Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

selam arkadaşlar izmir’den yazıyorum aranıza yeni katıldım, d8 mariner sahibiyim günde 25-30 haftasonları 50-60 km yol yapıyorum kasıklarımda bir şişkinlik oldu ve doktorantibiyotik verdi ufalıyor. Bu sorunu seleye bağladım zaten kafamda brooks almak vardı bal rengi b17,elçik ve sele altı çantasını almayı düşünüyorum hatta izmirden sundu bisiklet ile görüşme yaptım. Sizlere danışayım brooks’un bu modeli iyi bir seçimmi ve yaşadığım sağlıksal sorunu yaşayan oıldumu

şimdi izmir sundu bisikletten geliyorum brooks seti aldım.

Dosyalar

• F6F83310-A386-44A1-B4AB-6D24E7C71C52.jpeg
    F6F83310-A386-44A1-B4AB-6D24E7C71C52.jpeg
    65,6 KB · Okunma: 65
  • Beğen
Tepkiler: ugurus
Scudo
Merhaba arkadaşlar 12bin TL kadar limitim var. Bu fiyata alabileceğim en iyi katlanır bisikleti tavsiye edebilir misiniz?

• Beğen
Merhaba arkadaşlar 12bin TL kadar limitim var. Bu fiyata alabileceğim en iyi katlanır bisikleti tavsiye edebilir misiniz?
Dahon vitesse d8. Yada Tern D8 Alabilirsiniz . Artan para ile de on Arka Lamba. Kask eldiven. Icin butce olusturursunuzz. Ustune biraz daha eklerseniz. Dahon Mu D8 yada D9 alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL

2 adet Dahon HIT D6 alabilirsin
Şu an peşin 6 bin TL ye veren yerler var

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Hayır, onları söylemiyorum. Kısa kısmıyla da uzun kısmıyla da sıkılıyor. Soldaki Stanley, sağdaki İzeltaş, ikisi de yuvarlak uçlu modeller, Stanley'in ucu daha basık, İzeltaş'ın daha belirgin yuvarlak.
unknown.png

Diyelim ki vida derinde, düz alyan girmiyor. O zaman bu yuvarlak uçlu açılı olarak vidayı sıkıp açabiliyor.

Aşağıdaki gibi takıp tamir anında bir tanesini çekip alması kullanışlı olduğu için Stanley'i daha çok seviyorum. Solundaki parça gerekirse kullanılan tutma sapı.
unknown.png
Ben de ancak alabildim, az önce teslim etti kargo.
IMG_20220912_145303.jpgIMG_20220912_144821.jpg

Fiyati 450 TL gibi birsey olmus hepsiburada da . Gerçi baya alet edavat sahibi oldum şimdilik . Amazon’dan zincir ile ilgili bi set aldım. Birde Alyan çakısı. Altan çakısının içindeki çoğu şey elimde vardı gerçi ama bu daha portatif . Hırdavatçıdan 16 liraya 14-15 anahtarı aldım.
şimdilik bu kadar .

Dosyalar

• F0A82091-10AA-490B-A199-BA44FDA2C1FB.jpeg
    F0A82091-10AA-490B-A199-BA44FDA2C1FB.jpeg
    118,8 KB · Okunma: 34
————————-
SELE altına bi çanta uydurdum . Eski bi bel çantası . İçine bunları koymayı planlıyorum . ( SELE borusunda pompa var Zaten )
Yeter li midir ? Birde. Yama seti ve iç lastik alacağım . Birde 8 numara anahtar ( gidon katlama yeri ayarı İçin . )

sizce başka birşey koymalımıyım ? 1000 km yol yaptım. Dışarda hiç biri bana lazım olmadı ama olmasının bi zararı yok diye düşünüyorum. Kafama takilmasin sonra

Dosyalar

• 508F125B-BAB5-418C-B06C-FED4599773B0.jpeg
    508F125B-BAB5-418C-B06C-FED4599773B0.jpeg
    96,6 KB · Okunma: 26
————————-
SELE altına bi çanta uydurdum . Eski bi bel çantası . İçine bunları koymayı planlıyorum . ( SELE borusunda pompa var Zaten )
Yeter li midir ? Birde. Yama seti ve iç lastik alacağım . Birde 8 numara anahtar ( gidon katlama yeri ayarı İçin . )

sizce başka birşey koymalımıyım ? 1000 km yol yaptım. Dışarda hiç biri bana lazım olmadı ama olmasının bi zararı yok diye düşünüyorum. Kafama takilmasin sonra

Birkaç tane farklı boylarda kablo bağı (cırt): (link)

• Beğen
Bunlar nerede ? Ne işime yarar ?

