Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Scudo
selamlar,
belirli bir mesaj sayısına kadar sanırım url paylaşamıyoruz.
fakat alıntı yaparken de mesaj göndermemize izin vermiyor.
dolayısıyla alıntı yapılan uzun yazı içerisinde verilen linkleri bulup kaldırıp tekrar düzenlemek gerekiyor.
bence bu bir sorun teşkil ediyor.

sanki eski forumda(vbulletin) en altta online kullanıcı sayısı yazıyordu şuan yok mu bu özellik? aktif kullanıcı sayısı baya azalmış gibi

sanki eski forumda(vbulletin) en altta online kullanıcı sayısı yazıyordu şuan yok mu bu özellik? aktif kullanıcı sayısı baya azalmış gibi

Ana sayfada sağ kısımdaki "Çevrimiçi üyeler" kutusunun alt kısmında yazıyor.

unknown.png

• Beğen
Tepkiler: observer
Bazı arkadaşlar var, herkese agresif agresif cevaplar vermeyi alışkanlık haline getirmiş, kendisi çok bilmiş ve ukala olduğu halde başkalarının cevaplarında sürekli bir ukalalık arayan, kendisine beynini kullanarak cevap veremeyeceği bir şey söylendiğinde de "Strava'ndaki ortalama hızın şu değilse adam değilsin zaten" falan gibi ya da "sıkıyorsa şuraya gel ağzını burnunu kırayım" gibi akıl fikir yoksunu cevaplar veren.

Bu arkadaşları yönetime şikayet etmek bir işe yarıyor mu yoksa yaşının onda biri çocukların seviyesinde davranışlar sergilediği için gülüp geçmek yeterli mi?

Bazı arkadaşlar var, herkese agresif agresif cevaplar vermeyi alışkanlık haline getirmiş, kendisi çok bilmiş ve ukala olduğu halde başkalarının cevaplarında sürekli bir ukalalık arayan, kendisine beynini kullanarak cevap veremeyeceği bir şey söylendiğinde de "Strava'ndaki ortalama hızın şu değilse adam değilsin zaten" falan gibi ya da "sıkıyorsa şuraya gel ağzını burnunu kırayım" gibi akıl fikir yoksunu cevaplar veren.

Bu arkadaşları yönetime şikayet etmek bir işe yarıyor mu yoksa yaşının onda biri çocukların seviyesinde davranışlar sergilediği için gülüp geçmek yeterli mi?

Gülüp geçmek yetersiz kalırsa, çok rahatsız ediyorsa tabiki de yorumu şikayet et butonundan sebebini belirterek iletirseniz gerekenler yapılır..

Düzde 5 km boyunca min 30 kmh ortalama yapabiliyor ve bunu Strava üzerinden sayısal veriler üzerinden kanıtlayabiliyorsan şikayet butonu açılıyor diye biliyorum amcam.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Şikayet değil de bir soru sormak istiyorum. Hem mesaj atıp hem de nasıl 0 mesaj sayısı bulunup 2 tepki alınmış oluyor?
1670402125972.png

Şikayet etmeniz bence yeterli olacaktır. Çünkü onlar zaten karakterini ortaya koyuyor.

S.a , bu konu açabilmek için kaç mesaj atmamız gerekiyor veya presedürü nedir ?

• Hahaha
Tepkiler: oscak41
S.a , bu konu açabilmek için kaç mesaj atmamız gerekiyor veya presedürü nedir ?
Yeni başlık açmak 2012'den 2022'ye gelen bir başlığı var aslında. Yeni üyelere veya ara vermiş üyelere belirli bir süre aktif olma sonrasında otomatik açılan bir sistem en azından ben öyle biliyorum. Zaten forumda binlerce başlık var arşivde veya aktif olan cevaplanan, benzeri konuların tekrar tekrar açılıp konu kirliliğini önlemek adına bu yöntem uygulanıyor. Sağ üst profilinizin tarafında ilgili konu hakkında anahtar kelimeler ile arama yapıp ilgili başlık veya ona yakın başlığa da ulaşabilirsiniz.
arama.JPG

• Beğen
Tepkiler: altur
1688026021777.png
Hâlâ dilek ve şikayetlerimizi buraya yazabiliyormuyuz bilmiyorum ama imza kısmındaki resim sınırlaması arttırılsın.

Yeni başlık açılabiliyor mu ya forumda? Adminler bi ses edin, server masrafları falan mı artıyor başlık açınca? Hayır öyleyse "Başlık" diye bir meta başlığımız olsun, herkes her şeyi oraya paylaşsın.

Biraz abartmıyor musunuz sevgili adminler?

Orbea M30i hikayesi paylasalim dedim bir baktım Orbea Kullanicilari başlığı altındayım. Giant zamanında ne güzel hikayesini paylaşmıştım. Bisiklete özel baslikta acamiyoruz artık galiba. Forumu tek ana başlık altında toplayalım bence Bisiklet 😂

Son düzenleme:
Konu açabilme mesaj sayısı 30'a düşürülebilir mesela.

• Beğen
Tepkiler: mashadow
Bu ülkede bisiklet ve bisikletçilerin kaderini değiştirecek bir başlık açacağım ama mesaj sayım yetmiyor 😂. Önüm hep kesiliyor. Mesaj sayım artsın diye boş boş mesajlar yazacak da değilim (bu hariç). Artık siz düşünün sayın yönetim

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: makaram ve Özcan
@mashadow , neymiş bu " bisiklet ve bisikletçilerin kaderini değiştirecek" konu?
Bilelim de sonra tarih ve camia karşısında mahcup olmayalım ..

Bu ülkede bisiklet ve bisikletçilerin kaderini değiştirecek bir başlık açacağım ama mesaj sayım yetmiyor 😂.

Başlığın adı Çin'e bisiklet turu mu olacak acaba 🤔🤣🤣

• Beğen
Tepkiler: mashadow
Geri