Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

FDJ de açıklandı; Pinot, Demare, Geniez, Morabito, Roy, Vaugrenard, Bonnet, Ladagnous, Chavanel. Pinot'nun tek yardımcısı Giro'da kendini gösteren Geniez olacak gibi.

Scudo
20. Etap'taki Galibier tirmanışı toprak kayması riski nedeniyle iptal edildi, yerine Croix de Fer geldi.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Serkan.ÇABAŞ
L'alpe D'uez de mi bitecek finiş peki?

@H.Nadir Evet yine aynı yerden başlayıp, aynı yerde bitecek sadece ortadaki tırmanış değişmiş :(

• Beğen
Tepkiler: H.Nadir
Katjoesja takimi bu yil Kristoff ve Rodriguez favori olarak gösteriyormus.

• Beğen
Tepkiler: taner07
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Kittel fiziksel yetersizlik yüzünden gelemiyormuş.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

38 yaşındaki GPS Paolini burada ama.
-----------------------------------------------------

Yazıların üstüne tıklarsanız bütün bilgiler geliyor arkadaşlar.İngilizce ama anlaşılmayacak gibi değil.
Buradan takip etmek isteyenler içinde ben açıklandıkça mesaj atmaya çalışacağım.

Evet Katusha da açıkladı listeyi; J.Rodriguez, Kristoff, Paolini, Machoda, Losada, Caruso, Haller, Guarnieri, Dmitry. Allah Allah Dani Moreno herhalde uzun zamandır ilk defa büyük bir tura katılmıyor... Acaba Vuelta'da liderlik mi önerdiler?

Giant da açıkladı, KİTTEL YOK. Barguil ve Degenkolb liderler, Curvers, Dumoilin, Preidler, Geschke, De Kort, Sinkeldam ve Timmer.

Cavendish ilk günden kaza yapmassa domine eder sprintleri

arkadaşlar saat kanal bilgiside verseniz iyi olacak

@erol__152 Kristoff, Degenkolb, Graipel, Sagan, Demare, Bouhani, Mathews gibi isimler varken tek bir isimin bütün yarışı süpürmesini beklemiyorum :)

@erol__152 4 temmuzdan itibaren her gün en geç 15, eurosport.

Galibier'in parkurdan çıkması konusunda 1 hafta önce bazı söylentiler çıkmıştı ama bir yandan da Fransa Turu'na kadar yetişebileceği de düşünülüyordu.Demek ki sorun aşılamadı ve çıkardılar.Yerine bir önceki etapta geçilecek olan Croix de Fer eklendi.Sonuç olarak Galibier'in geçilmeyecek olması herkes için biraz hayal kırıklığı oldu :(

Giant takımı da kadrosunu bildirdi ve bu sene Kittel kadroda yer almadı.:( Sezon başından beri sorunlar ve hastalıkla boğuştu, virüs kaptı vs ama neredeyse 4 ay olmasına rağmen bir türlü eski gücüne kavuşamadı.Bence doğru ve adil bir karar oldu.Bu kararın alınmasında özellikle Degenkolb'ün bu sene çok formda olması da etken oldu sanırım.Yoksa sadece etap kazanma hedefiyle Fransa Turu'na katılan bir takım iyi yada kötü Kittel gibi yeteneği kadrosuna mutlaka alırdı.Bu kararın alınmasında önemli bir etkende ilk haftadaki sprint etaplarından ziyade son etap olan ve aslında sprinterlerin yıl boyunca hedef yaptığı Paris'teki finale kadar Kittel'in dayanamayacak olmasını düşünmeleri olabilir.Sonuç olarak umarım Kittel düzelir ve kendisini en azından Vuelta'da izleme şansımız olur.

Bu arada Froome efendi de doping testi kaçırmış atlamadan yazayım onu da:)

@Özgür R Kittel kararı bence de çok adil oldu, tartışılacak bir durum görmüyorum. Froome'un testi kaçırmasının da haberini gördüm de açıklaması gayet mantıklı, onluk bir durum yok otel yetkilileri yüzünden yapılamamış test :) Ve Froome bütün sorumluluğu alarak büyüklük yapmış :harika:

• Beğen
Velogames'de lig ve forumda da konu açmanın zamanı gelmedi mi gençler? :D Bu arada Vuelta yetkilileri ne olur Contador, buraya da gelsin diye yalvarıyorlarmış :D

• Beğen
Froome bir doping testini italya'da tatildeyken otel yetkilileri antidoping yetkililerinin gecisine izin vermedikleri icin kacirmis. Inandirici midir sizce?

(link)

• Beğen
@Ahmet Onur Çakmak Bugünlerde tüm spor medyası Britanyalı sporcuların kaçırdıkları doping kontrolleriyle çalkalanıyor. Önce Mo Farah, sonra eski bir atlet abla(ismini unuttum) şimdi de Froome'un kaçırdığı ortaya çıktı ama yukarıda da yazmıştım açıklaması gayet mantıklı geldi bana ama bilemiyorum, zaten üzerinde şüpheler varken insanların aklını kurcalıyor :hhhhhh::harika:

• Beğen
Geri