SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.367
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Pinarello
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Günden güne fakirleşiyoruz, iliğimize kadar sömürülüyoruz yine, yine bazılarının ihmalkarlığını, işten anlamazlığını, bilgisizliğini, yetkinsizliğini, halka fatura ettiriyorlar.. Farkında mısınız bilmiyorum ama resmen günü ya da haftayı kurtaracak kadar kazanabiliyoruz artık.. Artık asgari ücretli Bi adam 3 çocuk okutup büyütüp evlendiremiyor.. Artık düğünlerde akrabalarımıza altını geçtim 200 TL bile takamoyoruz. Önce şirketler satıldı, elde bir şey kalmayınca da topraklarımız.. Hem de bizler içindeyken.. Yani bizle beraber satıldı.. sonra altınlarınızı getirin dediler sonra altın kalmamıştır ama nakit kalmıştır sizde, TL nizi getirin dediler.. 20 yılda Ufak ufak neyi varsa milletin çektiler.. Getirmeyenlerden de hammadelere, yakıta, vergilere, faturalara, gıda ve teknoloji ürünlerine yaptıkları zamlarla milleti hortumladıkça hortumladılar.. Yakın gelecekte, birileri bize artık buralarda oturmaya ve yaşamaya hakkınız yok dediğinde ne cevap vereceğinizi düşünün.. Sevr anlaşmasını hatırlatıyorum.. Ölü doğan diye anlattılar tarih hocalarımız.. Öyle miydi gerçekten? soruyorum..