Ufuk A.
Üye
- Tepki
- 110
- İsim
- Ufuk
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Memnunum diyebilirim. Aşağıdaki linkte genişce inceleme yazısı bulabilirsin.
(link)
Memnunum diyebilirim. Aşağıdaki linkte genişce inceleme yazısı bulabilirsin.
(link)
@ibraeum Mu D9 donanım olarak da akıcılık olarak da süperdir. D8 ve Mu D9 kullanmış biri olarak Mu D9 u tek geçerim. Ama Türkiye de janttan kaynaklı lastik problemi oluyor. Tam olarak konuyu hatırlayamamak ile birlikte arama yaparak konuyu bulabilirsiniz.Merhaba arkadaslar. Belki 2-3 yil oldu katlanir bisiklet almak istiyorum. ama bi turlu alamiyorum. Cannondale Trail 3 var, onu satmayi dusunuyorum. insallah Dahonun bir modelini alacagim kismetse. Sormak istedigim sey o ki, benim arkadas Moskovada (Bakude yasiyorum) ve ben Moskova fiyatlarina baktim Turkiye ile kiyasladigimda bayagi ucuz geliyorumus. ama farkini bilemedim, acaba her hangi bir detalde fark var midir. fiyat neden boyle acaba. yazacagim linklerde fiyatlari yaziyorum, turk lirasina cevirecegim. Diger sitelerde de asagi-yukari fiyatlar boyle.
(link) - 2250 tl (Nedense Turkiyede Mariner D8-in cok bulunan sari ve yesil renki degiller. Gri ve mavi..)
(link) - 3000 tl
(link) - 3700 tl
Ve acaba fiyat/performans acisindan sizce hangisi alinir? Onceden tesekkurler.
Arkadaşlar merhaba. 23 gün D8 sahibi olduk. Kullanımı çok beğendim. 5 sene içinde aldığım 4. Bisiklet Dahon. 4. Ve 8. Viteste zincir atlama yapıyor. Zorlandığı da diğer viteslerde de yapıyor. Diğer bisikletler de bu sorunla karşılaşmadım. Ruble Shimano marka değil. Dahon un üzerinde ki Rublenin dişlerinin derinliği gözüme az geldi. Bu sorunu yaşayan var mı? Yarın Aslı bisiklet e götürmeyi düşünüyorum. Selamlar.
Merhabalar hali hazırda sürekli yol bisikleti sürüyorum, iş için git gel 20km civarı. Ama özellikle yağmur olduğunda çamurluk takmak istemediğim için katlanır bisiklet alasım var. Herkes dahonu öneriyor sormak istediğim modelleri arasında ne gibi farklar var. Vybe sanırım başlangıç modeli Mariner ve Vitesse var bir de. Konu hakkında yardımlarınızı bekler herkese iyi sürüşler dilerim.
Saygılarımla,
Merhabalar hali hazırda sürekli yol bisikleti sürüyorum, iş için git gel 20km civarı. Ama özellikle yağmur olduğunda çamurluk takmak istemediğim için katlanır bisiklet alasım var. Herkes dahonu öneriyor sormak istediğim modelleri arasında ne gibi farklar var. Vybe sanırım başlangıç modeli Mariner ve Vitesse var bir de. Konu hakkında yardımlarınızı bekler herkese iyi sürüşler dilerim.
Saygılarımla,
Katlanırla çamurluğun ilgisi nedir? Üstünüz başınız çamur olsun istemiyorsanız katlanıra da çamurluk takacaksınız.
Saygılarımla,
1599 liralık fiyatıyla Dahon Suv D6 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu fiyata alınır mı?
Aktif olarak yol bisikleti kullanıyorum.
Bu katlanır bisikletten beklentim arada bir 4 km sürüş yaparken yeterli akıcılıkta olması.Katlama mekanizması nasıldır, katlanınca derli toplu olur mu, akıcılığı kötü müdür?