Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

FreySport

Hayirli geceler. (link)
Uzun taytini kullanan varmi acaba?

Scudo
Özel baskı forma siparişi verdim, hadi bakalım.
.feq.jpg

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak ve s0n3r
Bende ayın 12 sinde sipariş verdim. Bekliyorum, inşaAllah memnun eder.
Edit: Kargo takip kodu geldi.
Şimdi baktım benim ki de kargoya verilmiş fakat kargo numarasını göremedim.

Kargom biraz önce geldi, forma güzel gözüküyor.

bende şimdi aldım denedim. Baskı kalitesi iyi geldi. kalıbı büyük. Onların ölçülerine göre aldım büyük geldi. Öyle tişört gibi değil ama Çin'den gelen firmalara göre vücuda tam yapismiyor. İftardan sonra tura gidecegim bakalım ter atma durumu nasıl. Fermuar kısmını beğenmedim

bende şimdi aldım denedim. Baskı kalitesi iyi geldi. kalıbı büyük. Onların ölçülerine göre aldım büyük geldi. Öyle tişört gibi değil ama Çin'den gelen firmalara göre vücuda tam yapismiyor. İftardan sonra tura gidecegim bakalım ter atma durumu nasıl. Fermuar kısmını beğenmedim
Ben bir büyük beden almama rağmen üstüme bol gelmedi tam, keşke iki beden büyüğünü alsaydım. Boy 180 Kilo 91. Çin den gelen forma ile kıyaslayınca arada fark var mı? Çin den daha önce hiç forma almadım.

Ben bir büyük beden almama rağmen üstüme bol gelmedi tam, keşke iki beden büyüğünü alsaydım. Boy 180 Kilo 91. Çin den gelen forma ile kıyaslayınca arada fark var mı? Çin den daha önce hiç forma almadım.
Çin'den aldığım formanın fermuar kısmı daha ince ve zarif duruyor. Bu öyle değil. Oradan gelen forma fit.kesim burada ki regular oradan gelende kollarda lastik var bunda yok kumaş farklarını görmem için tura çıkacağım. 177 boy, 82 kg L beden almıştım. Çin'den aldığım L yapışıyor vücuda

@RmzBurak @StanicEnemy Frey sport ürünleri hakkında pek bir bilgi yok.

Aldığınız formaların görsellerini buradan paylaşabilirseniz(tabii bir mahsuru yoksa) bir çok kişi de markanın ürünlerini görüp az çok fikir sahibi olacaktır.

Zira fiyatlar piyasanın altında sayılır ve almak isteyen kişiler ürün bilinirliğinin (kesim-baski-kumas) az olması yüzünden kararsız kalıyor.

Çin'den giyim ürünü alırken mutlaka Çin bedeni mi EU bedeni mi olduğuna dikkat edin. Çoğu üründe açık açık yazarlar, sorarsanız da mutlaka cevap verirler çünkü gelen ürünün bedeni olmazsa onların zararına.

Mesela bu not EU boyu anlamında:
unknown.png

Bu da Çin bedeni anlamında:
unknown.png

Benzer bilgiler detay metinlerde de bulunabiliyor:
unknown.png

Detay ölçü tablolarında da genelde US/EU değerleri ayrıca veriliyor. Diğer boy/kilo ve ölçü değerlerine bakarak uygunluğu garantileyebilir, EU ölçüleri olmayıp sadece Çin bedenleri verildiyse bu ölçülerden kendinize uyan bedeni bulabilirsiniz:
unknown.png

EU'da XL üst giyen birine Çin standardında XXL ya da 3XL boyu almasını öneriyor satıcılar.

@RmzBurak @StanicEnemy Frey sport ürünleri hakkında pek bir bilgi yok.

Aldığınız formaların görsellerini buradan paylaşabilirseniz(tabii bir mahsuru yoksa) bir çok kişi de markanın ürünlerini görüp az çok fikir sahibi olacaktır.

Zira fiyatlar piyasanın altında sayılır ve almak isteyen kişiler ürün bilinirliğinin (kesim-baski-kumas) az olması yüzünden kararsız kalıyor.
1650128984304.jpg

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Kışlık formalarını merak ediyorum. Fiyatı da uygun baya. Kullanan oldu mu hiç? Foto paylaşabilir mi?

Kışlık formalarını merak ediyorum. Fiyatı da uygun baya. Kullanan oldu mu hiç? Foto paylaşabilir mi?
Bende tayt kalitesini merak ediyorum. Riske girip bir tane alacağım sanırım

• Beğen
Tepkiler: makaram ve ufuq81
Merhaba. Ürünle ilgili memnun olan da var olmayanda. Alış veriş sitelerindeki yorumları da okudum. Alıp almamak konusunda kararsız kaldım. :kötü:

biz bütün kış kullandık şimdi baharlık rüzagarlık olarak kullanıyoruz serin havalarda. Kışın karda soft shell altına giyiyoruz

Dosyalar

• frey.jpg
    frey.jpg
    130 KB · Okunma: 71
biz bütün kış kullandık şimdi baharlık rüzagarlık olarak kullanıyoruz serin havalarda. Kışın karda soft shell altına giyiyoruz
Taytlar aynı firmadan mı?

Dosyalar

• f2.jpg
    f2.jpg
    89,9 KB · Okunma: 37
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri