Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@midaschan 26 tavsiye etmediğimi söylemedim. 26 jant daha değersiz oluyor. Mesela aynı jant setinin 27.5-29' u 600 ise 26'sı 450 olur. Bunun donanımı da 2000 etmez.

Scudo
@midaschan giant kesinlikle corratech den iyi olacaktır diye düşünüyorum fiyata gelirsek giant için normal gibi geldi bana ama 2000 tl ye daha iyiker bulunabilir donanım vs olarak belki

@Mustafa Zeybek anladım , çok teşekkür ederim. Ya ilanlara bakıyorum çok pahalı 2. eller bile. Yani 2000 lira civarına hep düşük seviye ekipmanlar vardı bunları görünce fena değillermiş dedim.

@midaschan jantların boya göre ilişkisine baktıysanız bence sorun olmayacaktır 26 jant biraz daha dirt jump benzeri bisikletlerde kullanılır ama dağda da işinizi görecektir mtb için ve arazi dağ kullanımı için en iyisi 27.5 tir ama 26 ve 27.5 arasında dağlar kadar fark yoktur
@midaschan sahibinden de 2000 tl ye ankarada carraro vardı ama baya yükseltilmiş maşa vs çok iyiydi 2000 tl acil ihtiyaçtan satılıktı 1 hafta önce falan eğer farklı şehirden alma şansınız varsa bu tarz ankara istanbul izmir gibi şehirlere bakmanızı tavsiye ederim

@ertcaliskan_ aslında benim de gönlümden 27,5 geçiyor da fazla denk gelmiyor, giant lar da daha pahalı hocam ya, uygunları yaşlı kalıyor
Ek olarak istanbuldan bakıyorum görerek almak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: ertcaliskan_
@midaschan hocam ben yakından takip ediyorum yaklaşık 2 3 haftadır ve 2 3 haftada gördüm ki her gğn her gün bisiklet ilanları yükleniyor yakından takip edin güzel fırsatlar illa ki elinize geçecektir ki şu an bulunduğumuz durumda zaten acele etmeye gerek yok alsanız da öyle rahat rahat güle oynaya binemeyeceksiniz doğal olarak güzel bir ilan gelince direk alırsınız

• Beğen
Tepkiler: midaschan
@midaschan piyasa Nirvana olmuş durumda. Şu sıralar ihtiyaçtan satılık ucuz bisiklet denk gelme ihtimali baya fazla. Piyasayı takip ederseniz bir şeyler denk gelir illa.

188 boy 105 kilo için dağ bisikleti tavsiyesi verirmisiniz? sıfır almak istiyorum. bütçe max 3.5 bin tl

Merhabalar yine tavsiyelerinizi istiyeceğim, sedona 840 10. yıl modeli hakkında neler düşünüyorsunuz, 27,5 jant sram x5ve x7 aktarıcılar, gidondan kilitli maşa, hidrolik disk fren, fiyat olarak 1400

Merhabalar yine tavsiyelerinizi istiyeceğim, sedona 840 10. yıl modeli hakkında neler düşünüyorsunuz, 27,5 jant sram x5ve x7 aktarıcılar, gidondan kilitli maşa, hidrolik disk fren, fiyat olarak 1400
Hocam bende 710 v sistem ,altus, kilitlemeli maşa var. Dağ taş vur, sizin baktığınız daha gelişmişi temizse düşünmeyin, donanımı ve fiyatı makul.

Arkadaslar merhaba. Forumda yeniyim, hobi olarak doğada ve kötü yollarda sürebilmek İcin eşime ve kendime 2 adet bisiklet almayı planlıyorum. Biraz araştırdım ve dağ bisikletleri mantıklı geldi ama bisiklet olayına cok uzağım ve forumlarda okuyunca cok fazla detay oldugunu gördüm. Max bütçe 1500 lira hangi marka model bisikletleri önerirsiniz acaba? Profesyonel biniciler olmadığımız için sağlam olması ve konforlu olması tercih sebebimiz olur. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Teşekkürler.

