Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

42 yasindayim ve hayatimin her aninda aktif spor yaptim. Eski bir basketbol oyuncusu olarak asiri istahli ve tatliya asiri duskun oldugumu da belirtmeliyim. Bisiklet sporuyla 6-7 ay once tanistim. Enduro/all mountain tarzinda kendi yaptigimiz inisli cikisli parkurlarda dag bisikleti biniyorum. Ama bu sporla tanistigimdan beri onlenemez sekilde kilo kaybediyorum. 6 ay once 86 kiloydum, bu sabah baktigimda 81,7 kg olmusum, bende biraz daha kilo alabilmek icin tatliya hamura biraz daha abanmaliyim sanirsam.

Scudo
Boy 1.72
Kilo 72
Iyi gidiyoruz bakalım. 68 e kadar düşürmeyi planlıyorum kilomu.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
1.69 54 kilo 20 yaşa kadar 1.75 olsam yeterli herhalde.16 Yaşındayım daha.

@undefined havalar da soğuk . O yüzden yemeklerden sonra helva tavsiye ederim. Önce sağlık , sonra spor. 😁😁😁

1.92108 acayip diyetteyim...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
mart ayında hiç bisiklet sürmedim diyebilirim baktım kilo aldı başını gidiyor, trainer şart oldu şu anda 82kg

Kaçıncı sayfalarda kaldı bilmiyorum ama yine aynı kilo civarlarında geziyorum. Daha önce boy kilo oranından dolayı askerlik konularım muamma olduğu için hep geçiştiriyordum bedelli imkanı çıktığında 15 bin bulup yatırdım. İş gereği taşındığım Manisa'daki aile hekimden kaynaklana problemlerden dolayı geçen sene askerlik mevzusu ertelendi. Döndü dolaştı bu sene geldi, bu sefer benle bir problemi olsa gerek bu sefer üzerimdeki tüm eşyalar ile tartıya çıkarıp 66 kilo dedi 200 gramda kıyafet payı dedi düştü şaka gibiydi :D boyumu da kendi boyu 180'miş 198 olmama imkansızmış 190 yazdı. 1 haftadır işlemleri uzatınca kendisinin 184 Sabim'e şikayet etmek zorunda kaldım. Alt tarafı şehir hastanesine sevk verecek. İş yerine (şehir hastanesi) gelip rica edip boy kilo ölçümü yaptırdım
198 yerine 196 cm, geçen sene 61 olan kilom yerine 63.5 kilo geldim. Masa başı işten olsa gerek hafif kısalma olmuş.

Düzenleme: 184'e yaptığım talep meyvesi çok hızlı verdi pazartesi askere teslim oluyorum. Bundan sonra kilo ile ilgili problemim kalmadığına göre düzenli spor ile artık boyun hakkını verecek kiloya ulaşabilirim.

Hiç bir fark yok maşallahım var ne alıyorum ne veriyorum. Boy belki doğru duramamaktan ve sürekli masa başı işten kısalmış olabilir. 198-196cm / 63 kg. Bugün tartıda gördüğüm buydu.

Hiç bir fark yok maşallahım var ne alıyorum ne veriyorum. Boy belki doğru duramamaktan ve sürekli masa başı işten kısalmış olabilir. 198-196cm / 63 kg. Bugün tartıda gördüğüm buydu.
Tam bir atlet 😁

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aktif Antrenmanlı Zamanımda 70 Kiloydum Şuan 78-80 Civarıyım. - 1.80

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bu dönemde hiç mantikli olmaz yazmak:)

Mart başından bu güne kadar 136 km koşu ve 180 km bisiklet sonuç sıfır . Ben bu işleri yavaştan bırakıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Maşallah analar neler doğuruyor 😂 şaka şaka 109 kiloyum ben de

Fransızca bilen var mı bir Fransız forumundan bir dosya indirdim 3 nolu antrenman ile eleman 120 kg den 80 kg ye inmiş

Dosyalar

• ESIE1.pdf
    15 KB · Okunma: 31
4 senedir 61-62 kg civarındayım. Boyum 183. Kilo alamayanlar derneği varsa kayıt yaptıralım :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@sspl derneğe bağışçı olabilirim dengeleriz hem 😋

• Beğen
Tepkiler: sspl
Geri