bymelih6
Üye
- Tepki
- 14
- İsim
- Peloton
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Xlc basınç göstergeli ayaklı pompa. Ön lastiği 50 pcı yaptım. Arka zaten malum 80i görünce patladı. Lastikler daha önce 700/32 di. 700/23 yapmak istedim. Ön arka lastik ve iç lastik aldım. Yarın bir iç lastik daha alacağım artık.@Savgat83 Xlc dediğin el pompası mı? Yoksa ayaklı pompa mı? Ayrıca bildiğim kadarıyla iç lastiklerin bir psi aralığı olmuyor. Zaten 18-23 veya 18-25 uyumlu olduğundan o ebatlardaki dış lastiklerin kullanıldığı hava basıncına dayanıklı üretiliyorlardır diye düşünüyorum.
Bir süre sonra bayat iç lastik tam dediğin yerden cortluyor. Çok yaşadım. Açını paylaşıyorumSlm arkadaşlar 700/23C lastik kullanıyorum üzerinde 80/120 psı yaziyor. Xlc pompa ile 80 psı sisirdim sibop kısmında delindi sanırım. Bu normal mi? İç lastiğin max psı basıncı nedir sizce?
Yada siz hangi iç lastiği kullanıyorsunuz?
Yani bende sorun yok. Lastik de mi bayatlama var diyorsun. 😄😄Bir süre sonra bayat iç lastik tam dediğin yerden cortluyor. Çok yaşadım. Açını paylaşıyorum
ben 35 c lastiğe basıyorum o havayı. bence az sizinki. 32c ye 80 felan basıyorum 65 kiloyum. heleki asfaltta süreceksem pompa izin verdiği kadar 85 90 a zorluyorum ,Selamlar,
Mavic aksium jant (622x17c)
Jant inner width : 20mm (sanırım?)
700x32 Continental Grandsport Extra
Kilom 97
Bu bilgilerle hesaplayicilar ortalama öne 60 arkaya 65psi basmayı öneriyor bu şekilde basmam doğru olurmu asvalt ve hafif arazi sürüşü yapıyorum. Ne dersiniz?
70-75 komfor, 75-80 garanti.Selamlar,
Mavic aksium jant (622x17c)
Jant inner width : 20mm (sanırım?)
700x32 Continental Grandsport Extra
Kilom 97
Bu bilgilerle hesaplayicilar ortalama öne 60 arkaya 65psi basmayı öneriyor bu şekilde basmam doğru olurmu asvalt ve hafif arazi sürüşü yapıyorum. Ne dersiniz?
Mtb ' 60 psi basmıştım . Ne gidiyorrr öylee beeee uçuyorrr . Yer uçağı moduna geçiyorrrr .ben 35 c lastiğe basıyorum o havayı. bence az sizinki. 32c ye 80 felan basıyorum 65 kiloyum. heleki asfaltta süreceksem pompa izin verdiği kadar 85 90 a zorluyorum ,
ha birde ekleyeyim. basınçlı hava ile ince tekerdeki sürüş hissiyatı keyfi çok güzel. bisiklet yolunda veya asfaltta akıyor şehir bisikletinden sonra. mtb kullananlar pilot oluyodur heralde
aman hocam kuşlara dikkat edin gözlüksüz sefere çıkmayınMtb ' 60 psi basmıştım . Ne gidiyorrr öylee beeee uçuyorrr . Yer uçağı moduna geçiyorrrr .
Cevapsız kalmış ama 23c lastiği 80psi ile kullanmak için 50 kilo falan olmak lazım, 75 kilo birinin 105in altında basmaması gerekiyor. İç lastik türüne göre 140-200 psi arası dayanır.Slm arkadaşlar 700/23C lastik kullanıyorum üzerinde 80/120 psı yaziyor. Xlc pompa ile 80 psı sisirdim sibop kısmında delindi sanırım. Bu normal mi? İç lastiğin max psı basıncı nedir sizce?
Yada siz hangi iç lastiği kullanıyorsunuz?
140-200 arasina jant dayanir mi peki?Cevapsız kalmış ama 23c lastiği 80psi ile kullanmak için 50 kilo falan olmak lazım, 75 kilo birinin 105in altında basmaması gerekiyor. İç lastik türüne göre 140-200 psi arası dayanır.