Ahmet TOPAL
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.166
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaslar tam 530 alma arefesindeyim. Ama baytekin servis hizmeti ile ilgili kotu yorumlar okudum burada, cihazini satip komple ekosistemden cikanlar bile var. Alip hic bulasmiyalim mi? İyi deneyimi olan var mi hic? Yurtdisindan getirtmek de artik imkansiz mecbur bu fiyata alip baytekine mecbur kalicaz gibi. Ne dersiniz?
merhabalar garmin modellerinden birine sahip olmak istiyorum hangisini önerirsiniz 3k bütçe ayırdım
30 dakikanizi bir defa ayirip hangi datayi ekranda gormek istediğinizi de biliyorsaniz 530 bence ömürlük bir performans ürünü 😇 Egim derecelerini kusuratli vermemesi disinda en ufak sorunum yok sahsen.Arkadaslar tam 530 alma arefesindeyim. Ama baytekin servis hizmeti ile ilgili kotu yorumlar okudum burada, cihazini satip komple ekosistemden cikanlar bile var. Alip hic bulasmiyalim mi? İyi deneyimi olan var mi hic? Yurtdisindan getirtmek de artik imkansiz mecbur bu fiyata alip baytekine mecbur kalicaz gibi. Ne dersiniz?
Hocam cihaz kafamda netlesti artik. Simdi endisem satis sonrasi servis kismindan yana. Baytekin hakkinda iyi yorum hic gormedim. Bu cihazlar kolay kolay ariza verir mi gerci onu da bilmiyorum ama.30 dakikanizi bir defa ayirip hangi datayi ekranda gormek istediğinizi de biliyorsaniz 530 bence ömürlük bir performans ürünü 😇 Egim derecelerini kusuratli vermemesi disinda en ufak sorunum yok sahsen.
Arkadaslar merhaba 830 almıs bulunuyorum ama rota olusturup yukleme konusunda yardıma ihtiyac var yardım edecek veya link önerecek var mı ?
Aynı sorun bende de var nedir bunun çözümü ya 😊@trainspotting35 selam, cevabınız için çok teşekkür ederim.
kablo, usb port hatta bilgisayar bile degistirdim. Konector kısmını w40 ile temizlendiğini okudum, o da işe yaramadı. Ne inat bir cihazmış, görünmez yapmış kendini çıkmıyor hiçbir yerde
Evet. Yanılmıyorsam baytekin in sitesinde de olmasi lazimdi.Merhaba arkadaşlar, biryerlerde yazılıdır ancak ben bulamadım belki kolayca cevaplayacak birileri vardır. 830 alma arifesindeyim, Üzerinde kuzey Amerika haritası yüklü diyor, bu haritaları ücretsiz bir şekilde yükleyebiliyor muyuz?
Aynı sorun bende de var nedir bunun çözümü ya 😊
Arkadaşlar trainer üzerinden zwift uygulamasında yaptığım antrenmanlarda garmin edge 520 cihazımı açmıyorum. Antrenmanımı tamamladığımda strava da ve connectte sürül verilermi görüyorum fakat antrenmanın vo2 maks etkisini göremiyorum. sürüş yapmamışım gibi gösteriyor. Kış sezonunda zwiftte yapmış olduğum 12 haftalık active offseason antrenman programı resimdeki gibi çıkıyor259214 dosyayı görüntüle
Şair burada ne anlatmak istiyor?
260435 dosyayı görüntüle
Şair burada ne anlatmak istiyor?
260435 dosyayı görüntüle