Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Deprem..

o kadar büyük bir milletmişiz ki hepimizin tüm yorgunlukları, kırgınlıkları, kızgınlıkları ve küslüklere rağmen dimdik ayakta durabiliyoruz
Bana kalırsa o kadar kalabalık bir ülkeyiz ki yıkılanların büyüklüğünü hissedemiyoruz. İnsanların kafası karışık. TV lerde bilim insanları 150.000 vefat olur diyor. Matematik bilmeden konuşuyorlar. Keşke o kadarda kalsa ama 2 kuruş matematik bilen birisi bile 400.000 civarı bir rakam olacağını öngörebilir.
İnşallah en kısa sürede atlatılır ama çok zor bir süreç bekliyor insanları.

Scudo
Depremin 150. saatinde enkazdan çıkarılan Emine Hanım:

“Param yok beni özele götürmeyin”

Bu bana çok koydu. Yazıklar olsun

Zaten sadece size bize koyuyor bu durum. Tepedekilerin zerre kadar umurlarında olduğunu düşünmüyorum ve olmadığının da adım gibi eminim. Filler tepişir karıncalar ezilir misali olan sadece millete oluyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor sadece maalesef. Siz hiç suçundan dolayı çıkıpta onuruyla şerefiyle istifa edeni gördünüz mü? Göremezsiniz, çünkü ne suçları var ne onurları ne de şerefleri..

Bir kez daha bilimin insanda dini inançtan önce vicdanın ne kadar önemli olduğunu gördük .Birileri çıkıp kader diyebiliyor halen kardeşim bu kadar hep ülkemizi mi bulur.Sadece bizim mi kaderimiz açlıkla yoksullukla ölümle eşitsizlikle yazılmış .Kendimizi geçtik çocuklara üzülüyorum.

Zaten sadece size bize koyuyor bu durum. Tepedekilerin zerre kadar umurlarında olduğunu düşünmüyorum ve olmadığının da adım gibi eminim. Filler tepişir karıncalar ezilir misali olan sadece millete oluyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor sadece maalesef. Siz hiç suçundan dolayı çıkıpta onuruyla şerefiyle istifa edeni gördünüz mü? Göremezsiniz, çünkü ne suçları var ne onurları ne de şerefleri..
Çok doğru

beyler.jpeg
Benimde hiç şüphem yok

Adam özetledi her şeyi..
Bişey paylaşmadan önce bir araştırın bu adam fetöçü...
Bizim hoşumuza giden şeyleri söylemesi bu gerçeği değiştirmez.
Bunlarda aynı zihniyette sadece aralarında koltuk savaşı var

Etiketçilik devam yani? Her birimiz fetöcü yüz mü muhalefet olunca? Taraf olmayan bertaraf olur sözünü hatırlattınız rte nin.. Bence mevzuyu ıskalamayalım, adamın ağzından çıkan pek çok gerçeği bu konuda, başka yerlerde, sosyal medyada pek çok kişi dile getirdi.. Bu onları fetöcü yapmıyor.. Sizin gibi düşünmeyen herkesin yanlış olduğunu söylemek gibi.. Doğru bir bakış açısı değil.. Bu arada bu adamın kim olduğunu da biliyorum.. Haybeye paylaşmadım. Bi araştırın demenize gerek yoktu.. Fetö gelmeden önce de biz zaten anti fetöcüydük, hala da öyleyiz.. Bunları ayıralım.. Şer odağı, üst akıl, ergenekoncu, statikocu, dış güç, cehape zihniyeti, vs vs.. Etiketleme işi, bizlere anlamlandırma, kavrama yetkinliği vaad eder, evet ama aynı zamanda sınır çizme, öteleme, dışta ya da içte bırakma gibi ayırıcı, ayrımcı bir hale de sokar.. Ben adamın söylediklerini dikkate alarak içeriği paylaştım..

