Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

Boyum 1.73 . Kilom 78di artik 74. Hedefimse 65. Ancak bu hedefe cok bisiklet sureeek ulasmak pek mumkun degil. Gunluk almam gerekenden daha az kalori almam da sart gibi duruyor metabolizmamdan dolayi. Ozellikle baska hicbir sporu yapmiyorum ki isime yaramayacak kaslar bosuna agirlik artisina sebep olmasin. Son katildigim yarista kiloma gore iyi bir tirmanis yaptim. Hedefim kilomu daha da azaltip tirmanis yeteneklerimi artirmak.

Scudo
@Gökay Akçay
Boşverin böyle sağlıklı kalın. Benim akrabam 170 küsürdü. 30 lu yaşlardaydı. Hormonlarını etkileyen bir şey oldu. Ne olduğunu tam anlatmadılar çok çok uzak akrabam. Boyu 220 cm e kadar uzadı. Zor durdurdular. Ameliyat olmuş bir sürü. Bir yığın ilaç tedavisi almış. Şimdi bütün vücudu büyüdü ama hem çok hızlı uzadı, hem yaşı da geç, yürümesi vs hep değişmiş. Eskiden çok çevik bir insandı. Şimdi dengesini zor sağlıyor.

Boy 189 kilo 64 ile basladim suan 68.8

@kadir karakaya

Gigantizme benziyor. Büyüme hormonunun fazla salgılanması.

Kg 70. Ne yaptımsa değişmedi. -1 ,+1 gidiyoz.

32 yaşındayım. 179 boy 73 kiloyum. Kollarım incecik. Bacaklarım ise kalınca. Çılgınlar gibi yemek yiyorum. (Eşim, arkadaşlarım, kayınvalide/kayınpeder, baldız, bacanak... hepsi hayvanlar gibi yemek yememe rağmen nasıl zayıf olduğumu anlamaya çalışıyor. Şöyle söyleyeyim. Eşimle bütün yemek tariflerini 4 kişilik olarak hazırlıyoruz. Eşim kilo almamak için akşamları yemiyor. Hepsini ben yiyorum.)

Geçtiğimiz eylül ayından beri ne yapsam da eritemediğim bir göbeğim var. Eylülde 4 günlüğüne Antep'e gitmiştik. Gittiğimizde 71 kiloydum. Döndüğümüzde 79 kiloydum. (Kayınvalidemlere her gelen bir şeyler getirdi. Hepsini ben yedim neredeyse) O 4 günde ne olduysa oldu. Şimdi gitmiyor göbek. Çok çirkin duruyor.

boyum 185 kilom 97 bir iniyor bir çıkıyor kilo vermek problem değil de verdiğimiz kiloda kalmak önemli . ekmek hiç yemiyorum ona rağmen durum böyle bisiklette bayır yukarı çıktığım zamanlar yağda erime baya bir oluyor genelde o şekil bisiklet sürmeye çalışıyorum

bisiklet sürerken
182 - 75
bisikleti bırakınca
182 - 85

• Beğen
Tepkiler: efaruk
@ippon

Diyet,spor,kalori takibi ve tabii doğru beslenme

175 boy 82 cm govde 93 cm bacak boyu kilo 82 nasıl ?

@sadi imren
Nasil oluyor o

183 boy 58 kilo varmı arttıran :))

@Lazrail_08
15 gün komaya girip yaklaşık 3 aylık yoğun bakım sonrası 54 kg.'a inmiştim. Kendimi çok kötü hisediyordum. Tanrı kolaylık versin size.
Dipçe: Boyumuz aynı bu arada.

1,73 boy 85 kilo

@CmlCLK
Sağolun korkuttunuz beni biraz :) ben 3-4 yıldır zayıf olduğum için alışkınım kötü hissetmiyorum kendimi ama yinede güzel bişey değil :D sınav hazırlığı bitsin ciddi programa başlayacağım.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@Harun.
Görüyor ve arttırıyorum. 135 den 87 ye

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
1.84 boyunda 87 kiloyum ancak uzunca yol yapabileceğim bir bisikleti yeni aldım ve umuyorum bol bol süreceğim. Herhangi bir diyet, rejim vb. uygulamam ancak sakıncalı olan abur cuburu azaltırım o kadar. Niyetim de kiloda azalma değil, yağda azalma.

Geri