İhsan yanlış anlamışsınız beni, Reddit'e çekip gidin demek istememiştim. Burayı Reddit yapmaya gerek yok dedim sadece. Bir de, sadece siz yazmadınız bu arama kısmının kullanışsızlığını, bir kaç kullanıcı da yazmıştı daha önceden de. Daha kullanışlı bi arama özelliği için ne olması gerekiyor? Ben gelişmiş arama kısmında istediğim şekilde istediğim şeyi bulabiliyorum genelde. Bulamadığım oluyorsa da bi önceki mesajımda açıkladığım gibi ya bambaşka başlıklar altında hiç bir şekilde ortak kelime bulamadığım için ya da olmadığı için bulamıyorum. Bilemiyorum, daha iyi bir arama özelliği için "lamba" yazıp arattığımda "bunları da listeliyorum; ışık, far, aydınlatma" gibi bi dönüş yapması mı gerekiyor mesela? Çok çok ne olabilir, birden fazla kelimeyi içeren aramaları bağımsız şekilde aratabilmek belki daha kolay olabilirdi ama bu sebepten bulamadığımı düşündüğüm bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Ya şimdi söyleyeceğimi yanlış anlayacaklar olabilir yine ama, İhsan size cevaben de yazmıyorum şahsi algılamayın lütfen, bir bilgiyi arama işi bi tık daha yeni nesile çok gereksiz geliyor gibi görüyorum. Yani sadece aradığı şeyle ilgili bilgiyi çok hızlı bir şekilde bulmak istiyor, bulamadığında da arama yaptığı platformu vasıfsız olarak sınıflandırıyor. Bense aksine, hayatım boyunca edindiğim pek çok bilgiyi bir şeyler ararken edindim. Yani merak ettiğim bir şeyle ilgili bi ansiklopedi karıştırırken saatler geçirirdim o ansiklopedi karşısında. Şu anda bile konumuz bisiklet ya, örneğin profesyonel yol bisikleti yarışlarıyla ilgili en ufak bi bilgiye ihtiyacım olsa belki 2-3 dakika içinde o bilgiye erişebilsem bile o sırada gözüme çarpan başka konulara dalıyorum, kendimi "aa bu böyle miymiş yavv?" veya "böyle de bişey varmış" falan derken buluyorum. Diyeceğim; aramaya harcayacağınız zamana acımayın, ama siz bilirsiniz tabi yine de.
Uzun lafın kısası, yaşlanmışım. Benim için konu kilit