Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

FreySport

188 boyunda 78-79kilo civarındayım freysporttan forma ve askılı kısa tayt almayı düşünüyorum daha önce deneyimleyenler beden konusunda tavsiyede bulunabilir mi?

Scudo
Evet, boyuma tam oldu diyebilirim lakin bir kaç cm daha uzun olsun isterdim taytımın içine sokabilmem için.

anladım hocam, bende almayı düşünüyorum da 1.74 boy 69 kilo M beden mi alsam L mi alsam emin olamadım tam. sizin boy ölçüleriniz nedir acaba ?

anladım hocam, bende almayı düşünüyorum da 1.74 boy 69 kilo M beden mi alsam L mi alsam emin olamadım tam. sizin boy ölçüleriniz nedir acaba ?

Merhaba. Ürünü almak konusunda kararsız olsam da dün M bedeni sipariş verdim. Boyum 180 cm ve 74 kiloyum. Ürün geldiğinde, giydikten sonra formanın fotoğrafını konuya yükleyeceğim.

188 boyunda 78-79kilo civarındayım freysporttan forma ve askılı kısa tayt almayı düşünüyorum daha önce deneyimleyenler beden konusunda tavsiyede bulunabilir mi?

L beden kesinlikle almayın size çok bol olur.
Ben beden tablosunda ki boyadığım yeri kaçırdığım için 1 tık bol oldu Forma. 177 cm 83 kg yum. L beden aldım, M alsaydım daha iyi olurdu muhtemelen. Tam yapışırdı en azından. Tayt alacağım ama bir sonraki ay. Beden olarak çok kararsızım L ve M arasında.
1650439724554.png

L beden kesinlikle almayın size çok bol olur.
Ben beden tablosunda ki boyadığım yeri kaçırdığım için 1 tık bol oldu Forma. 177 cm 83 kg yum. L beden aldım, M alsaydım daha iyi olurdu muhtemelen. Tam yapışırdı en azından. Tayt alacağım ama bir sonraki ay. Beden olarak çok kararsızım L ve M arasında.
286538 dosyayı görüntüle
Tamamdır m boy alırım teşekkürler

Merhaba. Ürünü almak konusunda kararsız olsam da dün M bedeni sipariş verdim. Boyum 180 cm ve 74 kiloyum. Ürün geldiğinde, giydikten sonra formanın fotoğrafını konuya yükleyeceğim.
size M beden olursa bana S beden olur muhtemelen. o zaman sizden gelecek haberleri bekliyoruz :))

Ben normalde L-XL giyiyorum fakat XXL söyledim üstüme yapışmaması ve bol gelmesi için, ona rağmen tam istediğim bollukta değil. Eğer üstüne bol gelsin istiyor isen giydiğin bedenin iki kat büyüğünü söylemen gerek. Boy 1.80, kilo 92.

freysportun basic askılı kısa taytını kullanan var mı önerir misiniz

size M beden olursa bana S beden olur muhtemelen. o zaman sizden gelecek haberleri bekliyoruz :))
Formanın detaylı fotoğraflarını mutlaka paylaşacağım. Formayı 19 Nisan'da sipariş verdim. Hazırlık aşamasında gözüküyor. :)

Formanın detaylı fotoğraflarını mutlaka paylaşacağım. Formayı 19 Nisan'da sipariş verdim. Hazırlık aşamasında gözüküyor. :)
Adsız.png hangisine göre seçim yaptınız acaba? Soldakine bakarsak benim large sağdakine bakarsak medium almam gerekiyor da

• Beğen
Tepkiler: makaram
@AenR @makaram @suyunsesi

Merhaba. Formayı az önce teslim aldım. Formanın bedenini denemek amacıyla giydim. Vücut kısmı sarıyor, çok sıkmıyor. Kollar ise vücut kısmına göre daha rahat kesim. Ve bileğe kadar geliyor. Aşağıdaki fotoğrafların birinde, bolluğu daha belirgin olsun diye, kolları sıyırıp, toplanan yeri kırmızı kalem ile işaretledim. Aslında böyle olması benim hoşuma gitti. Formanın arkasında üç adet cep var. Fermuarlı cep yok. Telefonum Poco X3 Pro ve yaklaşık 17 cm uzunlukta, 8 cm genişlikte. Cebe sığdı.

