 hoş gibi görünüyor.
Maşa kitlenirse ve fren hidrolik olursa daha iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.

Öncelikle herkese selam arkadaşlar.Forumda yeniyim ve bundan 3 sene önce bana dağ bisikleti almıştık.Metro dan indirimle 600 tl civarına.Şimdi amortisörleri felan iyice eskidi ve yeni bir bisiklet almak istiyorum.1500 Tl civarı uzun vadede kullanabileceğim dağ bisikleti önerilerinizi alabilirim.Tek ricam bisiklet hakkında bilgisi olmayıp konunun altında atıp tutmayın.Ankara da iyi bir sürüş yapılabilecek arazi bilenler de yazabilir.Şimdiden iyi forumlar...

Arkadaşlar ben bisiklet almaya kara verdim limit 1.500tl ama mtb mi yol mu karar vermedim genelde asfalt da sürücem ama arazide sürücem yardımcı olursanız sevinirim

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle merhaba arkadaşlar.Dağ bisikleti almak istiyorum. Maximum 2000TL bütçem var. Donanıma daha çok önem veriyorum.Önerilerinizi bekliyorum.;):kedicik:

Normalde yol bisikleti alacaktım. Aylardır bunu hedefledim. Ama konuştuğum çoğu kişi yol bisikletinin çok güzel olduğunu ama çevremdeki yolların bana illallah getirteceğini söyledi. Sık sık lastiğinin patlayacağını söylediler. Bende cyclocross ve dağ bisikletine yöneldim. Dağ bisikleti adına öneti istiyorum.:)

@Caique şahsen ben amortisörlü bir şehir bisikleti tavsiye ederim. Yanlış anlamayın hem şehir, hem yol, hem dağ bisikleti sahibiyim. Eğer amacınız her yolda kullanmaksa, şehir içinde asfaltta kullanacaksanız, sürekli arazi sürüşü yapmayacaksanız kesinlikle dağ bisikleti gereksiz olur. Bir şehir bisikleti alın, hem asfaltta daha hızlı, hem de arazide arkadaşlarınıza -çoğunlukla- eşlik edebileceğiniz bir makinanız olsun.

Selam arkadaşlar
Malum sezon sonu geldi ama ben pek indirim göremiyorum. Decatlhon un sitesini her gün takip ediyorum ama indirim söz konusu değil. Hatta zam gelmesinden korkar oldum. Ne yapmalı acaba beklemeli mi satın almalı mı? Rockrider serisi için konuşuyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri