Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

boy:173
kilo:78
bisiklete binmiyorum 4 aydır binerken 71 kiloya düşmüşütüm şimdi 78 kiloyum ne yapıcağımı şaşdım,gün geçtikçe kilo alıyoruz,zor sigara ekmek un çok fena etkiliyor.

Scudo
Boy: 181
Kilo:83

Bisikletle birlikte spor salonuna gidiyorum. Hedefim 76-77 kilo bakalım.

Yaş 47
Boy 178'di en son..
Kilo 89 :(

boy: 1.67
kilo: 50 :)

63 kilo 1.72 boy eski yol bisikleti kullanıcısıym

1.79cm / 84 kg - 33 Yaş

@vela2016 Aslında sürmekle ilgili bi soeun yok,uyku ve beslenme düzeniyle alakalı bir durum

Bisikleti alalı 4 ay oldu, istanbulda yaşıyorum fakat okulum yüzünden erzurumdayım ve kış mış demeden -35 derecelerde bile bisiklete binmeye devam ettim okulumla yurt arası 10 km 10+10. 20 km haftada 4 gün yol yaparak 3 ayda 143 kilodan 118 e düştüm, boy 183. Hedefim 90 kg.Şuanda 2 tane sıkıntım var biri bacak aram tahriş olmaya başladı hatta bazen ufak ufak kanıyor:( önerisi olan varsa duymak isterim, diyeri havalar ısınmaya başladıkça ben daha çok terliyorum bide bu terlemeye çözüm bulsam süper olur.
ghost se1175

Ya aslında surus ve spor yemek olaylarına cok dıkkat edıyordum ozellıkle 15 Temmuz da yasanan olaylar yuzunden ıs yogunlugumuz ve mesaı saatlerımız arttı 6 aydır yaklasık spor yapamadım kı bu benım ıcın cok zordu yavas yavasda olsa tekrar gerı donmeye calsııyorum yas 29 boy 190cm kılo 102 :D bu kadar acıklamayı sırf 102 kıloyum ama sebebı bu demek ıcın yazdım :D utandım yemın edıyorum :D

22 şubat 87.3kg
1 mart 85.2 kg

Tartılma günüm yarın. Tartıldıkça yazarım :)

• Beğen
Tepkiler: Volks
  • boy 185 kilo 97. sebep? mimarım.
  • bisiklete binemiyorum en son turumu hatırlamıyorum. sebep? mimarım.
  • :(

Boy:180
Kilo:90

@Kerim94
bacak arası pişik yapıyorsa uzun taytlardan al kardesım ıcıne tayt gıy nıke pro combar tarzı urunler ısını gorur gecmıs olsun

2 3 hafta kadar öncesine kadar biraz tembellik biraz da beslenmeme dikkat etmediğimden dolayı 74 kiloya kadar çıktım geçen yaz 69 kilo idim şimdi düzenli antrenman ve beslenme ile 71 kiloya indim hedef 67-65 arası boy ise 174 çalışma biçimi ise yağ yakımını nabzın da çok sert olmayan sürüşler.

@Kerim94 o bolgedeki yaranin kapanmasi icin biraz ara vermelisiniz bence..her bindiginizde olusan kabuklanmalar tekrar acilacaktir..ter, agirlik ve surekli surtunmeden dolayi iyilesme zor olur..cok degil 1 hafta binmeyin islem tamamdir..

• Beğen
Tepkiler: Kerim94
Boy:183
Kilo: 30 gün önce 92, Şu an: 88 Hedef: 82-85 arası sabitlemek.

Protein diyeti yapıyorum. Kilo vermek isteyen aynı zamanda güçten düşmek istemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: iksis
@leintair pişik olmuyorda, makat ile cinsel organ arası tahriş oluyor acaba seleyimi değiştirsem

Ne bi tayt kullanıyorum ne başka bişey, hoş arasamda bana göre yok zaten :kötü:

Geri