DJDiamond
Üye
- Tepki
- 85
- İsim
- Fazlı Berkay Koçak
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Ümit
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Dünya şampiyonluğuna oynayan, tam ultra pro bisiklet yarışçıları ve onlara eşlik eden spesifik donanım ve ayarlardaki bisikletler ile ulaşılan son düzlük sprintleri 53-59 km hızlar..
55 km/sa hızları Ganna,T.Martin,Campanearts tarzı saf power rouleurler 40-45 kmlik TT etaplarında ortalama hız olarak yapabiliyorlar.
İyi organize bir sprint treninde pahoson pilotunun ardından ok gibi fırlayan iyi bir sprinter patlayıcı gücüyle son birkaç yüz metrede çok çok daha yüksek hızlara çıkar. 55-60 ların esamesi bile okunmaz diyebiliriz.
Triatlon mevzusu başka bir konu o zaman işin içine ilona peltier denilen hanım efendi zatı muhteremin 126,50 km hıza ulaşan bisikletini de koyalım. Motor destekli hız rekolarında da fred rompelberg e ait 268,83 km lik hız rekorunu da ekleyebiliriz. Mantık hıza dayanıyorsa. Bunun yanında benim rastgele izlediğim sprintlerde aklıma gelen ilk isim mark cavendish.. Bu adam genelde 53-63 km hızlar la bitiriyordu.. Ki bu gelmiş geçmiş en iyi sprinter olarak kabul edilir.. Şimdi ya bu adam işi bilmiyor ya da sen 50-60 km leri aşağılarken, bu hızlara ulaşmanın bırak sprintte normal düzde bile klasik bir değer olduğunu söylüyorsun..
Sakin ol şampiyon.
Nedir bu saçma sapan agresifliğin.Dinine imanına, karekterine mi küfrüm ettim de böyle agresifleşiyorsun.
Benim birisini,bir durumu,küçümsediğimi ,aşağıladığımı benim yazımdan nasıl çıkabiliyorsun.Hayret.O yazıda ne zoruna gitti.
Hiç bilmiyorsan açarsın bir tane zamana karşı hız ortalamasına bakarsın.
Hiç araştırmadan saniyesinde buldum, bak.
2021 BİREYSEL ZAMANA KARŞI
(link)
Bir de ne demişim; ''yapabiliyorlar'' Yeterlilik bileşik fiil kullanmışım.
Sprinterlerin top speedlerini de sen araştıver, sonra gelirsin.
Velev ki yanlış biliyorum,düzgünce anlatırsın.Herkes öğrenir.
Bu cümleyi yazan sensin. Ya yalan yanlış şey yazmayacaksın. Ya da yanlış olduğu gösterilince bozulmayacaksın. Proların maksimum depar hızları 60 km falan değil. Bi de çok alakalıymış gibi araç arkası hız rekorunu, veya bisikletin komple aero kapsül içinde olduğu rekorları söylemişsin. Hey allahım yarabbim...Dünya şampiyonluğuna oynayan, tam ultra pro bisiklet yarışçıları ve onlara eşlik eden spesifik donanım ve ayarlardaki bisikletler ile ulaşılan son düzlük sprintleri 53-59 km hızlar..
Yarın gel bizim şirkette işe başla usta (not: uçak olarak)