Ancak şunu belirtmeliyim; daha önce herhangi bir bisiklet forması kullanmadım. Kullanım esnasında nasıl performans sergiler, bilmiyorum. Az önce teslim aldığım için bunu deneyemedim.

Mesaja ek: Boyum 180 cm ve 74 kiloyum. Formanın beden ölçüsü "M".

IMG_20220422_110612.jpgIMG_20220422_110630.jpg
IMG_20220422_111017.jpg

IMG_20220422_114252.jpg

IMG_20220422_114308.jpg

IMG_20220422_114257.jpg

Son düzenleme:
@serdarvekedisi Çok teşekkürler. Güzele benziyor kumaş yapısı olarak. Kışlık mıydı bu forma yoksa uzun kollu yazlık mı?

• Beğen
Tepkiler: serdarvekedisi

Merhaba. Formayı az önce teslim aldım. Formanın bedenini denemek amacıyla giydim. Vücut kısmı sarıyor, çok sıkmıyor. Kollar ise vücut kısmına göre daha rahat kesim. Ve bileğe kadar geliyor. Aşağıdaki fotoğrafların birinde, bolluğu daha belirgin olsun diye, kolları sıyırıp, toplanan yeri kırmızı kalem ile işaretledim. Aslında böyle olması benim hoşuma gitti. Formanın arkasında üç adet cep var. Fermuarlı cep yok. Telefonum Poco X3 Pro ve yaklaşık 17 cm uzunlukta, 8 cm genişlikte. Cebe sığdı.

Ancak şunu belirtmeliyim; daha önce herhangi bir bisiklet forması kullanmadım. Kullanım esnasında nasıl performans sergiler, bilmiyorum. Az önce teslim aldığım için bunu deneyemedim.

286604 dosyayı görüntüle286605 dosyayı görüntüle
286606 dosyayı görüntüle

286607 dosyayı görüntüle

286608 dosyayı görüntüle

286609 dosyayı görüntüle

Bu tarz formaları beğenmiyorum. Forma fit olmalı vücudu kavramalı diye düşünüyorum:)

@serdarvekedisi Çok teşekkürler. Güzele benziyor kumaş yapısı olarak. Kışlık mıydı bu forma yoksa uzun kollu yazlık mı?
Rica ederim. Yazlık uzun kollu.
@Bilal Akbaş İlk defa forma kullanacağım. Tur bisikletim var. Vücudu çok sıkması uzun sürüşlerde rahatsızlık verebilir düşüncesindeyim. Bu ürün de bol değil. Daha sıkı olsa sanırım rahat etmezdim. :)

tur bisikleti için iyi seçim bence de, ama yol bisikletinde rüzgarlanma etkisi sizi rahatsız eder, performansınızı da düşürürdü. güle güle giyin.

• Beğen
Tepkiler: serdarvekedisi
Kumaş kalitesi gayet iyi. Fiyatının hakkını veriyor. Günlük t-shirt kalıbında, hafif bol.

Slim Fit seçeneği olmalı. Mail attım geri dönüş bekliyorum.

286604 dosyayı görüntüle286605 dosyayı görüntüle
286606 dosyayı görüntüle

286607 dosyayı görüntüle

286608 dosyayı görüntüle

286609 dosyayı görüntüle
hocam sizin boy/kilo oranına M beden olduysa bana S beden olur muhtemelen. Formayı ben beğendim bu arada. hemen gidip kiptodan marjine gireyim de forma alayım haftaya :) rengi gayet güzel. Güzel sürüşlerde kullanın.

Geri