Özel baskı forma siparişi verdim, hadi bakalım.
.286223 dosyayı görüntüle
Şimdi baktım benim ki de kargoya verilmiş fakat kargo numarasını göremedim.Bende ayın 12 sinde sipariş verdim. Bekliyorum, inşaAllah memnun eder.
Edit: Kargo takip kodu geldi.
Şimdi baktım benim ki de kargoya verilmiş fakat kargo numarasını göremedim.
Kargom biraz önce geldi, forma güzel gözüküyor.Bende de hata var, whatsapp üzerinden yazdım cevap bekliyorum
Kargom biraz önce geldi, forma güzel gözüküyor.
Ben bir büyük beden almama rağmen üstüme bol gelmedi tam, keşke iki beden büyüğünü alsaydım. Boy 180 Kilo 91. Çin den gelen forma ile kıyaslayınca arada fark var mı? Çin den daha önce hiç forma almadım.bende şimdi aldım denedim. Baskı kalitesi iyi geldi. kalıbı büyük. Onların ölçülerine göre aldım büyük geldi. Öyle tişört gibi değil ama Çin'den gelen firmalara göre vücuda tam yapismiyor. İftardan sonra tura gidecegim bakalım ter atma durumu nasıl. Fermuar kısmını beğenmedim
Çin'den aldığım formanın fermuar kısmı daha ince ve zarif duruyor. Bu öyle değil. Oradan gelen forma fit.kesim burada ki regular oradan gelende kollarda lastik var bunda yok kumaş farklarını görmem için tura çıkacağım. 177 boy, 82 kg L beden almıştım. Çin'den aldığım L yapışıyor vücudaBen bir büyük beden almama rağmen üstüme bol gelmedi tam, keşke iki beden büyüğünü alsaydım. Boy 180 Kilo 91. Çin den gelen forma ile kıyaslayınca arada fark var mı? Çin den daha önce hiç forma almadım.
Ben bir büyük beden almama rağmen üstüme bol gelmedi tam, keşke iki beden büyüğünü alsaydım. Boy 180 Kilo 91. Çin den gelen forma ile kıyaslayınca arada fark var mı? Çin den daha önce hiç forma almadım.
@RmzBurak @StanicEnemy Frey sport ürünleri hakkında pek bir bilgi yok.
Aldığınız formaların görsellerini buradan paylaşabilirseniz(tabii bir mahsuru yoksa) bir çok kişi de markanın ürünlerini görüp az çok fikir sahibi olacaktır.
Zira fiyatlar piyasanın altında sayılır ve almak isteyen kişiler ürün bilinirliğinin (kesim-baski-kumas) az olması yüzünden kararsız kalıyor.
Bende tayt kalitesini merak ediyorum. Riske girip bir tane alacağım sanırımKışlık formalarını merak ediyorum. Fiyatı da uygun baya. Kullanan oldu mu hiç? Foto paylaşabilir mi?
biz bütün kış kullandık şimdi baharlık rüzagarlık olarak kullanıyoruz serin havalarda. Kışın karda soft shell altına giyiyoruzKışlık formalarını merak ediyorum. Fiyatı da uygun baya. Kullanan oldu mu hiç? Foto paylaşabilir mi?
Taytlar aynı firmadan mı?biz bütün kış kullandık şimdi baharlık rüzagarlık olarak kullanıyoruz serin havalarda. Kışın karda soft shell altına giyiyoruz
taytlar dechatlon kışlık koşu taytıTaytlar aynı firmadan mı?
Kargom biraz önce geldi, forma güzel gözüküyor.
Evet, boyuma tam oldu diyebilirim lakin bir kaç cm daha uzun olsun isterdim taytımın içine sokabilmem için.boyunuza oldu mu acaba ?