Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Bugün fırsat reyonu konusunda da yazmıştım. Üzerindeki komponentlere ve ağırlığına göre güncel fiyatlara baktığımızda çok çok iyi fiyatta. İhtiyacım ve bütçem olsaydı kesin alırdım. NOT: Ben baktığımda L kadro 5 taneydi. biri satılmış bile şimdiye kadar.

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ghostt
Scudo
Merhaba, 3500-4000 TL civarında sıfır hidrolik disk frenli dağ bisikleti arıyorum. 27,5 Jant düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? Aklımda Mosso Wildfire ve Salcano NG 750 HD var.

kron xc 150 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mtb düşünen varsa kron xc 800 bisikletimi 4500 e satabilirim. Üzerinde Rockshock maşa var. Şuanki değeri muhtemelen 2 bin üzerindedir masanın ben hiç kullanmadım arkadaşımdan almıştım oda çok az kullandı. Orjinal suntour masasınıda yanında veririm. Bisikleti ilana koymadım ilgilenen olursa buradan yaza özelden yazabilir. Extra vereceğim maşa harici herhangi bir aksesuar yok herhangi bir yerinde sorunuda yok. 1000-2000 aralığında v fren mtb arıyorken arkadaş şubatta öde dediği için aldım sırf :d köyde kullanacağım için v frenli ucuz bişey alacağım satarsam. Bu bağlamda takasta düşünebilirim daha düşük bir model ıle

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Bugün fırsat reyonu konusunda da yazmıştım. Üzerindeki komponentlere ve ağırlığına göre güncel fiyatlara baktığımızda çok çok iyi fiyatta. İhtiyacım ve bütçem olsaydı kesin alırdım. NOT: Ben baktığımda L kadro 5 taneydi. biri satılmış bile şimdiye kadar.

(link)
Bu mesajı yazarken 11.500 tl idi. Sonra 12.600 oldu. Bugün itibariyle 14.500. Umarım ihtiyacı olanlar 11.500 den alabilmiştir.

Arkadaşlar link atamıyorum yazdığım 2 bisikletten hangisini seçmeliyim?
Specialized Rockhopper Comp 29 Hardtail

Trek Marlin 7 Hardtail Mountain Bike 2022

Arkadaşlar link atamıyorum yazdığım 2 bisikletten hangisini seçmeliyim?
Specialized Rockhopper Comp 29 Hardtail

Trek Marlin 7 Hardtail Mountain Bike 2022

Vay be şu ikilemde kaldığımız günler gelir mi bee :D

Vay be şu ikilemde kaldığımız günler gelir mi bee :D
Bu coğrafyada zor... Ancak bir yerden para çıkacak falan.

Gerçi o zamanda yine parayı dolara, eve, arabaya bağlarız, bu coğrafyada yaşamanın getirdiği alışkanlıkla. O da başka mesele.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Öncelikle herkese selamlar,

Bianchi rcx 529
Salcano Astro 29 hd

iki bisiklet arasında kaldım, alternatif olarak sunmak istediğiniz varsa dikkate alırım tabiki. Bütçe max 5000 - 5500 arası. Kullanım amacı olarak işten geldiğim günlerde spora gitmek için izin günlerimde de ormana koşmaya gitmek için kullanacağım. Fiziksel özellik olarak 185 boy 90 kiloyum. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle herkese selamlar,

Bianchi rcx 529
Salcano Astro 29 hd

iki bisiklet arasında kaldım, alternatif olarak sunmak istediğiniz varsa dikkate alırım tabiki. Bütçe max 5000 - 5500 arası. Kullanım amacı olarak işten geldiğim günlerde spora gitmek için izin günlerimde de ormana koşmaya gitmek için kullanacağım. Fiziksel özellik olarak 185 boy 90 kiloyum. Şimdiden teşekkürler.
Aşağı yukarı aynı özellikler , arka vites olarak astro altus kullanmış tek fark bu diyebilirim. Hangisi hesaplı ve hoşunuza giderse onu alın. Mümkün mertebe test edip alın. :harika:

