Bende de diz ağrısı oldu bende korkmuştum ciddi birşey oldu diye akşamları buz uyguladım iyi geldi ama hala hafif bir ağrı var, genelde ağrı 25 km den sonra uzun turlarda başlıyor.
Yukarda önerdiğim gibi Lasonil iyi geliyor, diclomec de denenebilir. Bölgeye sıcak uygulamak iyi gelebiliyor ilerleyen aşamada, ben diz sakatlıklarımını iyileştirmek için uzun saatler saunada kalmıştım...
diclomec dikloron voltaren emulgel gibi ürünler ağrı ilk başladığında kullanılırsa içindeki yardımcı maddelerin soğutucu etkisindende faydalanmış olunur ki bu ürünler ileriki dönemde de kullanılabilir. adı thermo ile başlayan thermo rhemon thermo dolin gibi ürünlerse ilk birkaç günden sonra ısıtıcı etkilerindende faydalanılarak kullanılabilir.
benimde sag kaval kemıgım 2 ayda bir agrıyor ama bu agrı uzun süre spor yapmadıgım zamnlar başlıyor acaba kasların haraketsizligindn olan bir problemmidir ?
evden çıktığımda yani soğukken o yokuşu iniyorum. eve gelirken çıkıyorum ve zaten ısınmış oluyorum. şu anda dizim gayet iyi. yarından itibaren yüksek kadanslı binişlere başlıyorum
bu arada ben de fastjel aldım. ama bir kere sürdüm sadece. dinlenerek geçti yani. ama yarından itibaren binmelerimde yine ağrırsa fastjeli süreceğim. eczacı iyi geleceğini söyledi.
dinlenme esnasında rejenerasyon(yenilenme , iyileşme) olur
sürmüş olduğun ilaçlar iyi geldi ise devam et
ağrı olmayabilir
ama iyileşme devam etmekte olabilir
Merhaba,
Geçen cumartesi arkadaşlarla büyükçekmece - çatalca - ormanlı gidiş dönüş yaptık. Toplam 130km ve inişli çıkışlı bir tur oldu. Dönüş yolunda sol dizimde yüklendikçe ağrı başladı. Ertesi gün bir sıkıntı yaşamadım ama son iki gündür merdiven çıkarken yük bindiğinde ağrı oluşuyor. Dinlenme ile geçer mi yoksa diz bandajı gibi birşey almak gerekir mi ?