boy:173
kilo:78
bisiklete binmiyorum 4 aydır binerken 71 kiloya düşmüşütüm şimdi 78 kiloyum ne yapıcağımı şaşdım,gün geçtikçe kilo alıyoruz,zor sigara ekmek un çok fena etkiliyor.
Bisikleti alalı 4 ay oldu, istanbulda yaşıyorum fakat okulum yüzünden erzurumdayım ve kış mış demeden -35 derecelerde bile bisiklete binmeye devam ettim okulumla yurt arası 10 km 10+10. 20 km haftada 4 gün yol yaparak 3 ayda 143 kilodan 118 e düştüm, boy 183. Hedefim 90 kg.Şuanda 2 tane sıkıntım var biri bacak aram tahriş olmaya başladı hatta bazen ufak ufak kanıyor önerisi olan varsa duymak isterim, diyeri havalar ısınmaya başladıkça ben daha çok terliyorum bide bu terlemeye çözüm bulsam süper olur.
ghost se1175
Ya aslında surus ve spor yemek olaylarına cok dıkkat edıyordum ozellıkle 15 Temmuz da yasanan olaylar yuzunden ıs yogunlugumuz ve mesaı saatlerımız arttı 6 aydır yaklasık spor yapamadım kı bu benım ıcın cok zordu yavas yavasda olsa tekrar gerı donmeye calsııyorum yas 29 boy 190cm kılo 102 bu kadar acıklamayı sırf 102 kıloyum ama sebebı bu demek ıcın yazdım utandım yemın edıyorum
2 3 hafta kadar öncesine kadar biraz tembellik biraz da beslenmeme dikkat etmediğimden dolayı 74 kiloya kadar çıktım geçen yaz 69 kilo idim şimdi düzenli antrenman ve beslenme ile 71 kiloya indim hedef 67-65 arası boy ise 174 çalışma biçimi ise yağ yakımını nabzın da çok sert olmayan sürüşler.
@Kerim94 o bolgedeki yaranin kapanmasi icin biraz ara vermelisiniz bence..her bindiginizde olusan kabuklanmalar tekrar acilacaktir..ter, agirlik ve surekli surtunmeden dolayi iyilesme zor olur..cok degil 1 hafta binmeyin islem tamamdir..