Arkadaslar merhaba. Forumda yeniyim, hobi olarak doğada ve kötü yollarda sürebilmek İcin eşime ve kendime 2 adet bisiklet almayı planlıyorum. Biraz araştırdım ve dağ bisikletleri mantıklı geldi ama bisiklet olayına cok uzağım ve forumlarda okuyunca cok fazla detay oldugunu gördüm. Max bütçe 1500 lira hangi marka model bisikletleri önerirsiniz acaba? Profesyonel biniciler olmadığımız için sağlam olması ve konforlu olması tercih sebebimiz olur. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Teşekkürler.
V-frenli kirma (hybride) bisikletlerden oneririm. 28" tekerler sehirici yollarda daha rahat gitmenizi saglar. Sonucta bir tepe inisi falan yapmayacaginiz icin ufak, tefek patika yollarda rahat gidersiniz. Marka, model olaylarina bir hayli uzagim. Bakin, gorun, hosunuza gideni alin derim. O fiyatlarda ki bisikletlerin hemen hemen hepsi aynidir, ozel toplama falan degilse.

• Beğen
Tepkiler: Okbenn
Arkadaşlar günaydın yardımcı olabilir misiniz
Boyum 170 cm

İlan paylaşamadığım için yazıyorum ikinci el 2016 model ghost se var 2200 tl ücret istenmiş sahibinden ilan kodu 770510241 acaba nasıldır, öncelik şehir içi ancak dağ tarzı gezinti de yapmak istiyorum bisiklet için tavsiyelerinize ihtiyacım var

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
KadroSE Alloy PG
MaşaRock Shox XC 28 PopLoc 100 mm Gidondan kilitli
GidonGHOST Low Rizer light 660 mm 31.8 mm
Gidon BoğazıGHOST AS-DC 1 31.8 mm
Sele BorusuGHOST light SP DC 1 31.6 mm
SeleGHOST 2055 comfort
Krank TakımıShimano FCM 371 44-32-22 / 11-32
Arka DeğiştiriciShimano Deore 9-Speed
Arka GöbekSRAM 306
Ön GöbekSRAM 306
Ön DeğiştiriciShimano Deore
Vites KoluShimano Altus SL
FrenTektro HDC 330 Disc 160 mm
Lastik

JantAlexi TD 19

Bir de bisikletin 26 jant olduğu belirtilmiş bunun jant boyunu değiştirebilir miyim mesela yeni jant alarak 29 veya 27.5 jant gibi

Son düzenleme:
@SevenTeen bisiklete baktım eh işte , yakından inceleyip alın , almadan önce pazarlığınızı yapın. Jant değiştirme işine gireceğine , uygun ölçülerine ait jantta ki bisikletlere baksan diyorum. 29 jant 170 çok büyük. 27.5 olur sorun yok. Bu ilandaki bisiklet 18 kadro seni çok zorlamaz ölçü olur ama şehirde süreceksen antalyanın sıcağında bu bisiklet iflahını keser bir yerden sonra, ha dağ bisikleti kullanmayı seviyorsan şehirde de kullanırsın.

@SevenTeen bisiklete baktım eh işte , yakından inceleyip alın , almadan önce pazarlığınızı yapın. Jant değiştirme işine gireceğine , uygun ölçülerine ait jantta ki bisikletlere baksan diyorum. 29 jant 170 çok büyük. 27.5 olur sorun yok. Bu ilandaki bisiklet 18 kadro seni çok zorlamaz ölçü olur ama şehirde süreceksen antalyanın sıcağında bu bisiklet iflahını keser bir yerden sonra, ha dağ bisikleti kullanmayı seviyorsan şehirde de kullanırsın.
İflahını keser derken ağırlık olarak mı acaba (13.50 kg ağırlık belirtiliyor) yoksa dağ bisikleti olduğundan mı dediniz

@SevenTeen en iyi ihtimal 2015 model o bisiklet. Hem de 26 jant. Üstünde de asfalt lastiği var yani mtb lastiği de almak gerekecek. Fiyatı da iyi değil.

26'' jant artık üretilmiyor. Bence bu saatten sonra 27.5 veya 29 bakın derim. Jant olayı kadro ile alakalı , 26'' kadroya 27.5 jant zorlama olur tavsiye edilmiyor.

@Koray Kuşçu teşekkür ederim yukarıda necmeddin abi 170 boy için 29 jant çok büyük dedi jant boy ile bağlantılı mı ki yoksa 18 kadro bisiklet 29 jant ise mi bana büyük gelir anlamadım orasını

Geri