@yuzuakyener
Bu özellik oldukça faydalıymış. Bende Sports-Tracker bir kez kendini kapatıp açtı kayıt sırasında, sonra da kaldığı yerden devam etmedi, kayıt çöpe gitti.
@ugurbilgin
Ben iPhone için şarjlı kılıf kullanıyorum, 30-40 liralık bir ürün, %50 civarı ekstra şarj sağlıyor. Ayrıca 2 kalem pil takılabilen bir şarj cihazı aldım, onun da 40-50 lira gibi bir fiyatı vardı galiba. Hem kalem pil şarj etmek için kullanılabiliyor, hem de içinde şarjlı kalem pil varken USB kablo ile telefona bağlayınca telefonu şarj ediyor. O da 2 şarjlı kalem pil ile %50 civarı şarj sağlıyor telefona. Şarjlı kılıfa göre dezavantajı büyük olması, avantajı ise yanında isteyebileceğin kadar kalem pil taşıyabileceğin için şarj kapasitesinin yüksek olması. At çantaya 10 tane kalem pil, istediğin kadar şarj et. Kamplı turlarda bile kullanılabilir, günlerce kayıt tutulabilir.
iPhone ekran sürekli açık tutularak Sports-Tracker'da kayıt tutulduğunda 4-5 saatte şarjı tüketiyor. Kaydı başlatıp ekran kilitlendiğinde, ara ara göz atma amaçlı veya ihtiyaç olduğu anlar dışında ekran kapalı tutulduğunda, şarjın dayanma süresi 8-10 saate varabiliyor. Ben genelde sadece şarjlı kılıfı alıyorum yanıma, ama bahsettiğim portatif şarj cihazı da yedek pillerle birlikte formanın arka cebine atılabilecek makul boyutta bir ürün.
@ugurbilgin
Bu ürün de kapasitesi yüksek, makul fiyatlı ve şık bir ürünmüş, güle güle kullanın.