Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

eBay

Scudo
ebay üzerinden epey alış veriş yaptığım için ufak bir araştırma yaptım, ancak satıcıların geneli gönderim için yüksek kargo ücretleri alıyorlar. Uygun bir alternatif bulabilirim diye düşündüm ancak maalesef olumlu sonuç alamadım.

amazon.co.uk üzerinde satılıyor ama onlarda Türkiye'ye göndermiyorlar.

Selam deniz,
37 eurodan daha ucuz olan yollama tarzi 30euro oluyor ama bunun ne garantisi nede takip numarasi var. 37 euro olan kargo 500euroya kadar sikortali ve takip numarasi var. Baska bir yolu daha var oda ya GLS yada UPS kargo sirketi. bunlar 5 ile 15 euro arasi bir ücret aliyor ama malesef bu sirketlerle sadece üye olan firmalar yada magzalar gönderebiliyor. Ayrica EMS italyanin DHL'i oluyor. :) Avrupadan türkiyeye bir paket 2 günde geciyor ama malesef türkiye ici dagtimi yaklasik 10-15 gün sürüyor. :(

Umarim bu bilgiler sana yardimci olur.

• Beğen
Tepkiler: deniz erk
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ama bu ayakkabı konusunda yıldım artık. sürüşüm daha eğlenceli olsun diye güzel bir ayakkabı almak istedim. Türkiye'deki fiyatlar uçuk durumda, yurtdışından almak istiyorum beğendiğim modeli buluyorum numarası olmuyor, numarası olursa eğer kargo bedeli olarak 100liraya yakın para istiyorlar. bu sporun ihtiyaçlarını karşılamak çok zor bir insan için. daha önce 3 ayakkabıda yaşadım böyle. forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla sorun yaşatmaması için almışken güzel bir tane almak en iyisiymiş ama bu iyileri bulmakta imkansız neredeyse. nisbeten diğerlerine göre ucuz yollu olanları alayım desem onlarında cok da bir farkı yok pahalılardan.

Ebayden aldığım 1 hafta 10 gün önce gelmesi gereken çinli hongkonglu paketlerim hala elime ulaşmadı.
Acaba ptt'de veya gümrükte bir sıkıntı mı var?
özellikle bu aralar çinden paket bekleyip de gelmeyen varsa bu başlık altında paylaşalım. veya ptt'den bilgisi olan varsa yine paylaşmaktan çekinmesin:)

Not: ben Ankara'dayım diğer şehirlerde durum nasıl bilmiyorum.

dx.com dan paypal ile yaptığım alışverişin 45 günü dolmadan para iade talebi açtım paypal dx.com a 30 şubata kadar cevap süresi verdi süre bitiminde toplamda 2 ay olacak o saaten sonra gelen üründe artık gelmesin

Ürün takip numarası vermediler mi? PTTden nerede olduğunu takip edebilirsiniz? Bazı ürünler geç gelebiliyor eğer takip numarası var ise sıkıntı olmaz. Yoksa ürünün kaybolma ihtimali var. DX.comdan siparişlerim en uzun 25 gün içerisinde elime ulaşmıştı. En uzun sürede ulaşan ürünüm de aliexpress.com dan aldığım forma takımıydı. 45 günde falan geldi

@Betül özkal

takipsiz almıştım bunları.. ıvır zıvır ucuz şeyler. benim de bissürü alışverişim oldu ne kadar sürede gelceğini ezberledim artık :) Fakat gelmeyince işte... Cüneyt Beyin de benzer problemi var sanırım. Demekki ya ptt işini yapmıyo. ya da bizim paketler gümrüğe takıldı.

Ucuz şeylerse gümrüğe takılma olasılığı çok düşüktür diye tahmin ediyorum. Amerikadan araç parçaları aldık hediye olarak kargolattık bir sürü parça o takıldı onunda takılması normal fakat sizin parçaları takip numarası olmadığından pek fazla önemsemiyor olabilirler. Takip numarası keşke alsaydınız aklınız kalmazdı

Ebay'den aldığım ürünün son gelme günü 10 şubattı. Hâlâ bekliyorum.

Loading %61..

Büyük paketleri zaten hep açıp bakıyo bizim meraklı gümrük memurları :D takip kodu olmadan da hep ulaşırdı bana, o yüzden fiyatı düşük ürünlere almamaya alıştım.
Acaba 2014de yıllık 5 alışveriş sınırını uygulamaya başladılar mı diye düşünmeye başladım.. Aynı durumu yaşayan umarım yoktur

çinde yılbaşı olayı var zaten bu aralar her ürün 10-15 gün atar.
zaten Tr'de problemli şu ara.

Ayrıca aldığınız üründe illaki bir tracking number vardır.
o numarayı aşşada verdiğim siteden kontrol edin.

abuk subuk çin yazıları ile karsılarsanız komple yazıları kopyalayıp google translate çince - türkçe şeklinde yapıştırın.
illaki bir bilgi edinirsiniz.

(link)

@kivilcimb

Yılbaşı olayını bilmiyordum, fakat niyeyse satıcılar da bu konuda bir şey demedi.
takip kodum yok, yine de teşekkür ederim site ilerde lazım olabilir

@kivilcimb

yaklaşık 10 gün önceydi o zamanlarda alınsaydı ok ama ondan önceyse gelmesi lazım normalde.

Benimde bir kaç parça şey var bazıları geldi bazısı gelmedi halen beklemekdeyim satıcı 10 gün daha bekle dedi gelmezse refund isticem. Bazen öyle oluyorki para iademi alıyorum bakıyorsun 2 ay sonra geliyor birazda burdakilerlede alakası var açıkcası.

@kivilcimb

yaklaşık 10 gün önceydi o zamanlarda alınsaydı ok ama ondan önceyse gelmesi lazım normalde.

Benimde bir kaç parça şey var bazıları geldi bazısı gelmedi halen beklemekdeyim satıcı 10 gün daha bekle dedi gelmezse refund isticem. Bazen öyle oluyorki para iademi alıyorum bakıyorsun 2 ay sonra geliyor birazda burdakilerlede alakası var açıkcası.

Bende bi arkadaş aracılığıyla forma takımı sipariş ettim bugün itibariyle tam 26. gün umarım gelecek. Benim satıcım yılbaşı olduğunu belirtti ama ben neden gecikti diye sorduğumda. Bana bu hafta için geleceği söylendi ama yine ses yok. Aciliyeti yok ama can sıkıcı...

Açıkçası ben de bir süredir beklemekteyim kargomu. İşin ilginci satıcının verdiği gönderi kodunu sorgulatınca bu koda kayıtlı gönderi yoktur diyor. Satıcı hakkında da %96 olumlu yorum var 1000 küsür yorumdan.

Şu an bi gariplik var gibi, normalde takipsiz gelen postalrın bile takibi yapılabiliyor, ayrıca son 2 takipsiz kargomun 2si de fiyat düşük olmasına rağmen gümrük kontrolünden geçti. Sanki denetimler sıkılaşmış gibi..

Geri