Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

İnanılmaz hızlı gönderileriyle kendini alkışlatan firmadır benim gözümde. Salı günü saat 14.00 gibi İstanbul'da bir mağazadan, 16.00 gibi Erdoğanlar Bisikletten sipariş verdim. Bu sabah 10.00'da Erdoğanlar siparişi gelmişti. (İstanbul içi olanı bekliyorum hala :))
Hızlı çalışan, sorun veya sorunuz olduğunda hemen dönüş yapan bir firma. Sitelerinde kargo takip no'su görünmüyor ama maille sorun hemen yolluyorlar takip numarasını)

moon_comet.jpg
(Aldığım Moon Cometler hatrına bu gece sürüşe çıkıcam. Sonrasında onlar için yorumlarımı paylaşırım)

Scudo
Whatsapp hesapları etkin kullanılmıyor sanırım. YaZıyorum ama birkaç gün sonra dönüş oluyor. Belki de çok mesaj alıyorlardır

Geçen gün mağazalarına gittim, güzel büyük, bol çeşit var.
Yardımcı olan arkadaşta gayet yardımsever ve samimi şekilde yaklaştı. Katlanır bisikletlerle ilgili bilgiler verdi.
Ama sadece Tern , Bronto ve K-Rock olması eksi puan kendi adıma. Ama firma olarak güven veriyor

Son 2 sene içerisinde benimde Erdoğanlar Bisikletten birçok bisiklet sarf malzemesi (fren balatası, zincir yağı, balata spreyi, zincir sökme aparatı vs.) alışverişim oldu. sipariş verdiğim günün ertesi kargolarım elime ulaştı. İhtiyaçlarım doğrultusunda tercih ettiğim ilk mağazadır.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Ruhpastası
En son Nisan ayının son haftası farklı günlerde bir kaç kere yazdım kısa sürede geri dönüş yapmışlardı. Şuan nasıl bilmiyorum ama telefonla da baya ilgililer.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de birkaç gün önce direk mağazadan kask aldım, düzgün kaliteli bir mekan.

@BerkEvren Merhaba bu aldığınız ışıkların linki varmı verebilirmisiniz rica etsem birde parlaklık yeterince. iyimi

@Ervin
Parlaklıkları ile ilgili (link) burada uzun uzun inceledim ışıkları.

Ön lamba için
(link)
Arka lamba için;
(link)

3 Aydır kullanıyorum lambaları bu arada. Gayet memnunum.

Ben web sitelerine ulaşamıyorum epeydir. Yakın zamanda internet alışverişi yapan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Cevat_MD Normal çalışıyor siteleri. Hatta 2 hafta önce birşeyler aldım. (Yine 1,5 gün sonra İstanbulda elime ulaştı)

@BerkEvren Benim bilgisayardaki virüs programı engel koymuş olabilir o zaman. Bu ve başka bir kaç site daha var bu şekilde. İnceleyeyim...

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@BerkEvren teşekkür ederim ama oldukca yüksekmiş fiyatları ürünlerin kalitesine lafım yok tabiki

Hali hazırda kullandığım Sigma 25.10 nabız saatimi, yol bisikleti için mini pompamı ve Sigma yol bilgisyarı kadans sensörünü ve Sora yol bisikleti rublesini aldım. Fiyatları çoğu üründe piyasanın altında, stokları güncel. İletişim çok iyi ve kredi kartına taksit imkanı çok iyi. Güvenilir bir satıcı, bir şey lazımsa mutlaka bakarım fiyatlara.

• Beğen
Tepkiler: mertznc
@Onat G. merhaba pompa olarak ne aldınız öğrenebilirmiyiz en az 120 psi basan pompa lazımda bana

@tolgahantanguc
Fiyatlar dışında birçok kişi memnun kalmış galiba, bana da fiyatları fazla geldi :)

Erdoğanlar bisiklet cep numarası tarzı birşey var mı whatsapp iletişimi gibi

@mertgulkokan şirket telefonlarına veya maillerine hemen cevap veriyorlar. Şirket cep telefonu kullanmıyor bildiğim kadarı ile..

@mertgulkokan

0533-462-32-75 whatsapp.

Özetle güvenilir, iletişimi son derece olumlu, gönderileri ve sonrası ilgilenmeleri çok hızlı. Cube bisikletimin gidon tıpası haftasonu turu dönüşünde yerinde olmadigini fark ettim, belli ki bir yerde düşmüştü, hemen durumu Lütfü beye bildirdim ve pazartesi göndereceklerini söylediler, bugun de sagolsunlar kargolamislar, o yüzden güvenle alis veris yapabilirsiniz arkadaslar, sunu da belirtmek isterim ben yüz yüze hiç görüşmedim malum mağazaları Ankarada , ben ise istanbul'da ikamet etmekteyim.

• Beğen
Tepkiler: orhankurtuluş
ankaranın en iyi bisikletçisi bence , malzeme çeşidi, fiyatlar ,indirimler, hızlı kargo ,alışveriş , güler yüz hepsi güzel. Teknik açıdan test etme fırsatım olmadı ama muhtemelen o konuda da ilk 3 te dir bence.

Geri