Sizin bu kadar yazı yazma beceriniz var ise bir zahmet google a ya da yandex e evrensel geçerliliği olan İngilizce ile en iyi 10 sprint, en iyi sprintler, en iyi 5 sprint yazın ve videolara kayda girmiş olanlara bakın. Bitiş düzlüğünde ölçülen geçiş hızları ekranda görülüyor. Can denilen arkadaş bir algı yaratmaya çalışıyor ve oradan buradan kırpıp da yazdığım şeyleri saçma sapan yerlere çekiyor. Bir de kendisi bisiklet literatürünü yalayıp yutmuş, bisikletin isim babası gibi ahkam kesip biçmesi bir kenara, her şeyi bir tek kendisi bilir gibi konuşuyor. Sizin o hızlara çıkıp çıkmayacağınız ile ilgili bir şey mi yazmışım? Ya da herhangi bir bisiklet sürücüsünün? Siz de dediğiniz gibi gaza gelip bana yorum yazıyorsunuz 🙂 60/70 km hızlara çıkmak düz yolda kolay değil, prof sporcular bile bu hızları görmekte, bitiş çizgisinde zorlanıyor diyorum, bu hızlara çıkamaz demiyorum kabaca (basitçe) neyi eleştirdiğinizin bile farkında değilsiniz. Time trial bisikletler örnek verilmiş, ben de o örnek verilecekse bir bisikletin çıktığı hızlar olarak, bir bisiklet nasıl daha hızlı gidebilir ya da bir bisiklet kaç km son hıza ulaşabilir diye kafa patlatan üni öğrencilerinin bilimsel deneyler ile ulaştıkları hızları da örnek verelim dedim. Mevzu son hız ya da çıkılan hızda eğer. Olay bundan ibaret.. Ne 60 km son hız demişim ne feriştahı gelse 60 km yi geçemez demişim. Ne de buna benzer bir şey.. Siz bence bir daha okuyun yazdıklarımı..başkalarının yorumlarından okumayın..