Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Kullanıcıları Kulübü

Valla bende uzun süre binemeyecegımden dolayı d8 imi sattım. Alana hayırlı uğurlu olsun. Bugun fizik tedaviye başlayacağım. Su anda omzum kilitlenmiş durumda. Tabiki bir iki aya kadar eskisinden daha sağlam olacaktır ama o duşusun psikolojisini ne zaman nasıl atlatırım bilmiyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Majeste1
Scudo
Selam arkadaslar. Kafaya koydum bisikletin jantlarini sprey boya ile boyayacagim. Vitesse d8 im var 2015 model. Gidon ve sele aparatları ile fren vites kabloları sarı renk. Ben de jantlarini sarıya boyayacagim. Kmc den sarı vites alacağım. Sizce nasıl olur? Çok bombastik olacak bence. Daha önce jant boyayan var mı? Akçalı ve polisan varmış marka olarak.

Nexus 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: ilhnkz
@Yusuf'san Bugün başka bir modele daha bakacağım karar vermedim. Lastik değişiminde jant değişimi gerekmiyorsa onu alırım. Deneyip öyle alacağım. Bakalım.
 
@Bahadır ÖZEL hakkında hayırlısı.
Temenniim hangi marka model olursa olsun katlanırsız kalmamandır..
 
  • Beğen
Tepkiler: Bahadır ÖZEL
Brompton fiyatları belli olmuş. 5 bin tl en düşük fiyat. Neredeyse bu fiyata tern dahon marka giriş modeli 4 katlanır alabiliriz.
Bu bisikleti sosyete hava atmak için alır. Dün canavar kafeste de incelemesini seyrettim. Ve benim bisikletimin daha iyi olduğunu anladım.
Bu kadar para brompton a çok.
 
Brompton, dunyanin en pahali ulkesinde uretiliyor. Onu yapan iscisi bile burada bircok memurdan daha cok kazaniyordur. Reklami guzel yapiliyor, brompton festivalleri vs. bence ingilizler kadar soguk bi bisiklet. Katlama mekanizmalari da cok ugrastirici. 5 bin TL asla ve asla verilmez. Parasinin cok ama cok buyuk kismi logosuna veriliyor.

Ayrica brompton in kesinlikle dinamik bi havasi yok. Yani bastonlu, sapkali, takim elbiseli bi ingiliz modunda.


 
ben de kararsz kaldım d8 e o kadar para verilir mi ne yapsam arkadaşlar? Bir de dahon d8 in sele kısmı her indiri ve kaldırışta çizilmeye sebebiyet veriyolar diyorlar, doğru mudur bu
 
sele borusu siyah olanlarda bir sorun yok @Attorney58 fiyatlar yüksek diyorsanız da 2. ellere bakabilirsiniz. 2. elde fiyatlar baya düşüyor
 
Teşekkür ederim inşallah en kısa sürede bisiklet arayışını sonlandırırım günlerdir araştırıyorum
 
image.jpeg

Siyah boruda iz olmuyor. Sele ise kimilerine rahatsiz kimilerine gore cok rahat. Ben seleyi degistirdim. Sele royal dan aldim. Brooks siparisi versem mi vermesem mi kararsizim.

Elcikleri degistirdim. Yesili gorunce dayanamadim
 
@okoroglu
Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz.
 
@okoroglu meraba nerden aldınız öğrenebilir miyim ? ankara'da yetkili satıcı turuncu bisiklet diye bir yer sanırım. İndirim pek yapmıyorlardı
 
Geri