Selamlar, Edge 25 ile aranıza katıldım. Garmin Edge 25'i pek fazla kullanan yok gibi. Ama boyutları ve özellikleri cazip geldi bana. Yorum yazmadan önce 5-6 Biniş yapmayı bekledim.
(Sıcaklar yüzünden gece sürüşü yaptım fotoğraflar gugıldan)
Garmin Edge 25; 4 cm'e 4 cm boyutlarında 25 gr'lık minik bir canavar.
Su geçirmezliği IPX7 yani; Sıçramaya- yağmur altında sürüşe, kar ve 30 dakikaya kadar 1 metre derinlikte kalmaya dayanıklı.
GPS ve Glonass uydularını kullanabiliyor cihaz. Açılıştan sonra hiç bekletmeden GPS sinyali, nabız bandı ve telefonla eşleşiyor. Sürüş öncesi elinizde Garminle boğuşmuyorsunuz.
Bluetooth ile telefonunuza bağlanıyor. Veya USB ile bilgisayardan eşleme ve data transferi yapabiliyorsunuz. Telefon ve bilgisayar için Garmin Connect hesabı ve programı kurmanız gerekiyor.
Connect hesabı ile antrenman datalarınızı görebiliyor ve haritalar oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca lastik - fren babucu - zincir gibi ekipmanları hesabınıza girerek ne kadar kullanım ömrü kaldığını takip edebiliyorsunuz.
Durduğunuz ve yola devam ettiğiniz anları çok hızlı şekilde belirliyor.
GPS ve Glonass Bağlantısı çok hızlı. Cihaz açıldığı gibi sinyal bulunmuş oluyor.
Connect - strava bağlantısı başarılı. Ayrıca GPX dosyanızı dışarı aktarıp harici yazılımlarla kullanabilirsiniz.
Gece için ekran ışığı konmuş. Tüm dataları gösterdikten sonra ışık sönüyor.
Ekran ufak ama auto scroll özelliği ile tüm datalar belirlediğiniz hızda ekrandan akıp geçiyor.
Şarjı başarılı. Bir şarjla toplam 6 saat sürüş yaptım (Bitmedi tabi şarjı)
Segment dışında rota veya hedef nokta eklenebiliyor. Bu özellikle ormanlık alanda çıkışa ulaşmak için faydalı bir özellik.
Ürün nabız bandıyla geliyor. Bandı taktıysanız kendisi algılıyor. Ek bir ayar yapmıyorsunuz.
Telefonun şarj probleminden kurtulmak için küçük - işlevsel bir GPS istiyorsanız Garmin Edge 25 gayet başarılı bir cihaz.