hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 34.184
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yığınak önemlidir. Bu gönderiden sonraki 2 ay içinde, ömrüm sonuna kadar yetecek iç-dış lastik, SL ayakkabı ve zincir ihtiyacını da tamamladım. Artık tamamım. İç lastikler yıllanınca sorun çıkarmaz umarım.Hocam şaka maka ne stoklayabiliriz, çok ciddiyim bu konuda stoklamak istiyorum
@asi_arnie İyi de, niye bağırıyosun güzel kardeşim 😂
@asi_arnie İyi de, niye bağırıyosun güzel kardeşim 😂
Türkiye cumhuriyeti uluslararası düzeyde fiilen batmıştır. Bakın cds 800 e dayandı. Bu değer Venezuela da 700 e geldiğinde yıllar önce bu ülkenin batmasına sebep olmuştu. Aynı şey bize de olacak. Aslında bu CDS, bir nevi güven endeksi ve borçlanma maliyetidir. Bunun 800 olması demek, bir ülkeye yatırımcı gelirse yüzde 800 oranında parasını riske atmış demektir. Bu kadar yüksek risk yüksek faizli borçlanma anlamına gelir. Yani devlet hazinesinin ihtiyacı olduğu zaman dışardan sıcak parayı sana çok yüksek faizden verirler riskin çok yüksek çünkü. Devlet dışardan para bulamayınca mecburen iç kaynaklara yönelecek. Dünkü açıklamaların benzerini (maliye tasarruf tedbirleri) daha önümüzdeki aylarda sıkça görürüz. En son çare mevduatlar ve halkın menkul gayri menkullerini el koymaya kadar gider çünkü devlet bütçesi özel sektör gibi değil çok büyük ve karışık bir sistemdir. Bu sistem bir kere batarsa geri dönüşü yok evlerinizi arabalarınızı alırlar yakında. O günler uzak değil maalesef.
....
Bu arada mal sahibi olsam ve 1,5-2 milyonu bir eve saysam, ben de kira bedelini %100 yükseltirdim. Suçu ev sahiplerine atmamak lazım.
malesef çocuklara nasıl bir ülke bırakılacak kara kara onu düşünmeye başladı insanlarBisiklet özelinde aklıma ilk gelen şey zincir. Ev için çamaşır deterjanı şeker makarna tuvalet kağıdı vs bozulmayacak ürünleri almaya başladım. Çünkü benzer durum Ocak ayında da oldu, memura yapılan zam kadar, hatta fazlasıyla her şeye zam yaptılar. Diyeceksiniz nereye kadar dayanacak bunlar, yorumsuz. Maaşıma o kadar zam gelmiyor
aynen öyle malesef ki bi bakıma bile 500 istiyolar 0 arabanın bakımı 2000 lira zaten araba bakıma götürsem daha iyi[/QUOTE]Bisikletimi yaptırabilmek için evcil hayvanimi sattım. Düştüğümüz duruma bakarmısın. Dandik fren pabuçlari olmus 80 90 lira. B.ktan elcikler olmuş 100lira. Öğrenciyiz abi be birde
50 ve işte ben polat alemdar karşındayımMazot
10 tl ''Kürt Bedo'' öldü.
15 tl ''Faris Sarıyayla'' öldü
20 tl ''Demir Görkemli'' öldü
25 tl ''Cerrahpaşalı Halit'' öldü
30 tl ''Süleyman Çakır'' öldü.
aynen öyle malesef ki bi bakıma bile 500 istiyolar 0 arabanın bakımı 2000 lira zaten araba bakıma götürsem daha iyi
Helal olsun harbiden tebriklerYaptıkları da bir şey olsa bari. Ben bakım parasının hakkını veren yer görmedim. Bu yüzden tüm işleri kendim yapmaya çalışıyorum. Mesela akort işini de bugün çözdüm. Evdeki bozuk rulmanın dış çemberinden akort anahtarı yaptım. 290565 dosyayı görüntüle