Scudo Sports

Decathlon - b'Twin tercihleri

Scudo
(link)
bu bisikletin 4500 lira olması aslında canımı sıkıyor. ama erdoğanlar'da tiagra'lı, yarım kilo daha ağır, tektro frenli bisiklet aynı fiyata satılıyor.
(link)

decathlon imarethane değil arkadaşlar, onlar da kar kaygısı güdüyor.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@hashus1099
Hocam valla benim canım almak isteyen ve almak için para biriktiren arkadaşlar adına sıkıldı. Düşünsenize yarın alacaksınız bisikleti, uyanıp bakıyorsunuz 500 lira zam. Başta 4500 den koysalar iyi de sezon ortası zamlar çok saçma. Trian 540 ta da aynısını yapmışlardı :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

niye saçma olsun? alıcı olarak değil, satıcı olarak düşünmek gerekiyor. piyasadaki muadillerine göre, en azından ultra 900 gayet uygun fiyatta.
ha, triban 500 için aynısını söyleyemem. çok daha iyi alternatifler var. eski fiyatına claris'li bisikletler alınabiliyor, şimdikine zorlanırsa sora'lı bile bulunabilir.

@hashus1099 F/P'de Decathlon, Planetx ve Canyon'u tek geçerim :)

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
Rockrider'lara da 100TL zam gelmiş tam almayı planlarken. :(

Merhaba herkese bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ağırlıklı kullanım alanımız şehir içinde oldu arazide deneme fırsatım olmadı Şehir içinde kullanım olarak çok rahat geldi. Eski bisikletime göre de vites geçiş ve kullanımı inanılmaz rahat geldi bana.
Bu arada hafta sonu decathlon da fiyata zam geldiğini gördüm. Almayı düşünen arkadaşların bilgisine

hortlatma olacak ama merak ettiğim bir konu ee ne oldu yapabildinmi istediklerini abi :)

Dün inceledim ama kıytırık bir karbon maşa koyup fiyatı 1,5-2 katına çıkarmışlar. Kırmızı rengini alacağım bugün stoklarda varsa, yalnız fiyatı çok abartmışlar. Sonuçta microshift var üzerinde.

Merhabalar

Forumda bu modele ait bir başlık olmadığını fark ettiğim için açmak istedim, kullanıcılar ve potansiyel kullanıcılar bir araya gelebiliriz.

Öncelikle linki verelim

(link)

Decathlon bu bisikleti 'hibrit' kategorisi altında satıyor görünüyor ama donatılmış tur bisikletine de çok uzak değil.

Çamurluk, göbek dinamosu ve ona bağlı ön-arka ışıklar, jelli sele ve arka port bagaj gibi parçalar standart olarak geliyor. Bunlarla birlikte M kadrosu 17kg gibi yüksek bir miktarda, lakin portbagaj tek başına zaten 1 kilogramın üzerinde. Reflektörlü lastikler geceleri oldukça hoş ve dikkat çekici.

Decathlon'un yabancı web sayfalarındaki yorumlara baktığınızda bu bisikletle 1000 km üzerinde tur yapanlar olduğunu gördüm. Heybe vs bağlamak için hazır geldiği için çok fazla modifiye etmeden tur yapılabilir gibi.

Sürüş pozisyonu biraz daha dik, çok uzun yol henüz yapmadığım için ergonomik açıdan pek yorum yapamayacağım.

Decathlon çıkışı lastikleri el yordamı şişirip teslim etmişlerdi, ölçtüğümde ön 18 arka 11 psi çıktı. Üzerinde gelen lastiklerin basınç aralığı ise min 40 max 60 psi. Buna göre ayarlayınca sürüşü çok daha rahatlaştı.

Bisikletle ilgili sorusu olan varsa, bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.

Dosyalar

• A0C121D2-30B6-4C05-83C5-8C50D5CDD173-1377-0000023DB85B2D39.jpeg
    A0C121D2-30B6-4C05-83C5-8C50D5CDD173-1377-0000023DB85B2D39.jpeg
    27,9 KB · Okunma: 3
Sedona 420 bisikletime Decathlon'dan
(link)
Adresindeki kelebek gidonu ve
(link)
Adresindeki ayarlanabilir gidon boğazını almayı düşünüyorum. Bu iki üründen en az birini kullanan arkadaşların yorumunu merak ediyorum. Biraz araştırma yaptım ama pek ayrıntılı bilgi bulamadım.

Düzenleme: Konuyu yanlış yere açmışım kusura bakmayın modlar doğru konuya taşırsa sevinirim.

Rockrider 340 kullanıcısıyım tek sıkıntı jantlar bisiklette başka sıkıntı yok gibi

@ahlaksız

Geçen sene ilk baharın sonlarına doğru stoklara girmişti. Bu yıl bir değişiklik olmaz ise tahminimce nisan-mayıs ayları civarında gelir.

Bilindiği gibi kırmızı ve pembe renkleri zamanında 20 tl indirime girmişti kapış kapana satın alınmışlardı bu çantayı hala yollarda karşılaştığım bir çok turcu kullanmakta. Ben de pembesinden iki adet aldım çok pişman oldum dört adet almadığıma her neyse. Çantalarımla 400 km'lik tur sonrasında bagajıma qr mandallarıma değen yerlerinde aşınmalar olduğunu fark ettim, bozuk olan yollarda hafif zıplamalı yerlerde çantaların yana doğru açıldıgğını hissettim hep bu nedenle lastikle sabitliyordum alttan ama her seferinde o lastiği dolamaktan nefret ettim, çiselemenin biraz uzun sürmesi 5 dakikadan uzun yağmurlarda su alması zaten cabası idi bu gibi şeyler için çantaya

*bagaj demiri vb sürten yerlere iç lastik parçalar ekledim
*alttan bagaja sabitlemek için iç lastikten kayış yaptım
*resimlerdeki gibi mum(bildiğimiz mum) sürterek her yerini özellikle dikiş fermuar vb kısımları kapladım fön makinesi ile üzerinden geçerek kumaşa emdirdim sonuç videolarda var
*son olarak çadır altı için kullandığım branda kumaşının kalanlarını çanta boyutlarında keserek ayakkabıda içinden don lastiği geçecek şekilde diktirdim ve çantalara büzgülü kılıflarımda oldu

FAKİRİZ AMA bir çantaya su geçirmiyor diye maaşımızın yarısını verecek değiliz diyelim.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.25.42.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.25.42.jpeg
    81,2 KB · Okunma: 16
  • WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.19.40 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.19.40 (3).jpeg
    84,3 KB · Okunma: 14
  • WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.19.40 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.19.40 (2).jpeg
    42,6 KB · Okunma: 13
  • WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.19.40 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.19.40 (1).jpeg
    84,3 KB · Okunma: 13
  • WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.19.40.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.19.40.jpeg
    101,8 KB · Okunma: 15
  • WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.44.17.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-02 at 12.44.17.jpeg
    46,9 KB · Okunma: 16
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Carbon bisikletler getirecekler diye birşey duydum ama hala yok bunu getirseler fiyatı da iyi (link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Tuars07 var bu bisiklet bazı mağazalarda

Edit: Var(dı) şimdi yok

Görmüştüm canlı canlı

@Serkan Mıstınoğlu Fransa sitesine bakıyorum okadar çok çeşit varki lastikler yedek parçalar aksesuarlar telefonun bataryası bitti sitedeki ürünler bitmedi Türkiye ye neden getirmiyorlar anlamadım bazen ucuz ürün aradığımızda oluyor pahalı kaliteli üründe bence getirseler satarlar diye düşünüyorum

Geri