Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Aslında biraz pahalı aldım gibi geldi ama bilmiyorum. Çok da alternatif olmadığı için aldım direk. 1870 verdim bisiklet için.
 
Scudo
Hımmm ben 1350 ye almıştım d7 yi. Demek ki bulsamda alamazmışım bu modeli [emoji4]

Huawei P8 mobil cihazından gönderildi.
 
@K. Aydın
Hayırlı olsun. 1 ay önce aynısından almıştım. Çok yüksek fiyata almışsınız. Nereden aldınız acaba. Pek bulunmuyor 2015 modeller.
 
@Yusufclp 2016sı 1700 dü ben bunu tercih ettim. Fiyat olarak da dediğiniz gibi bulunmadığı için yapacak bir şey yok. Yeri söylemeyeyim yanlış reklam olmasın. Siz kaça almıştınız ?
 
Ben sirkeciden 1600 nakite aldım. So n1 tane daha kalmıştı. Akşam 5 gibiydi o gün içinde benimkiyle 3. yü satmış oldu. Çok tercih edilen bir model.
 
  • Beğen
Tepkiler: K. Aydın
Bende nakite 1600 e almistim. Biraz pahali olmus ama gene de hayirli olsun guzel secim.
 
nakite indirim yaparım dedi de bizde o kadar nakit maalesef yok:)
O nedenle hiç sormadım. İstanbul'da rekabet çok olduğu için pazarlık daha kolay ama maalesef ankarada en uygun fiyatı gördüğüm yerden aldım. Zaten çok da önemi yok oldu bitti :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@K. Aydın Güle güle kullanın. Gidon katlama mekanizması gevşiyor. Haftada bir minik ayar yapıyorum. Sorunsuz bir bisiklet.
 
@Yusufclp
Benim de gevşiyordu son seferinde japon yapıştırıcısı sürüp öyle sıktım somunu bir daha gevşeme olmadı.

@Yusufclp
vitessede 11-32 var. Ben bile 11-34le değiştirmeyi düşünüyorum rampada kıymetini anlıyor insan. Vybe kullananlar için ise 28 nere 34 nere, hem ön dişli daha küçük olduğu için vitesseden de iyi çıkar yokuşu sonra.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Bahadır ÖZEL
2 diş için değmez diye düşünüyorum.
 
@ugurbahadir merhaba arkadaşım
Bendede dahon d8 var bu taktırdığınız nedir
Neye yarar vites sayısımı artıyor dişlilermi büyüyor sürüşe ekstra faydası varmıdır
Kaça mal oluyor ...
Bilgi verirseniz sevinirim..

@Bahadır ÖZEL bende dışarı kitlediğimde etrafa göre tedirginlik artıyor bazen seleborusunun arasından kilidi geçiriyorum
Malum selesi pompalı...
 
@hakan okayer


Hiç dışarı bir yere bırakmıyorum bisikleti. Gitti ğim yerde katlayıp yanımda tutuyorum. Çantası aksesuarı falan var. Bir de sele borusu mandallı onu alsa sele + sele borusu 200 tl falan

@Yusufclp
Pahalı bir ruble değil 40 tl falan yoksa değmez tabi.
 
1600 liraya alan arkadaşlar nereden aldiklarini söylerse çok sevinirim :)

önümüzdeki hafta amerikaya gideceğim ama fiyatlara bakınca türkiyenin daha ucuz oldğunu fark ettim,önerebileceğiniz yurtdişi sitesi çok sevinirim
 
@Rasengan
Sirkeci yurt bisikletten aldım ama muhtemelen kalmamıştır ellerinde 2015 modeli yani bizde olanlar. 2016 medeli de aynı fiyata alınabilir nakitle ve sıkı pazarlıkla.
 
malesef yok ellerinde geçen hafta gitmiştim ben :(
 
Hemen evden Bahçeli'ye geldim. 8 km falan gelmişim. Ortalama 14 küsürle geldim ama günlük kıyafet ve 3üncü caddenin trafik sıkıntısından dolayı kaldırım in çık falan zor oldu biraz ama gayet memnunum. İvedik caddesinden gara çıkan ana yolu bilenler için söyleyeyim orada gayet hızlı gitti. Çok memnunum şu an için. İçim rahatladız


 
Bisiklet bilgisayarını kablolu mu alıyım kablosuz mu arkadaşlar. Kablosuzda doğru veriyor mu verileri? Önerdiğiniz şu özelliği illahaki olsun dediginiz bir şey var mı?

Huawei P8 mobil cihazından gönderildi.
 
Mrb arkadaşlar. İkinci bisiklet olarak. Dahon 2015 vybe d7 aldık ve aranıza katıldık. Ancak şu sorularım mevcut :

-bisikleti katlıyorum ancak iki mıknatıslı parça birbirine değmiyor. Aralarında mesafe kalıyor ve bu şekilde taşımak güvenli hissettirmiyor. Sizce nerede hata yapıyoruz? O mıknatıslarin değmesi şart dimi? Sanki açılacak gibi şu anda..

-mıknatıslari birbirine degdirmeyi başardık diyelim. Yeteri kadar sağlam oluyor mu? Sanki başka modellerde lastik bir kayisla ekstra sabitlik sağlanıyordu sanki.

-bu bisikleti açmadan taşımak zor gibi. Çekerek gitmiyor, çekerken açılıyor ya da dengesiz kalıyor vs. Kisa mesafelerde bisikleti açmadan nasıl taşıyorsunuz (örn metrodan metrobüse aktarma).

-son sorum biraz komik: pedallari katlamayi beceremedik :) nasıl olacak :)

Bisikleti henüz kullanmadığım için, eğer bu sorularımın cevabı başka markada mevcutsa yarın götürüp vitesse, mariner ya da tern link d8 vs değiştirmeyi deneyebilirim...

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
 
Beyler tekrar selam,
Fiyat işini halettim şimdi değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var aşağidaki 2 model arasında kaldim.
Dahon mariner 2015
Dahon vitesse d8 2016
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Çok acil cevap verirseniz çok sevinirim bir an önce satın alıp aranıza katılmak istiyorum
Teşekkürler
 
Geri