Çamurluğun vidası düşer, bir parça bir yerden lastiğe sürter, lambanın kelepçesi kopar, vites teli kopup attırıcıyı bir orta viteste sabitlemek gerekir, bir şeyi bisikletin üstünde bir yere tutturmak gerekir, takırdayan bir şeyleri susturmak gerekir, o zaman işe yarar. Bisiklet dışında gidilen yerlerde, taşınan diğer eşyalarda, teçhizat-kılık-kıyafet sorunlarını çözmede de işe yarar. Bir şeyi bir yere tutturmanın en kolay yolu. Ben akort yaparken bile kullanıyorum ((link), (link)).

(link)

Son düzenleme:
Merhabalar. Dahon Mariner D8 var. Bisikletim için “tak-çıkar” pedal arıyorum. Litepro markasında böyle bir pedal görmüştüm AliExpress te ama hangi ürün olduğunu bulamadım. İzmir’de ya da internette böyle bir pedal satan var mıdır?

Arkadaştan ödünç aksiyon kamerası aldım . GoPro. Bunu bisiklete sabitlemek istiyorum Mariner D8 sabah akşam bazen 4 kere katlayıp açıyorum .
Bisiklete sabitlemek için tavsiye edebileceğiniz birşey var mı . Diğer yöntemler göğse veya kaska takma nasıl olur. ?

• Beğen
Tepkiler: Snr U
Dahon Vybe D7 2021 önerir misiniz arkadaşlar?

Son düzenleme:
Dahon'larınızın km.'lerini tutuyor musunuz? Kaç km.deler ve bisikletlerde ne değişiklikler yapıldı?
Benim mariner d8 - 9356 km de (2 ay sonra 3. yıl dolacak).
1000 km de firenleri değiştirdim. Sonrasında seleyi değiştirdim. 8400. km'de arka lastiği değiştirdim.

Arkadaşlar merhaba,

Pazartesi bir tane Hit modelinden buldum sahibinden.com adresinde onu alacağım. Haftasonları ailem ile birlikte, seyahatlerde ise tek başıma bazı günler nadiren (yılda 15-20) süreceğim. Hem iki bisikleti araba bagaj apartıyla taşımak sorunlu geldi (bagajım içe göçtü), hem yer avantajı hem de böyle şehir dışında iken sürmek istediğim bazı rotalarda rahatça kullanırım diye tercih etmek istiyorum.

Bu işin acemisi olarak bazı sorularım olacak,

* 6 vites eminim düzlükler için yeterlidir, fakat hafif yokuşlarda durum ne olur? Özellikle eşim kondisyon olarak zayıf ve katlanır bisikleti sürmek sanırım daha çok efor gerektirebilir. Bu bir problem yaşatır mı bize, yaşatırsa ileride vites sistemini yükseltebilir miyim?

* Çamurluk ve bagaj isterim. Bazı ilanlarda var bazılarında yok, belli ki üretici firma bunu aksesuar olarak satıyor. Sormak istediğim konu piyasa malları bunun yerine monte edilebilir mi, yoksa illa dahon markalı ürünleri mi kullanmak lazım.

Yanıt verenlere teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar merhaba,

Pazartesi bir tane Hit modelinden buldum sahibinden.com adresinde onu alacağım. Haftasonları ailem ile birlikte, seyahatlerde ise tek başıma bazı günler nadiren (yılda 15-20) süreceğim. Hem iki bisikleti araba bagaj apartıyla taşımak sorunlu geldi (bagajım içe göçtü), hem yer avantajı hem de böyle şehir dışında iken sürmek istediğim bazı rotalarda rahatça kullanırım diye tercih etmek istiyorum.

Bu işin acemisi olarak bazı sorularım olacak,

* 6 vites eminim düzlükler için yeterlidir, fakat hafif yokuşlarda durum ne olur? Özellikle eşim kondisyon olarak zayıf ve katlanır bisikleti sürmek sanırım daha çok efor gerektirebilir. Bu bir problem yaşatır mı bize, yaşatırsa ileride vites sistemini yükseltebilir miyim?

* Çamurluk ve bagaj isterim. Bazı ilanlarda var bazılarında yok, belli ki üretici firma bunu aksesuar olarak satıyor. Sormak istediğim konu piyasa malları bunun yerine monte edilebilir mi, yoksa illa dahon markalı ürünleri mi kullanmak lazım.

Yanıt verenlere teşekkür ederim şimdiden.
Çamurluk ve bagaj. Dahon marka olmasına gerek yok . Bisiklete uyumlu olsun yeter .
6 vites sorun bence yeterli olur . Kondisyonda 1-2 binmeden sonra gelişir zaten . İlk zamanlar. Tenha ve düz yerlerde alışmakta fayda var tabi ki .

Geri