CengoCenk
Daimi Üye
- Tepki
- 1.092
- İsim
- Cenk
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bu mesajı yazarken 11.500 tl idi. Sonra 12.600 oldu. Bugün itibariyle 14.500. Umarım ihtiyacı olanlar 11.500 den alabilmiştir.Bugün fırsat reyonu konusunda da yazmıştım. Üzerindeki komponentlere ve ağırlığına göre güncel fiyatlara baktığımızda çok çok iyi fiyatta. İhtiyacım ve bütçem olsaydı kesin alırdım. NOT: Ben baktığımda L kadro 5 taneydi. biri satılmış bile şimdiye kadar.
(link)
Arkadaşlar link atamıyorum yazdığım 2 bisikletten hangisini seçmeliyim?
Specialized Rockhopper Comp 29 Hardtail
Trek Marlin 7 Hardtail Mountain Bike 2022
Bu coğrafyada zor... Ancak bir yerden para çıkacak falan.Vay be şu ikilemde kaldığımız günler gelir mi bee
Aşağı yukarı aynı özellikler , arka vites olarak astro altus kullanmış tek fark bu diyebilirim. Hangisi hesaplı ve hoşunuza giderse onu alın. Mümkün mertebe test edip alın.Öncelikle herkese selamlar,
Bianchi rcx 529
Salcano Astro 29 hd
iki bisiklet arasında kaldım, alternatif olarak sunmak istediğiniz varsa dikkate alırım tabiki. Bütçe max 5000 - 5500 arası. Kullanım amacı olarak işten geldiğim günlerde spora gitmek için izin günlerimde de ormana koşmaya gitmek için kullanacağım. Fiziksel özellik olarak 185 boy 90 kiloyum. Şimdiden teşekkürler.
24 vites ülkemiz şartlarında iş görür. Maşanın kilitli olması avantaj. Kadroları aleminyum. 15 kg civarı ağırlığı olan bisikletler. Amatör kullanım için yeterli.
Ben de yeni bi mtb aldım, çokta tecrübeli olmamakla birlikte kadro çantası içerisine yama kiti, el pompası, anahtar takımı mümkünse yedek lastik faydalı olabilir. Decathlon veya hepsiburadadan uygun fiyatlı olanlardan alınabilir.Arkadaşlar trek marlin 7 aldım haftaya gelecek. Gelmeden önce almam gereken parçalar vs nedir. Km saati olarak ne önerirsiniz? Ben çamurluk telefon tutucu kilit ve reflektör ışık gibi şeyler alacağım başka ne almam lazım sizce?
Arkadaşlar trek marlin 7 aldım haftaya gelecek. Gelmeden önce almam gereken parçalar vs nedir. Km saati olarak ne önerirsiniz? Ben çamurluk telefon tutucu kilit ve reflektör ışık gibi şeyler alacağım başka ne almam lazım sizce?
Carraro big ve Daytona kadroları arasında ne fark var?
Bilmiyom ki. Kadrolara farklı yazmışlar sitesindeTemizlenmiş kaynak?
Sitelerinde 27 jant 44 kadroda ölçülerde sadece reach ve stack değerlerinde çok ufak farklar var. Onun dışında tüm değerler aynı.Bilmiyom ki. Kadrolara farklı yazmışlar sitesinde