Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@uqurcinar benim bilgim yok öyle dolaşırken denk geldi belki bilen arkadaşlar varsa markayı alabilirler diye paylaştım baya bi indirim olmuş gibi gözüküyor çünkü.

• Beğen
Tepkiler: uqurcinar
Scudo
Flo'da bu kısımda 1 alana 1 bedava kampanyası var. 2 ayakkabı aldım kız arkadaşıma 20 liraya süper :D
(link)

@rknsycck muhtemelen biz aldık :D Kuzene hediye olarak :D Çünkü indirime girdiği anda zaten 1 adet vardı :ssrtcbya:

aLpD0Q.jpg

Arkadaşlar Decathlon'dan mail geldi. 23 Nisan'a kadar ücretsiz kargo için şu adımları uygulayın. ürünü satın alınca kod kısmına mng2017 yazın. Sonra kargolardan Mng kargoyu seçin(zaten mng kargonun altında ücretsiz yazısını göreceksiniz). İç lastik vs alın ücretsizken kargo :D

Bu arada arkadaşlar bisiklet çorabı alacaktım. Araştırdım içeriği İçerik : 98% Polyamid 2%Elastan ya da daha az Polyamid vardı içerisinde. Daha ucuzlarında ise Polyamid miktarı daha azdı, pamuk fazlaydı. Bilmiyorum hangisi daha iyi ancak pahalıdan yola çıkarak Decathlondaki koşu çoraplarına baktım. Çünkü bisiklet malzemeleri isminden dolayı daha pahalı oluyor :D Şu çorabı buldum 94.00% Poliamit, 06.00% Elastan içeriği. Çifti 10 lira, bu içeriğe sahip olan diğer çorapların tanesi 12- 15 lira en ucuzu :D Bunu da ek bilgi olarak buraya koyayım.
Linkte bu (link)

Arkadaşlar migroslarda uyku tulumları oldukça iyi bir fiyata inmiş. (13,50TL)
Dikdörtgen olması yazlık bir tulum için güzel olmuş. Tam açıp battaniye olarak da kullanılabilir. Ya da üstünüzü örtmeye gerek kalmayacak sıcaklarda, mat olarak kullanılabilir.

Dosyalar

• FB_IMG_1492540364246.jpg
    FB_IMG_1492540364246.jpg
    43,8 KB · Okunma: 160
  • IMG-20170418-WA0011.jpeg
    IMG-20170418-WA0011.jpeg
    89,9 KB · Okunma: 156
@mervan kızıl

comfort ve ekstrem dereceleri hakkında bilgi verebilirmisiniz. Ve ağırlığı ne kadardır.

Tchibo'da bu sele ve elcik indirime girmiş, sele nasıl bir şey iş yaparmı sizce

(link)

@anzolot
Sele yi bilmemde yazın elçikler ter den feci kokabilir

Arkadaşlar merhaba (link) dan alış veriş yapmayı düşünüyorum. sorun çıkıyor mu? 45€ Luk bir alışveriş olacak. Ek olarak sadece KDV mı ödeyeceğim?

45 euro sadece ürün mü? yoksa kargo dahil mi? @çimtay

@srdrmrs ürün 37€ gibi + 8€ da nakliye. Başlangıç anahtar tamir seti Teşekkürler

Gene boş yapmaya devam ediyorsunuz.

BU KONU ALTINDA SORU SORMAYIN. ÜRÜN LİNKİNİ YAZIN VE İSTİYORSANIZ AÇIKLAYIN. ÜRÜNLERE DAİR DE SORU SORMAYIN KONU ALTINDA. ÖZEL MESAJLAR DİYE BİR ŞEY VAR.

@Serkan Mıstınoğlu
Giant arka bagaj alamadım yazdım sitesinden gönderemeyiz dediler. giant Türkiye de yoktu hatta sizin bisiklet uyumsuz dediler, uyduğunu yurtdışı sitesinden göstererek zor ikna ettim gelmesini bekledim geldi yaktılar sayemde benim model arka bagaj takılacağı öğrenildi

Geçen sene 69.99 dan almıştım,şimdi 39.99'a inmiş..Gayet güzel ve kaliteli.Şuan 38-40 bedenler kalmış.

(link)

Gaerne yol ayakkabısı inidirimde

(link)

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Nyusha evet ama sizin fiyat paund. Bu ise Euro. (link)

uygun fiyata güzel gözlükler var bugün son günmüş.

(link)

MERLIN de spd ayakkabı
MTB spd 127 TL
(link)
tabi ki yol bisikletlerinin her şeyi pahalı ayakkabı da..200TL
(link)
karbon degil ancak bağcık şekli vs açısından üst model

Geri