Peki bisikletler nasıldır ? Onlar hakkında ki yorumunuz nedir acaba

@
necmeddin
24 vites ülkemiz şartlarında iş görür. Maşanın kilitli olması avantaj. Kadroları aleminyum. 15 kg civarı ağırlığı olan bisikletler. Amatör kullanım için yeterli.
Ben şu anki kullandığım bisikletimi 900 TL'ye almıştım 3 yıl önce. Orta seviye bir dağ bisikleti. Yaz kış sürekli sürüyorum. 100 km üzeri sürüşlerim oldu. Zorlu arazilerde de kullanıyorum. Önemli olan bisikletten beklentin olmamalı.
Eşyayı doğru kullanmayı hayat felsefesi yapmak zorundayız. Paran olsa 50.000 liralık xtr setli ve üst düzey donanımlı bir bisiklet alsan ve haftada 3 km sürmesen hiç bir anlamı kalmadı. Eşyanın değeri sana sağladığı fayda ile doğru orantılı olmalı. İş kişinin kendisinde bitiyor.
5000 lira bütçe ile alabileceğin bisiklet türlerinden. İş görür mü kesinlikle görür. Bisiklet konusunda geliştikçe ilerde nasıl bir bisiklete sahip olmanız gerektiğine kendiniz karar verirsiniz.
Peşin almayı düşünüyorsanız ikinci elde de bir dünya bisiklet var. Bakıp yardımcı olmaya çalışırız.
Mosso, carraro ,peougeut ve diğer markaları da inceleyin derim. :harika:

Arkadaşlar trek marlin 7 aldım haftaya gelecek. Gelmeden önce almam gereken parçalar vs nedir. Km saati olarak ne önerirsiniz? Ben çamurluk telefon tutucu kilit ve reflektör ışık gibi şeyler alacağım başka ne almam lazım sizce?

Arkadaşlar trek marlin 7 aldım haftaya gelecek. Gelmeden önce almam gereken parçalar vs nedir. Km saati olarak ne önerirsiniz? Ben çamurluk telefon tutucu kilit ve reflektör ışık gibi şeyler alacağım başka ne almam lazım sizce?
Ben de yeni bi mtb aldım, çokta tecrübeli olmamakla birlikte kadro çantası içerisine yama kiti, el pompası, anahtar takımı mümkünse yedek lastik faydalı olabilir. Decathlon veya hepsiburadadan uygun fiyatlı olanlardan alınabilir.

Çin'de yaşadığım için aksesuar konusunda çoğu istediğim şeye rahat şekilde ulaşabiliyorum.

* Arka Çamurluk veya ön çamurluk
* Garmin Edge 530 veya 830 gps saat .
* İç Lastik ,Yama Kiti ,Anahtar Takımı
*Gece sürüş yapmıyorsanız reflector almaya gerek yok.
* Zincir Yağı WD40
*Telefon, çok amaçlı tutucu resmini aşağıda paylaşıyorum. Telefonu MTB de kullanmamanızı tavsiye ederim. Düşerse telefona zarar gelebilir.
*Suluk , Suluk yerine Decathlon'da satılan su hazneli çanta var. Resmini aşağıda gönderiyorum. Kendim kullanıyorum. Tavsiye ederim.
WeChat Image_20211230111216.jpgWeChat Image_20211230111223.jpgWeChat Image_20211230111229.jpg

Carraro big ve Daytona kadroları arasında ne fark var?

Bilmiyom ki. Kadrolara farklı yazmışlar sitesinde
Sitelerinde 27 jant 44 kadroda ölçülerde sadece reach ve stack değerlerinde çok ufak farklar var. Onun dışında tüm değerler aynı.
Big: reach = 414 - stack = 575
Daytona: reach = 416,8 - stack = 574,8

Geri