Etiketçilik devam yani? Her birimiz fetöcü yüz mü muhalefet olunca? Taraf olmayan bertaraf olur sözünü hatırlattınız rte nin.. Bence mevzuyu ıskalamayalım, adamın ağzından çıkan pek çok gerçeği bu konuda, başka yerlerde, sosyal medyada pek çok kişi dile getirdi.. Bu onları fetöcü yapmıyor.. Sizin gibi düşünmeyen herkesin yanlış olduğunu söylemek gibi.. Doğru bir bakış açısı değil.. Bu arada bu adamın kim olduğunu da biliyorum.. Haybeye paylaşmadım. Bi araştırın demenize gerek yoktu.. Fetö gelmeden önce de biz zaten anti fetöcüydük, hala da öyleyiz.. Bunları ayıralım.. Şer odağı, üst akıl, ergenekoncu, statikocu, dış güç, cehape zihniyeti, vs vs.. Etiketleme işi, bizlere anlamlandırma, kavrama yetkinliği vaad eder, evet ama aynı zamanda sınır çizme, öteleme, dışta ya da içte bırakma gibi ayırıcı, ayrımcı bir hale de sokar.. Ben adamın söylediklerini dikkate alarak içeriği paylaştım..
Düşmanımın düşmanı da bizim düşmanımız. Tekrar söylüyorum bu adam Türkiye düşmanı bizim hoşumuza giden şeyleri söylemesi bizi sevdiğinden değil iktidar savaşı yaptığı rakibini ekarte etmek için ikiside aynı zihniyet. Sinirlenecek birşey yok sizi etiketlemiyorum ben. Güzel şeyler duyunca yelkenleri indirmeyin arkasında ne var bir bakın. Bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar.

Bugün savunduğunuz zihniyet için yarın öbür gün ben onlardan değilim demeyin ama. Tıpkı geçmişte fettullah gülen hoca efendi derken elini eteğini öpüp bugün terörist ilan ettiğiniz gibi.. Katil esed diyip şimdi yeniden zeytin dalı uzattığınız gibi.. ATATÜRK'ü sevmeyip, işinize geldiğinde herkesten daha fazla ATATÜRKçü olduğunuz gibi..

Ha gerçi kabul edilir bir mazeretiniz var. KANDIRILDIK...
Sen bana mı diyorsun bunları

Ahmet bozkuş'u takip ederim ve gerek gerçekleri dile getirmesiyle gerek anlatımıyla gerek konuşma becerisi ile muhalefetin yapamadığı şeyleri yapıyor. Bazı düşüncelerini yanlış bulsam da genel olarak haklı buluyorum. Zamanında samanyolu kanalında sunuculuk yapması suç ise siz bilirsiniz @Atasoy

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Ahmet bozkuş'u takip ederim ve gerek gerçekleri dile getirmesiyle gerek anlatımıyla gerek konuşma becerisi ile muhalefetin yapamadığı şeyleri yapıyor. Bazı düşüncelerini yanlış bulsam da genel olarak haklı buluyorum. Zamanında samanyolu kanalında sunuculuk yapması suç ise siz bilirsiniz @Atasoy
Bugün savunduğunuz zihniyet için yarın öbür gün ben onlardan değilim demeyin ama. Tıpkı geçmişte fettullah gülen hoca efendi derken elini eteğini öpüp bugün terörist ilan ettiğiniz gibi.. Katil esed diyip şimdi yeniden zeytin dalı uzattığınız gibi.. ATATÜRK'ü sevmeyip, işinize geldiğinde herkesten daha fazla ATATÜRKçü olduğunuz gibi..

Ha gerçi kabul edilir bir mazeretiniz var. KANDIRILDIK...

OECD'nin bir araştırmasına göre Türkiye'de okuduğunu anlama yeteneğine sahip olmayanların nüfus içindeki oranı yaklaşık yüzde 39. Bu oran Japonya'da yüzde 4, Finlandiya'da yüzde 6, Hollanda'da yüzde 8, İsveç, Danimarka ve Yeni Zelanda'da ise yüzde 9

Neyi tartisiyorsunuz arkadaslar ben size anlattim 2 sayfa geriye gidin bakin 48 saat boyunca kimse gelmedi yardima diri diri topraga gomulduk akli basinda bir devlet olsaydi cok kisi kurtulurdu kavgayi birakin gozunuzu acin bu yonetim hepimizin can guvenligini tehtid ediyor bugun ben yandim sanmayin yatin sira size gelmeyecek yeter artik bos bos seyler icin tartismayi birakin yardimci mi olmak istiyorsunuz durust insanlar olun hataydan ayrilmadan daha kiralar artti yola ciktik bir bardak corbaya 70 lira bir biskuviye 40 lira istediler artik insan oldugumuzu hatirlamamiz lazim yoksa bu devlet ayakta kalamayacak

Düşmanımın düşmanı da bizim düşmanımız. Tekrar söylüyorum bu adam Türkiye düşmanı bizim hoşumuza giden şeyleri söylemesi bizi sevdiğinden değil iktidar savaşı yaptığı rakibini ekarte etmek için ikiside aynı zihniyet. Sinirlenecek birşey yok sizi etiketlemiyorum ben. Güzel şeyler duyunca yelkenleri indirmeyin arkasında ne var bir bakın. Bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar.

