Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Arkadaslar tam 530 alma arefesindeyim. Ama baytekin servis hizmeti ile ilgili kotu yorumlar okudum burada, cihazini satip komple ekosistemden cikanlar bile var. Alip hic bulasmiyalim mi? İyi deneyimi olan var mi hic? Yurtdisindan getirtmek de artik imkansiz mecbur bu fiyata alip baytekine mecbur kalicaz gibi. Ne dersiniz?

Arkadaslar tam 530 alma arefesindeyim. Ama baytekin servis hizmeti ile ilgili kotu yorumlar okudum burada, cihazini satip komple ekosistemden cikanlar bile var. Alip hic bulasmiyalim mi? İyi deneyimi olan var mi hic? Yurtdisindan getirtmek de artik imkansiz mecbur bu fiyata alip baytekine mecbur kalicaz gibi. Ne dersiniz?

Wahoo'ya göre kurulum aşamasında eksikleri var. Örneğin telefonla data sayfalarını kurma gibi bir kolaylık yok. 530'un laneti, çok fazla özelliği olup bunları yan tuşlarla ayarlamak zorunda olmak. Sayfalar, ayarlar arasında kaybolmak işten bile değil. Ancak elektronik aletlere meraklı, böyle şeyleri kurmaktan ve ayarlamaktan keyif alan biriyseniz sorun yaşamazsınız. Bir kere kurduktan sonra da cihazdan istekleriniz ve beklentiniz değişmediği sürece rahat bir şekilde kullanmaya devam edersiniz bence.

merhabalar garmin modellerinden birine sahip olmak istiyorum hangisini önerirsiniz 3k bütçe ayırdım

merhabalar garmin modellerinden birine sahip olmak istiyorum hangisini önerirsiniz 3k bütçe ayırdım

Renkli ekran, navigasyon için tam harita desteği gibi özellikler sizin için çok önemli değilse, 130 Plus öneririm. Hatta sensörlü bundle bulabilirseniz tadından yenmez.

30 dakikanizi bir defa ayirip hangi datayi ekranda gormek istediğinizi de biliyorsaniz 530 bence ömürlük bir performans ürünü 😇 Egim derecelerini kusuratli vermemesi disinda en ufak sorunum yok sahsen.

30 dakikanizi bir defa ayirip hangi datayi ekranda gormek istediğinizi de biliyorsaniz 530 bence ömürlük bir performans ürünü 😇 Egim derecelerini kusuratli vermemesi disinda en ufak sorunum yok sahsen.
Hocam cihaz kafamda netlesti artik. Simdi endisem satis sonrasi servis kismindan yana. Baytekin hakkinda iyi yorum hic gormedim. Bu cihazlar kolay kolay ariza verir mi gerci onu da bilmiyorum ama.

Arkadaslar merhaba 830 almıs bulunuyorum ama rota olusturup yukleme konusunda yardıma ihtiyac var yardım edecek veya link önerecek var mı ?

Arkadaslar merhaba 830 almıs bulunuyorum ama rota olusturup yukleme konusunda yardıma ihtiyac var yardım edecek veya link önerecek var mı ?

Güzel günlerde kullanın öncelikle. Garmin Connect hesabınız olduğunu varsayıyorum. Direkt Garmin Connect üzerinden rota oluşturmak da mümkün ancak kullanıcıların genel olarak takip ettiği yol, Strava ya da Komoot gibi uygulamalara Garmin Connect hesaplarını eşleştirip, oradan oluşturdukları rotaları cihazlarina indirmek oluyor. Gerekli eşleştirmeleri yapınca oluşturduğunuz rotalar cihazınıza otomatik olarak iniyor.

tesekkurler dilekler için stravada yukledım eşlestırdım ama sanırım ilk yuklemeyi yapma konusunda basarılı olamadım.

@erolb Ben Almanya'da yaşadığım için daha çok Komoot kullanıyorum. Strava'dan hiç rota oluşturmadım ancak şöyle bir link versem işinize yarar mı acaba? (link)

İngilizce link bulabildim ama Google Chrome aracılığıyla çevirerek de anlaşılır olacağını tahmin ediyorum. Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

.@TrEddieMercury teşekkurler..

@trainspotting35 selam, cevabınız için çok teşekkür ederim. :harika:

kablo, usb port hatta bilgisayar bile degistirdim. :hhhhhh:Konector kısmını w40 ile temizlendiğini okudum, o da işe yaramadı. Ne inat bir cihazmış, görünmez yapmış kendini:( çıkmıyor hiçbir yerde:ssrtcbya:
Aynı sorun bende de var nedir bunun çözümü ya 😊
Arkadaşlar trainer üzerinden zwift uygulamasında yaptığım antrenmanlarda garmin edge 520 cihazımı açmıyorum. Antrenmanımı tamamladığımda strava da ve connectte sürül verilermi görüyorum fakat antrenmanın vo2 maks etkisini göremiyorum. sürüş yapmamışım gibi gösteriyor. Kış sezonunda zwiftte yapmış olduğum 12 haftalık active offseason antrenman programı resimdeki gibi çıkıyorB387997E-692B-4534-865A-AEAF604307B8.jpeg

Merhaba arkadaşlar, biryerlerde yazılıdır ancak ben bulamadım belki kolayca cevaplayacak birileri vardır. 830 alma arifesindeyim, Üzerinde kuzey Amerika haritası yüklü diyor, bu haritaları ücretsiz bir şekilde yükleyebiliyor muyuz?

Merhaba arkadaşlar, biryerlerde yazılıdır ancak ben bulamadım belki kolayca cevaplayacak birileri vardır. 830 alma arifesindeyim, Üzerinde kuzey Amerika haritası yüklü diyor, bu haritaları ücretsiz bir şekilde yükleyebiliyor muyuz?
Evet. Yanılmıyorsam baytekin in sitesinde de olmasi lazimdi.

• Beğen
Tepkiler: RTFM ve Ekincan
Garmin Map.jpg

Merhaba
Garmin 520 edge gps için harita indirmem gerek fakat garminin sitesinde uzun zamandır ''Sorry, due to server problems only country maps are currently available. You may need to refresh the browser cache first (CTRL-F5). '' şeklinde devam eden bir hata var. Sadece ülke haritaları indirilebiliyor. Biliyorsunuz ki garmin 520 edge nin hafıza sıkıntısı var bu sebeple ülke haritasının tamamını indiremiyorum. Bu konuda başka bir çözüm yolu bulan var mı?

Aynı sorun bende de var nedir bunun çözümü ya 😊
Arkadaşlar trainer üzerinden zwift uygulamasında yaptığım antrenmanlarda garmin edge 520 cihazımı açmıyorum. Antrenmanımı tamamladığımda strava da ve connectte sürül verilermi görüyorum fakat antrenmanın vo2 maks etkisini göremiyorum. sürüş yapmamışım gibi gösteriyor. Kış sezonunda zwiftte yapmış olduğum 12 haftalık active offseason antrenman programı resimdeki gibi çıkıyor259214 dosyayı görüntüle

Edge de kaydedilmeyen aktiviteler için VO2 hesaplamıyor diye okumuştum bir yerlerde. Bende zwift kullanırken aynı anda garmin'ide çalıştırıp kaydediyorum.

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Şair burada ne anlatmak istiyor?
A35962DA-68D3-4ECA-82FD-341F2B719BAD.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Geri