Merhaba arkadaşlar. İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler’de oturuyorum. Katlanır bisiklet almanın arefesindeyim. En son 20 yıl önce lisedeyken bisikletim olmuştu. O da 26 inç Bianchi idi. Bu ara bayağı heveslendim. Forumdan olsun, forum dışından olsun, dişimin kovduğunu doldurabilecek kadar bilgi sahibi olmaya çalıştım. Birçok inceleme, aksesuar tanıtımı ve gezi videosu izledim. Şu an için tek eksiğimin sürüş deneyimimin olmaması. Bu bağlamda, ister Anadolu ister Avrupa yakası olsun, Dahon kullanıcılarının toplandığı, buluştuğu bir ortamda deneyim açığımı da kapatmak istiyorum. Bireysel olarak olsun, grup olarak olsun, deneyim arzuma cevap verebilecek arkadaş ya da arkadaşlarımız olursa çok memnun olacağım. Sürüş deneyimimle beraber, hem aklıma takılan sorulara cevap bulabileceğim, hem de genel olarak bilgi birikiminizden faydalanma şansı bulacağım. Dahon mariner d8 ile Carraro flexi 108 arasında kaldım fakat gönlüm d8’den yana. Bu sebeple sürüş deneyimimi gerçekleştireceğim katlanırın d8 olmasından yanayım. Bütçemi düşündüğüm zaman, hatırı sayılır bi para vermiş olmayacağım. Bu sebeple hata yapmak istemiyorum. Şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.