Kesinlikle katılıyorum size ama bazen kurunun yanında yaş da yanıyor.. Dünyanın önde gelen düşünürlerinden Hannah Arendt diye Yahudi bir filozof var, üstelik sayılı kadın filozoflardan.. O zamanlar da Hitler in en büyük danışmanlarından Heidegger var, Alman.. Ve adam çok parlak.. Tabi Hitler in de desteği var adamın üstünde.. Şahlandıkça şahlanıyor, Şahlandıkça şahlanıyorlar.. Fakat şöyle bir durum var, Arendt ile Heidegger arasında bir aşk var ama öyle böyle değil.. Fakat süreç içinde Yahudi soykırımı başlıyor ve tabi Arendt yıkılıyor.. Orada Heidegger için efsane bir kapakla onu terk ediyor... "Hitler i bile affederim ama seni affedemem..." Hitler kendi karanlığında yaşadı ve ölecek ancak sen bir düşünür, sen bir aydın insansın ve kör, sağır düşüncelerde boğulamazsın.. " diyor, ayrılıyorlar.. Aşk hikayesinin detaylarını nette bulabilirsiniz 😄 fakat mevzu burda başlıyor.. Bizler ılımlı, kendi çapında bilgisi olan az biraz gündemi takip eden ama özellikle de zaman içinde idrak gücü kazanmış insanlar olarak, hepimizin menfaatine ya da zararına şeyler adına ortak bir tavır ve dil ortaya koymak zorundayız.. Farklılıklara girersek, tek yumurta ikizi bile olsak 10 larca fark çıkıyor..

Fo9TxKDWIAUnMrg.jpeg

Binlerce can gitti. Ne hayatlar, hikayeler, küslükler, hayaller, mutluluklar hepsi bir anda dünya sahnesinden silinip gitti. Aslında olaylara çok duygusal bakmak da insanı çok yaralıyor. Sonuçta bu depremde hayatını kaybedenler gitti de biz kazık mı caktik? Bakalım biz ne zaman hangi şartlarda öleceğiz? Allah inananlara iman içinde ölmeyi nasip etsin.
Umarım dersler çıkarırız hayatta kalanlar olarak.

Son düzenleme:
Canlı yayın da hortumlama, yalakalık, diriliş değil de dileniş operasyonu başladı... Bir de sıkıyorlar, şişirdikçe şişiriyorlar, ansızın 10 milyara dayandı bağış 🤩 hesabını vermeyecekleri meblayı abartıyorlar.. vay be, ne zenginmişiz de haberimiz yokmuş.. Sanki millet afadın, Hatay belediyesinin Adıyaman belediyesinin ve diğer tüm kurumların adresini hesabını ibanını bilmiyordu da sizi aracı olarak kullanarak ancak gönderecek.. Nedense kimse imar affını ve disk bedellerini tartışmıyor, kimse nedense bizim hatamız neredeydi diye sormuyor iktidardan.. Bu kadar mı günahsızsınız be arkadaş? Akıl tutulması, inme.. Beyin felci.. Hepsi bir arada yaşatıyorlar.. Yazıklar olsun..

Canlı yayın da hortumlama, yalakalık, diriliş değil de dileniş operasyonu başladı... Bir de sıkıyorlar, şişirdikçe şişiriyorlar, ansızın 10 milyara dayandı bağış 🤩 hesabını vermeyecekleri meblayı abartıyorlar.. vay be, ne zenginmişiz de haberimiz yokmuş.. Sanki millet afadın, Hatay belediyesinin Adıyaman belediyesinin ve diğer tüm kurumların adresini hesabını ibanını bilmiyordu da sizi aracı olarak kullanarak ancak gönderecek.. Nedense kimse imar affını ve disk bedellerini tartışmıyor, kimse nedense bizim hatamız neredeydi diye sormuyor iktidardan.. Bu kadar mı günahsızsınız be arkadaş? Akıl tutulması, inme.. Beyin felci.. Hepsi bir arada yaşatıyorlar.. Yazıklar olsun..
İmzamı atıyorum. İlaveten bu destekler ile yapılacak yapıların afetzedelere 0 faizli 240 ay kredi kampanya ile verilmesinden korkmuyor değilim.

Silivri soğuk diyorlar ondan konuşmuyor kimse muhtemelen. Yüce reis açıklama yapmış hayatını yitirenlerin ailesine 100 bin TL verecekmiş sus payı..

Geri